Jump to content

Cumparare Masina Din Germania Vs. Italia

-A L E X-
 Share

Postare recomandată

Salutare! As dori sa stiu ce sfaturi mi-ati da , de unde sa cumpar masina , sunt parcuri calumea si in Italia?detalii in general

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

masinile din germania sunt muuuult mai bine intretinute decat cele din italia. de fapt, nemtii cred ca le intretin cel mai bine din EU.

Link către comentariu

asta sa inteleg ca nu e foarte indicat sa merg in Italia cu toate ca am vazut masini care aratau chiar bine si km pana in 100k ....

Link către comentariu

alta idee: italienii sunt latini..ca si romanii. si la nemti exista uscaturile lor...dar sunt mai multi nemti corecti decat italieni corecti... nu vreau sa fiu rau..nu am nimic cu niciunii, chiar am prietni buni in ambele tari...dar sunt niste chetsii stiute.

pe langa italia, as ocoli in scopul cumpararii maisnilor , spania, franta si as mrge cu incredere in austria, elvetia, la nordici....

Link către comentariu

Foarte bun sfatul lui Bogdan_wrc. Nu este o chestie "rasista", doar ca intradevar cele mai bine intretinute masini sunt in Germania,Austria,Elvetia. In Italia sunt foarte prost intretinute masinile din cite am vazut si auzit eu. Asta bineinteles nu inseamna ca toate masinile din Germania sunt bine intretinute.

Bafta!

Link către comentariu

Ai putea sa cauti si in Luxembourg, numai ca piata e cam mica. Italia-no way.

Link către comentariu

Asa am putea propune si Franta si Belgia; de exemplu masina mea este adusa din Franta. In Franta sunt licitatii auto cu strigare.

Dar depasim subiectul topicului.

Link către comentariu

in italia, am vazut ca din 10 masini, 8 sunt usor atinse. in DE rar vezi asa ceva. eu zic ca e de ajuns sa stai 1 sapt in fiecare dintre tari si iti vei forma tu singur o opinie.

Germania stiu ca e declarata tara cu cele mai bune sosele din lume si e singura tara din lume fara Limita pe autostrazi. asta spune multe zic eu despre parcul lor auto.

ce as cumpara din IT, sunt motocilete. dar asta e alt topic :lol:

Link către comentariu

Tara cu cele mai bune sosele din lume a iesit Franta.

Link către comentariu

In Italia se spune asa: sa iti lovesti tu primul masina cea noua ptr ca oricum ti-o va lovi-o altul mai devreme sau mai tirziu; " ma non importa carozeria, il motore e tutto"...

Link către comentariu

In Italia condusul este haotic. Toate masinile sunt lovite la ei. Daca nu au loc sa iasa din parcare, muta masina care blocheaza,lovind-o.

In schimb la ei preturile sunt mai mari ca in Germania.

Link către comentariu

Tara cu cele mai bune sosele din lume a iesit Franta.

;)

nu stiam asta....de cand?

cand ma gandesc la niste drumuri nationale de la ei, prin zona de Sud-Est....parca tot Germania as alege-o.

Link către comentariu

Germania are totusi si zona estica. Pentru cei ce nu au fost la Dresda, Rostock, Bautzen drumurile pot parea excelente. Dar daca zic ca in Dresda am intalnit guri de canal care nu erau la nivel, poduri cu mici gropi sau in drumul national dintre Dresda si Pirna am dat de mici gropi si chiar lipsa semnalizare?

Trebuie sa caut sa vad unde am gasit totusi informatia.

Link către comentariu

Aham acum mi-am facut o idee despre tarile "latine" si cel mai bine e sa cumpar din Germania....

Link către comentariu

Eu nu mi-as lua masina de la broscari nici de ar fi la jumate de pret

Acelasi stil balcano-meridionalo-latin de a tzepui care caracterizeaza si minunata noastra tara; plus ca de cand e plina de-ai "nostri" (cica) Italia au invatat si infulecatorii de macaroane meserie romaneasca....

E suficient sa observi stilul lor de a afisa pretul unei masini pe autoscout (fara TVA), iar la sfarsit iti scrie ca si la televizor, mic, intr-un colt ca mai trebuie sa pui si TVA, ca sa te lamuresti...bleah

Modificat de FABIAn RuSu
Link către comentariu

Masinile din Italia nu au istoric, pe care sa il poti verifica la reprezentanta VW.

Link către comentariu

In Germania , masinile cazute sunt exceptii, cele bine intretinuite sunt regula.

In Italia este invers, cele bine intretinute sunt exceptii.

Acuma depinde ce masina gasesti, exceptie sau regula...

Eu as lua mai repede o masina de 200k km de pe Germania decat una cu 100k km de pe Italia.

Luxemburg sunt cele mai "interesante". Adica,de regula, se vand doar masini cu cel mai inalt grad de echipare. In Germania le gasesti in zona Saarlouis, Merzig, la preturi bune, mai ales cele cu mici defecte.

Franta... depinde cum le gasesti. De obicei sunt zgariate si interiorul prost intretinut.

Modificat de r&d
Link către comentariu

Corect , am hotarat sa cumpar din Germania . Totusi cred ca Luxembourg are o piata de masini destul de restransa din care, dupa cum spuneati marea maj sunt foarte dotate, dar cu bani putin mai multi.

Link către comentariu

moscraciun785

Parerea me e ca cel mai bine af fi sa cumparati din germania acolo masinile sunt destul de bine intretinute si destul de ieftine spre comparatie cu italia unde sunt simptitor mai scumpe si foarte prost ingrijite

Link către comentariu

Cu incredere din Germania

Inca n am vazut masina din italia intreaga , mai ales daca are deja ceva ani si ceva kilometrii

Link către comentariu

Germania rullz !! la ce strazi au si cum au grija de masini, e greu sa faci o comparatie cu restul ..

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Salve!

Daca nu este prea tarziu pot sa-ti spun din proprie experienta:

In Italia reviziile se fac aproape ca in Romania, sau cel putin in zona Parma unde stiu eu. Dupa revizie si un drum de 2000 km a trebuit sa schimb placutele spate (nu la masina din semnatura)

In Germania la service stiu ce trebuie sa schimbe la revizie in functie de nr. de km din bord si, pentru siguranta pe sosea nu te-ar lasa sa pleci din service daca nu schimbi ce trebuie.

Mai in Nord de Germania nu te sfatuiesc deoarece clima este cu umiditate mare si caroseria cam sufera coroziuni .

Sper sa-ti fie usor sa alegi. Bafta!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!