Jump to content

Vw Golf 5 1.6, 102 Cp

pidrag

Postare recomandată

Va multumesc tuturor pentru felicitari !

AL3X : Motivele pentru care am luat-o de la Oradea ( D & C ):

1. Acolo am obtinut cel mai mare discount.

2. Am fost dezamagit de cei de la Scorpion Galati.

Referitor la intalniri sper sa ajung si eu cat de curand.

Link către comentariu

AL3X: Trimite-mi si mie te rog pe mail mai multe detalii despre intalnirile din Galati.

Merci anticipat.

Link către comentariu
  • 5 months later...

post-22538-1227868639_thumb.jpg

Salut!

Saptamana trecuta am ajuns cu masina la frumoasa suma de 10.000 Km. Pana acum masina s-a comportat excelent (singura problema fiind aceea cu luminile de avarie).

Tot saptamana trecuta am schimbat rotile cu unele adecvate sezonului (jante de tabla si cauciucuri de iarna Sava Eskimo).

Va doresc un 1 decembrie frumos!

Link către comentariu
  • 4 months later...
  • 1 month later...

Salut,

Masinuta a implinit ieri 1 an. Are pana acum ~20600 Km. Sunt foarte multumit de ea.

Va doresc tuturor numai bine!

Link către comentariu
  • 1 year later...

Salutare!,

Masinuta implineste azi 3 ani!

Nu am avut nici o problema cu ea in cei 3 ani si ~45500 Km... nici macar un bec ars. Sunt foarte multumit de masina, imi este la fel de draga ca in prima zi. Va doresc tuturor cat mai multi Km fara incidente!

Link către comentariu

scrii din an in an ... ce sa insemne asta? ca nu ai probleme cu ea sau ca ai acces foarte greu la net ... nu ai mai facut nimic pe la masinuta? :)

Link către comentariu

Salut,

Stau pe net destul de mult si citesc forumul aproape zilnic. Cu masina n-am avut pana acum probleme (sper sa n-am nici pe viitor). Am avut parte in toti acesti ani doar de 2 mici "problemute":

1. mi-a ramas o data bordul aprins dupa utilizarea mai indelungata a avariei (rezolvare: scoaterea bornelor de la baterie cateva minute)

2. am avut un "greiere" la centura de siguranta de la sofer (rezolvat cu o pana dintr-o radiera)

Pe la masinuta nu am facut absolut nimic. Interiorul se prezinta ca acum 3 ani in timp ce la exterior am unele zgarieturi superficiale. De fapt daca stau bine si ma gandesc cand am facut revizia a doua la Buzau datorita faptului ca eram membru "vwforum" colegul nostru Cornel (tutu0581)care pe atunci lucra acolo mi-a activat functia "cornering".

Nici pe viitor masina nu va suferi modificari.

Drumuri bune si multi Km fara incidente!

Link către comentariu

Am facut multi Km in primul an (multe drumuri la Cluj). De obicei nu fac mai mult de 12-13.000 pe an. Weekend-ul trecut am fost o fuga la munte cu masina unui prieten (VW Bora 1.9 TDI) si consumul m-a lasat "masca". Am facut ~900 Km si inca mai avea destula motorina in rezervor... consumul mediu a fost de 4.8 in conditiile in care am fost 4 adulti + bagaje si am facut si o parte din Transfagarasan (pana la Balea Cascada). Din punctul asta de vedere (al consumului) sunt putin invidios pe cei cu diesel... poate urmatoarea masina va fi un diesel cine stie? Eu am scos cel mai bun consum cand am adus masina de la Oradea (5.7), dar nu am mers cu mai mult de 100 Km/ora si in masina eram doar eu si sotia fara multe bagaje.

Link către comentariu
  • 3 months later...

Salutare,

Sunt si eu pe cale de a achizitiona acelasi model, 2008, sh, 39900 km la bord, culoare rosu-grena.

Am citit destul de mult acest forum, dar nu gaseam impresii despre acest tip de motor.

Ceva detalii legate de consum,probleme aparute in timp, etc...

Multumesc frumos!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!