Jump to content

Zgomot Geam Fata

bankaru g3
 Share

Postare recomandată

Bravo, inca o problema rezolvata. Ar trebui sa facem o contorizare a sfaturilor date de cei care au facut reparatii pe propria piele gen cel de mai sus. Oricum de aia suntem inregistrati, sa ne ajutam nu?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 3 weeks later...
Focusdesign 1.9 GTD

Am inteles in mare cum se poate rezolva aceasta problema. Dar totusi :offtopic: cum se desface usa? ca eu nu reusesc sa dau jos partea interioara ;)

Link către comentariu

usa se desface foarte simplu.scoti plasticul care imbraca manerul si acolo ai 2 suruvuri care le desfaci.in reast sunt doar cleme.aaaa....si dai jos si plasticul din interior de la oglinda.ai grija cum, tragi de fata de usa ca are cleme si pe chederul interior al geamului.nu e mare scofala.spor la treaba

Link către comentariu

• 1 year later...

Bai frate si eu am cateva probleme..cand merg pe drumuri mai denivelate zice lumea ca ii duc cu carutza..scartaie toate usile, zdrangane, cand dau muzica mai tare baraie difuzoarele spate....ce pot sa fac, ca masina merge super. A mai gasit cineva vreo solutie?

Modificat de Kingpin
Link către comentariu

cu zgomotul din difuzoarele spate te pot ajuta eu week-end-ul viitor daca vii la intalniri. o pate din zgomotul din masina e posibil sa il mai produca pindoors. sambata viitoare daca poti ajunge t pot ajuta ca si eu am avut aceeasi problema du muzica si trebuie desfacuta tapitzeria si prinsa folia dinauntru bine. posibil zgomotul mai poate veni si din zona reglajului centurilor.

Modificat de GenuVW
Link către comentariu

• 4 weeks later...

Si mie imi zdrabgane toate usile. Am observat ca am cateva cleme din alea in care se prinde fata de la usa uzate si ies tot timpul. Pe langa asta...pe partea interioara a fetei de usa nu am manson din ala de cauciuc si m-am gandit ca o sa facun chenar de silicon sanitar pe fata de usa sau pe usa efectiv...sau o sa iau niste cauciuc din ala care se lipeste pe usi sau geamuri la casa pentru izolat. Ce mai zdranganeprin usi nush...deci o sa pun furtune de cauciuc pe toate tijele dinauntru pe care se poate. E ok ideea cu siliconul sau alea de izolat geamurile? Cleme de plastic pentru usi unde as putea gasi? Multumesc mult.

Link către comentariu

• 6 months later...

va sal si sz daca sunt off la mine scartaie ambe;le geamuri si la deschidere cat si la inchidere .Am uns tot ce se putea unge, am curata chederele,am strans suruburi etc :( degeaba tot face precizez ca atunci cand am luat-o nu facea ,chestia se intampla de vreo 3-4 luni .Macaraua este manuala va rog, daca ma puteti ajuta

Link către comentariu

si la mine scartaie rau de tot, e insuportabil, de cand am schimbat macaralele pe ambele usi. Ghinion domne sa mi se strice amandoua in aceeasi zi. Plus de asta imi scartaie rau de tot plasticele in ea si fetele de cand am pus subwooferu 22.gif . De....

Inainte sa montez macaralele am pus vaselina lichida pe cabluri si pe rotita aia de actioneaza cablu. Se pare ca se misca si geamul si scartaitul parca ar proveni de la chederul ala pe interior.

Modificat de untouchablle
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Vezi daca ai basi puternici...

Link către comentariu

si la mine zdrangane geamurile..mai ales cel de pe partea soferului..ieri am desfacut ambele capitonaje de la usi si am dezlipit tot pana la metal pentru ca am incercat sa imi pun geamuri electrice..am strans toate suruburile si am venit acasa doar cu geamurile sus si usile "goale" :) nu am reusit sa montez calumea motorasele alea pt geamuri electrice pff..

Link către comentariu

• 3 years later...

Salutare stimati colegi si posesori de vw, de cateva zile se aud niste sunete ciudate la geamul pasagerului din dreapta fata, si cand e inchis si cand e deschis. Se aude ca si cum ar sta sticla pe un fier si parca urmeza sa crape in orice secunda. Sincer nu m-am incumetat sa desfac tapiseria usii sa vad care ar putea fii problema, mai intai vreau sa ma consult cu voi. Macaraua functioneaza binisor ( adica pot deschide/inchide geamul fara problem ). Geamuri MANUALE !

Golf III '96

Foloseste functia Search inainte de a deschide un topic.

Modificat de taz21
topic mutat
Link către comentariu

e masina de curse?

Nu e masina de curse, e masina de zi cu zi

Link către comentariu

nu ai cum să afli problema până nu dai jos faţa usii.

Link către comentariu

parerea mea e sa dai fata de usa jos ca se da foarte usor si poti vedea ce e acolo

Link către comentariu

Incearca sa impingi cu mana fata de usa sa vezi daca mai face la fel, daca nu mai face scoate capacul de la manerul fetei de usa si strange surubul ( surubelnita in stea ).. sau daca nu`i de la fata de usa, demontenteaza fata de usa ca se desface usor si verifica balamalele de prind sticla, ca alea in timp se dezlipesc . Spor !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!