Jump to content

Vw Golf 5 1.6, 102 Cp

pidrag

Postare recomandată

Salut!

In sfarsit am intrat si eu in posesia masinii!

Golf 5 Trendline. 1.6 MPI, 102 CP fabricata in 2008 cu urmatoarele optiuni :

- "Climatronic" cu doua zone de temperatura

- Computer de bord "Plus"

- Cotiera mijloc fata

- Faruri de ceata

- Lumini si vizibilitate 1

- Radio CD cu MP3 RCD 300 cu 8 incinte

- jante "Bristol" ( 6 1/2 Jx15)

- Culoare Argintiu

Masina se comporta excelent.

Asta e prima ocazie cand postez pe un form si sper sa o fi facut acolo unde trebuie. In ultimele 4 luni am citit aproape zilnic acest forum si am extras informatii care m-au ajutat in alegerea masinii si a optiunilor.

Va multumesc tuturor !

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si sa petreceti multe aventuri fericite impreuna :Driver:

Cat ai dat pe ea ?

Link către comentariu
Sa o stapanesti sanatos si sa petreceti multe aventuri fericite impreuna :Driver:

Cat ai dat pe ea ?

16.300 euro

Link către comentariu

Cateva poze nu pui ?

Felicitari, s-o conduci cu placere maxima !

Link către comentariu

Multumesc tuturor pentru felicitari.

Incerc sa pun si poze ( sper sa si reusesc ) :beerchug:

Link către comentariu

e frumos rau :banghead: sa il conduci cu placere,fara incidente sau probleme tehnice,asteptam impresiile dupa 300.000km :D

Link către comentariu
th3sup3rstar

Frumoasa tare masina.

Sa o folosesti cu placere si fara incidente . Drumuri bune !! :Driver:

Link către comentariu

daca tot ai luat o reducere semnificativa, de ce nu ai bagat si esp + tempomat?

Link către comentariu

Va multumesc pentru urari!

Tempomat si ESP nu mi-am pus datorita bugetului.

Trebuia sa ma incadrez in 15000 ( de asta am luat Trendline !).

Apoi, referitor la ESP am inteles de pe forum :) ca este foarte stabila in curbe ( iar eu nu sunt oricum un vitezoman ) , iar referitor la Tempomat am prieteni care au si mi-au spus ca ori l-au folosit foarte rar ori deloc.

Sa nu ma intelegi gresit cum ca n-asi fi vrut sa le am pe amandoua ( optiunile ), dar asa a fost sa fie, am preferat pachetul de lumini , jantele de aliaj, clima ,......

Link către comentariu

concret, tu ce reducere ai reusit sa obtii de la dealer?!

te intreb ca sunt in aceeasi situatie ca si tine (acum 4 luni, inainte de a te hotara ce configuratie sa alegi) si inca fac calcule. le refac in continuu...

nu stiu la ce obtionale sa renunt si la care nu :))

Link către comentariu

Ce jante sunt acestea ? La model fac referire .

Lorin_b - reducere nu obtii ci doar optionale gratuite, in cazul meu covorase cauciuc pt. toate locurile (sunt scumpe .. nu mai zambi) + roata de rezerva aliaj (comfortline).

Importante sunt : ESP (complet desi bate cam sus la pret), Climatronic, RadioCD .. , vopsea metalizata, oglinzi in culoarea caroseriei .. si nu in ultimul rand .. motorul :icon_thumright:.

Versiune de echipare ti-o poti alege si singur.

Link către comentariu

Pai...din ce ai scris tu, pe configurator iese 14.400->17.130. Deci reducere de 830 de euro !!!! Mie mi se pare f mult. Daca ai obtinut atat iti luai din diferenta asta fix ESP-ul.

Daca iti luai direct Comfortline din configurator iti iesea 14.636->17.420 (tempomat si jante aliaj sunt standard). Diferenta INFIMA fata de ce ai luat tu, dar era alta echipare. Te incadrai fara probleme in 15.000 si fara esp, cu putin efort adica 140 de euro peste aia 15.000 aveai si esp.

E ceva ce imi scapa?

Modificat de Valentin M.
Link către comentariu

vad ca ai uitat de oglizi(in culoarea masinii)...cum am facut si eu de altfel

pacat

sa te bucuri de ea

Link către comentariu

Designer : Jantele sunt model Bristol

Valentin : In mare parte ai dreptate. M-am hotarat tarziu sa-i pun si jante ( ~400 euro ). Fara ele diferenta era destul de mare. La sfarsit cand am tras linie am observat si eu ca diferenta fata de comfortline devenise foarte mica dar asta e .... Una peste alta sunt multumit de optiunile pe care le am. In momentul asta varianta de echipare comfortline are in plus fata de ce am eu urmatoarele :

1. tempomat ( am vazut ca-i pot pune si eu daca tin neaparat la un pret mic ~ 50 euro )

2. spatiul de depozitare de deasupra oglinzii nu are capacul acela mobil ( nu am gasit alte cuvinte sper ca m-am facut inteles)

3. luminile ce se aprind la oglinzile din parasolare

4. cotiera pentru locurile din spate

5. vreo 2 carlige in portbagaj

Cel putin asta-i tot ce am observat eu cand m-am urcat in masina unui prieten ce are comfortline.

lorin : Reducerea a fost de ~ 4.5 % plus ca am obtinut gratuit si covorasele in momentul livrarii. Dar pentru toate astea am fost nevoit sa merg sa iau masina tocmai de la Oradea. Nu-mi pare rau deloc din 2 puncte de vedere si anume:

1. Am vizitat putin orasul si am ramas foarte placut impresionat de ceea ce am vazut.

2. Am facut pana la Galati ~ 900 Km adica mare parte din rodaj.

Link către comentariu
vad ca ai uitat de oglizi(in culoarea masinii)...cum am facut si eu de altfel

pacat

sa te bucuri de ea

Multumesc .

Sa te bucuri si tu de a ta si cat mai multi Km fara incidente!

Referitor la oglinzi sa stii ca nu am uitat , pur si simplu cred ca cel putin pe culoarea asta ( argintiu) se potrivesc foarte bine cele negre.

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina !!

sincer daca as fi avut bani asa ceva mi`as fi luat si eu

sa o conduci cu placere si fara incidente ! :) numai bine

Link către comentariu

jante poti lua second din Germania de la 100 euro setul, eu am luat de Audi Ronal, care probabil fac masina cu 5-600 euro mai scumpa. Eu care le am pe toate (Highline) iti recomand in primul rand cele de siguranta si securitate ESP, apoi Tempomatul este foarte util, daca nu tie, poate atunci cand o vinzi poti avea un pret.. Lumea nu prefera masinile cu calvitie..Cassul iarasi..sunt bune cele de fabrica dar exista la un pret mai mic (fata de valoare de catalog VW) la tuning auto, cateva sute de euro iti montezi super aparate care includ si boxele schimbate (fabrica pune slabute), proiectoarele dau bine. bafta la platit rate sau leasing.. mai bine te duci cu teancul de bani in Germania si-ti iei scula, cu cativa km la bord.....

Link către comentariu

Salut!

Frumoasa masina, s-a stapanesti sanatos!

Un singur minus (mare): pacat ca nu te-ai gandit mai mult la ESP, nu zic mai mult, mai pe lung a zis-o Petros mai sus.

http://vwforum.ro/index.php?showto...mp;#entry749890 (accident petrecut in fata mea)

Nu vreau sa-ti fie poluat topicul cu discutii despre esp, si nu doresc nimanui nici macar sa mai auda despre asa ceva (accidente)

Eu iti doresc sa prinda cel putin 2x300.000 km la tine fara incidente!

Link către comentariu

Felicitari pt achizitie! Am o intrebare: de ce a trebuit sa te duci pana la Oradea?

Asa si venind vorba de galateni avem duminica intalniri!este si topic cu aceste intalniri!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!