Jump to content

Pierdere de putere


asistent60
 Share

Postare recomandată

Buna ziua!

Am si eu o mica problema. Ca tot romanul cu buget limitat, mi-am facut si eu o interfata( cu optocuplori) si am folosit Vag Com. Desigur dupa cum va inchipuiti primul defect sesizat a fost G40 Hall sender. Din ceea ce am citit pe forum este un defect? care apare cam la toate masinile cu injectie monomotronic(daca pui contactul mai mult de 6 secunde-masina este un Golf3/1992/motor 1.4lABD). Problema este ca in ultima vreme se comporta cam ciudat( nu are putere), in rest motorul functioneaza impecabil, relanti stabil, pornire buna e.t.c Este cumva de la traductorul Hall ( am facut testele cu continuitatea circuitelor electrice si totul este in regula)sau o fi de la catalizator?(masina cam are 12ani) si aici chiar nu mai stiu ce sa-i fac. Daca aveti ceva sfaturi va multumesc anticipat.

wabbit: de data asta am editat eu titlul. Folositi va rog tituri relevante pentru topicurile pe care le incepeti! Si cititi regulile forumului! :flower:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca poti sterge eroarea cu motorul pornit atunci senzorul e bun si problema nu e de aici. Daca nu poti sterge eroarea cu motorul pornit atunci este o posibilitate care merita investigata

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Tinand cont de performantele "uimitoare " ale unui motor ABD LA cei 55 cai - adica e un fel de dacie cu caroserie de golf 3 - si tinand cont si de bugetul limitat poate ar fi interesant de vazut cand s-a inlocuit ultima oara filtrul de benzina , filtrul de aer , bujiile .

nu ar fi rau de verificat o sonda lambda care poate duce la pierderea puterii in cazul in care este defecta..

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!