Jump to content

Vw Golf Mk4 1.8t, Highline, 150 Cp + Vs Fabia Rs

Jacku
 Share

Postare recomandată

sunt pe topicul masina mea cateva poze :blush:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Scuze, dar abia acum am vazut topicul tau pe aria masina mea ( si am cautat ceva timp poze cu masina ta ).

Concluzia: poti sa ramai linistit la Golf si sa iti iei adio de la Fabia vRS. Chiar daca sunt fan Fabia, de data asta Golful este mult superior :blush:

Felicitari de masinuta.

Link către comentariu

Golf pentru design,motor,prestigiu :lol:

Link către comentariu

nu ma pot abtine sa comentez ca sunt profund impresionat de faza cu "prestigiul"

probabil ca la fel e si Jacku, din moment ce vrea sa-si schimbe Golful, fie el si Highline, cu O Fabie...

desigur n-are nici o importanta ca provenienta (pieselor) e identica, conteaza doar ca pe chiloti, in loc de jolidon sa scrie calvin klein....

snob e romanul... :icon_bounce:...daca nu ar fi poate ca si-ar putea parca mai usor masina daca nu ar fi luat-o sa fie cat casa, cica SUV (dar nu pentru utilitatile pe care i le proprietarul)....asta e...spiritul de turma si lipsa de personalitate...

Modificat de FABIAn RuSu
Link către comentariu

[...]

desigur n-are nici o importanta ca provenienta (pieselor) e identica, conteaza doar ca pe chiloti, in loc de jolidon sa scrie calvin klein....

Nu vad rostul acestei comparatii,cu atat mai putin cea cu chilotii.Diferentele intre aceste 2 modele sunt clare...

Am impresia ca tu confunzi marfa cu ambalajul.

Chiar daca ai Fabia RS nu vad rostul la aceste "exagerari poetice" :))

Link către comentariu

Hei ..eu zic sa nu incepem sa ne certam. Ideea e clara : fabia rs e o masina facuta sa fie sport, cu un consum foarte mic pentru ce poate.

golf-ul e o masina mai mare, ce am eu in speta e o masina puternica, insa se vede clar ca nu e facuta sa fie sport.

pe ce ma bazez : rapoartele la cutie sunt cele care sunt, desi cu garda coborata si amortizoare mai tari nu are tinuta de drum a fabiei rs, iar directia la fabia e mult mai sharp.

cat despre interior, calitativ sunt la fel( calitatea finisajelor, materiale), un mic plus pentru golf pentru design ( la fabia e un pic mai auster, daca pot spune asa).

Link către comentariu

Vreau sa te intreb ceva. Daca ai alege cu inima si nu cu rationamentul ce ai alege??

Link către comentariu

...probabil c-o sa-ti raspunda "Subaru WRX STI"....

:P

iar pentru cine nu intelege rostul comparatiilor nu are rost sa explic suplimentar - oricum as face-o inutil...unii suntem mai poeti, altii mai snobi...

Modificat de FABIAn RuSu
Link către comentariu

@FABIAn RuSu - Meriti un avertisment verbal dar tinand cont de faptul ca deja ai un avertisment verbal pt limbaj vulgar, vei primi un warning. Incearca sa-ti sustii punctul de vedere cu argumente si cel mai important sa ataci ideile, nu oamenii. Nu castigi nimic facandu-l snob pe celalalt (ceea ce nu era cazul aici).

Link către comentariu

Daca as alege cu inima, as alege fabia rs adusa din germania, cu dotarile standard de acolo. NUmai ca e mult mai complicat, si nu am timp sa ma complic.

Link către comentariu

Salut

GOOOOOOOLFFFFFFFFFFFFFFFF !!!

ca fost posesor de 3 Golf-uri, de care am fost foarte multumit, recomand Golf-ul fara rezerve !

Desi am Passat acum, nu simt aceeasi atractie fata de el cum simteam fata de golf, e prea mare pt gustul meu, suspensia are cursa prea mare, se inclina in curbe mult, dar repet, fata de Golf, tinuta de drum cu totul alta, poate dupa ce o sa implinesc 50 de ani, o sa-mi mai iau un alt Passat, iar actualul, cand va aparea Golf 6 va fi sigur de vanzare !

Fabia......chiar RS........fata de Golf 4 1.8 T :screwy: .........no coment ! Daca s-ar mai fabrica Golf-uri 4, pe loc asi cumpara unul !!!!!!! caci o consider o masina de referinta pentru VW, dar si pt intreaga istorie constructoare de masini !!

Si acum imi pare rau ca l-am vandut, de G 4 nu de G5, pe care aproape l-am si uitat !

Asta e parerea mea de fan Golf, sper sa nu mi-o ia nimeni in nume de rau !!

Numai bine !

Link către comentariu

Si eu la fel as face dat find faptul ca te stiu ca pe un iubitor de Skoda Fabia .

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Gandeste-te cum ai dormi TU mai bine noaptea: cu G4 in parcare(sau garaj) sau cu Fabia RS?

Asta e si raspunsul la topicul tau. Restul sunt povesti.

Link către comentariu

• 2 months later...

Nu sunt in aceeasi categorie fabia RS cu GTI-ul... sunt combustibili diferiti si categorii de masini diferite... golful daca vrei sa-l compari il compari cu octavia 2.0 turbo... nu cu Fabia 1,9 TDI...

Link către comentariu

Si in plus, gandeste-te la posibilitatile de tuning ale unui motor 1.8T.

Mai mult nu iti zic, stii foarte bine parerea mea din discutiile avute face to face. :icon_thumright:

Link către comentariu

Jacku, ia Fabia RS pentru ca-i clar ca ai masinutza asta la suflet. E meserie Golfu tau, dar daca tu ai avut Fabia si ai ramas impresionat de ea, o sa ramai intotdeauna cu parere de rau ca nu ti-ai luat un RS. O sa ajungi la alte masini mai mari si mai puternice in timp si n-o sa vrei sa te intorci la ceva mai mic, dar o sa regreti intotdeauna ca nu ai avut Fabiuta mult visata.

Asa sunt eu acuma, pentru ca regret ca nu am avut un Tico. Poti sa razi, dar asta a fost masina care mi-a placut acu mult timp , iar acuma nu mi-as lua asa ceva pentru simplu motiv ca vreau mai mult.

Link către comentariu

Topic-ul acesta l-ai deschis din cauza pm-ului trimis de mine ? :( Eu ti-am spus parerea in pm mai demult :icon_thumright: Numai bine

Link către comentariu

Nu asta e motivul...daca te uiti topicul e deschis cu mult inainte sa imi trimiti pm. Acum golf-ul e scos la vanzare..astept cumparator si o sa imi iau fabia rs :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

Bafta la vanzare si la achizitie ! Sa te bucuri de noua masina cum te-ai bucurat si de golfulet :)

Modificat de Sergiu.B.
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!