Jump to content

Bieletele de bara stabilizatoare

trabi
 Share

Postare recomandată

Ce am zis eu mai sus cu pocanitul ca de bieleta ... nu de la bieleta e. Am schimbat-o si degeaba.

Faza e ca sunt momente cand face f des si momente cand nu prea o auzi. La un drum face mai mereu la schimbare de viteza 1-2-3, la denivelari. Alteori deloc. Daca o bag pe drum rau si incerc sa o aud nu prea am sanse.

Ce sa fie? Ce e neschimbat pe fata sunt bielete directie si pivoti.

Mentionez si o bataie in volan. Directie facuta de 3 ori, roti echilibrate din cate stiu eu. Nu pot sa merg sa dau cate 20 lei mereu pana cand nu mai face. Plus ca pocanitul sigru nu e din echilibrare.

Help! Saboteur? vreo idee?

Daca nu cine imi recomanda un mecanic bun in Bucuresti pt februarie-martie?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• saboteur

8

• Akebono

5

• jagoman

5

• dany@TuningCars

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

pai ar putea fii pivot, bieleta directie...ar trebui sa te bagi pe sub masina sa vezi, cinava sa traga de volan si sa tii mana pe bileta de directie sa vezi daca bate. la pivoti, ridici masina pe cric si inerci sa tragi de roata cu o mana o tii de sus si una de jossa vezi daca pacane pivotul.

Link către comentariu

Mama lor. NU cred ca pacane cand faci asta pt ca a tras un mecanic de ea si degeaba...

Am tras si eu si nimic.

Poate pe la directie...Dar de ce pacane in dreapta? Si in plus nici nu e mereu. O perioada pacane des la un drum, apoi mai tarziu nu mai pacane.

Pe coloana de directie sau in caseta nu cred sa fie nu? Sau asa sper eu... Ca de ce sa pacane din zona rotii cand daca r fi din caseta. Ori nu stiu ce sa mai zic. Imi mananca zielele masina si mecancii astia.

Sunt dipus sa platesc sa imi faca partea de tren rulare ca nou si nu are cine. As duce-o la VW dar aia nu am voie sa stau cu ei, nu pot sa le descriu mare lucru, si apoi e posibil sa o iau la fel pt ca si ei la fel or sa faca, trag de ici de colo vad ca nu joaca...fac o tura in curte cu ea si aia e. Or sa mi-o dea la fel.

Nu e ceva f deranjant sa zici ca n poti merge cu ea dar nici nu imi place sa merg pe autostrada cu 100 si sa imi tremure/bata in volan, iar la viteze de oras sa imi mai pacane asa la cate un drum cand vrea ea.

Help :( Cine mi-o repara ca as face-o eu de la 0 daca asa avea unde si timp.

Link către comentariu

• 10 months later...

atasez o poza cu un capat de bara unde se observa o "linie" suspecta parca ar fi o fisura; popate confirma cineva asta doar din poza?

mentionez ca am facut un set de poze la roata dreapta fata in ideea sa ma familiarizez cu mecanica aferenta rotii; am un zgomot la roata dreapta fata care se accentueaza pe timpul rece,zgomot ca de usa care scartaie (sau nici eu nu mai stiu cu ce sa compar); am schimbat vara asta bucsele de la bara stabilizatoare si bucsele bascula (brat) fata, deci nu cred ca zgomotul ar putea fi de la piesele schimbate.

ma ingrijoreaza insa ce vad in poza asta.....

maine incerc sa ma bag sub masina sa verific.

orice sugestie e binevenita

intre timp am verificat si nue fisura. am atasat o alta poza mai clara din alt unghi. insa problema d baza (scartaitul ) ramane. am observat insa ca zgomotul dispare cand afara ploua (apa are rol de unguent???); ciudat.

post-11261-1257267617_thumb.jpg

post-11261-1257272021_thumb.jpg

Modificat de BD77
Link către comentariu

Eu am pus bielete LEMFORDER pe 21 Aprilie 2008. Am primit garantie 12 luni, si inca nu dau semne de oboseala.

Eu votez pe aceasta ca fiind fiabil, mai ales ca de atunci am aproape 35.000 km cu ele!!!!!!!

Modificat de jagoman
Link către comentariu

• 2 weeks later...

nu stiu cum ere zgomotul vostru... eu aveam unu de genul "arc care de destinde" mai pronuntat la inceput cand plecam de pe loc si ere de la flansele de la amortizor.. facea numai cand amortizoarele lucrau la curasa maxima.. mai ales la balans cu viteza mica stg=dr

Link către comentariu

• 4 weeks later...
[...] problema d baza (scartaitul ) ramane. am observat insa ca zgomotul dispare cand afara ploua (apa are rol de unguent???); ciudat.

si la mine e la fel...cred de vreun an. Ba am schimbat si bucsele la bara stabilizatoare si console si nimic: scarztaitul ela locul lui. Doar cand ploua nu se mai aude, sau cand e mai cald afara, insa dimineata sau noaptea sau cand e rece, scartzaie mai ales la denivelari. Am fost la service si se zice ca ar fi din cauza "mizeriei acumulate intre buscsa si bara". Nu stiu ce sa ma mai fac cu ea!!!

Modificat de alex_Silva
Link către comentariu

am scapat partial ( 70%) de zgomot prin schimbarea pivotului dreapta si ungerea cu o vaselina lichida care apoi s-a intarit a bucselor de la bara stabilizatoare;

merita incercat

Link către comentariu

• 6 months later...

M-a lasat si pe mine o bieleta antiruliu de Febi dupa 22.000 km, acceptabil dar acum pun Lemforder...se putea depista zgomotul si pe loc scoasa din viteza si fara frana de mana trasa miscand din lateral pentru un balans puternic, dar si in mers. Sunt curios cat mai costa una acum. Apropo are ceva daca schimb numai pe cea care bate? :icon_thumright:

Modificat de Alinrac
Link către comentariu

Eu am dat in 22 Aprilie 2008 84RON pe bucata de bieleta Lemforder.

Acum pe partea stanga a inceput sa scoata sunet. Am facut cu ele cam 55.000 km. Deci repet din nou, optez pentru Lemforder.

Ca pret cred ca ar trebui sa fie in jur de 100 RON.

L.E.: Vezi in link preturile actuale.

Modificat de jagoman
Link către comentariu

schimbat bieleta undeva cu doua saptamani in urma, Lemforder si a ajuns 100 de lei adusa acasa. Un mecanic mi le-a recomandat spunand ca a montat destule pana acum si "a cam pierdut clienti ;)". Totusi mi-a semnalat si o chestie romaneasca : produse TRW in ambalaj de Lemforder :biggrin: sigilate in regula comanda prin reprezentanta? Uitati-va dupa triunghiuri:)).

Link către comentariu

Am luat bieleta lemforder "deadevaratelea" de la Vasi ...prieten care aduce piese la preturi foarte bune, pret 100 lei/buc. Schimb numai una...cealalta pare ok , ma mai duce ceva km. :blah_:

Link către comentariu

mai sa fie!... azi ma lasat si cealalta bieleta Febi ...parca s-au programat la fix amandoua, si eu care speram ca sa mai duca ceva km. Acum trebuie schimbata cu una Lemforder....si apoi :(

Modificat de Alinrac
Link către comentariu

• 10 months later...

Salut,

Trebuie sa schimb biletele antiruliu si pana acum am gasit ceva de la Lemforder, cod 25463 02, ca pret undeva pe la 90RON/buc, voi ce parere aveti. Am vazut ca producator si Spidan dar cei care le aduc nu le au. Va astept sa dati cu parerea, multumesc anticipat!

Modificat de Tetica
Link către comentariu

Bogdan Ghinea

Pai ca si alternativa mai sunt si delphi 69 lei febi 77 sau triscan 41 lei toate sunt bune !

Link către comentariu

Ia lemforder

Link către comentariu

Lemforder "rulz" icon_thumright.gif, subscriu.

Link către comentariu

foarte bun pretul,sa ai grija sa ti-o stranga la mana nu cu cheia pneumatica sau cu impactorul ca in 2 luni le schimbi iar ;)

Link către comentariu

dany@TuningCars

Salut,

Trebuie sa schimb biletele antiruliu si pana acum am gasit ceva de la Lemforder, cod 25463 02, ca pret undeva pe la 90RON/buc, voi ce parere aveti. Am vazut ca producator si Spidan dar cei care le aduc nu le au. Va astept sa dati cu parerea, multumesc anticipat!

din punctul meu de vedere lemforder nu mai e ce era. eu personal recomand febi, care au si un pret ok, undeva la 75 lei/buc

Link către comentariu

febi am pus eu si au tinut una 6 luni si cealalta 1 an, cele mai scumpe si cele mai proaste, mai bine puneam de alea cu 30 de lei , cred ca tineau mai mult

Modificat de saboteur
Link către comentariu

dany@TuningCars

febi am pus eu si au tinut una 6 luni si cealalta 1 an, cele mai scumpe si cele mai proaste, mai bine puneam de alea cu 30 de lei , cred ca tineau mai mult

unde au fost montate ?

au garantie 1 an. de ce nu ai mers cu ele inapoi?

Modificat de BOGY26
Link către comentariu

pai le-am montat eu , cred ca garantie primesti doar daca le montezi la service

Link către comentariu

dany@TuningCars

pai le-am montat eu , cred ca garantie primesti doar daca le montezi la service

atunci sa fi sanatos, nu te mai vaieta ca nu sunt bune.

Modificat de BOGY26
Link către comentariu

n-am inteles, ce legatura are faptul ca le-am montat eu cu faptul ca au tinut 6 luni?

Sau ce vrei sa zici, ca nu inteleg. Montarea lor e o operatiune simpla, se prind cu doua piulite, una de bara stabilizatoare si una de amortizor, nu iti trebuie facultatea de mecanica ca sa le schimbi.

Modificat de saboteur
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!