Jump to content

Carte Tehnica

vood0o
 Share

Postare recomandată

Am cumparat un Golf 3 1.9TDI 90CP, dar n-am primit cartea tehnica. Poate sa ma ajute cineva cu o carte tehnica pentru masina?

Va multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Administrator

Nu inteleg de ce ai mai deschis un topic separat, din moment ce ai postat in topicul dedicat de manuale, adica in topicul Manual reparatii... ?

Link către comentariu

Daca se refera la cartea tehnica a masinii a postat bine. Cartea tehnica este diferita de manualul de reparatii. :) Eu am pentru Golf1 manual de reparatii si cartea tehnica originala a masinii. Pentru Vento am doar manualul de reparatii.

Link către comentariu

da la cartea tehnica a masinii ma refeream....

Link către comentariu

• Administrator

Oky Paul, vood0o. Mea culpa. Se pare ca nu am inteles eu la ce se face referire. :huh: ;)

Nu dati cu :blink: ca-mi :)

Link către comentariu

Am eu cartea tehnica de la vento. Probabil e valabil si pt golf3 dar e in germana. Cine e interesat sa spuna ca sa fac poze sau sa-l scanez.

Link către comentariu

daca e valabila si pentru Golf3, as fi foarte incantat s-o am. mail-ul meu este toast4vood0o@yahoo.com Raman dator :)

Link către comentariu

• 1 year later...

sal as dori si eu cartea tehnica pentru golf 3 daca se poate,mailul meu e sherifu19@yahoo.co.uk.

Link către comentariu

sal

doresc si eu cartea tehnica pe mail ovydiu@gmail.com

multzam sender-ului :icon_thumright:

Link către comentariu

Asa am patit si eu :) :P ..mi-am luat golf 3 si n`avea carte tehnica :(...imi trimite si mie cineva :P..dau o bere... xzibit2007pimp_my_ride@yahoo.com

Link către comentariu

eu am...da nu stiu cum sa fac..trebuie trasa la xerox cumva...nu promit nimik da poate am ocazia sa rezolv cu copiatul..sau sa fac poze sa le trimit pe mess.... :D

Link către comentariu

• 3 weeks later...

daca se gaseste cineva care sa imi traduca si mie ce scrie in ea, eu i-o dau gratis pe a mea.

Link către comentariu

Tomoiaga Marius

Salutare......recent am cumparat si eu un golf 3 1.6 si am primit cartea tehnica dar e in germana ... e cineva care doreste cartea tehnica in germana ? ... daca da eventual am sa incerc sa o scanez eu si am sa o postez pe forum.

Link către comentariu

eu am golf3 benzina 1.8 an 96

as dori si eu cartea tehnica dorin_alias_jybdyn@yahoo.com

multumesc

Link către comentariu

Cartea tehnica e tot una cu manualul de utilizare :rolleyes:

Link către comentariu

Daca ceea ce cautati este manualul de utilizare in lb germana, atunci acesta il gasiti aici. Este postat in topicul "Manual de reparatii"

Link către comentariu

• 4 weeks later...
genuvw l-a pus deja in limba romana pe un alt post

Poti sa ne zici daca te rugam frumos in ce post? Caut de ceva vreme pe forum si nu gasesc manualul de utilizare pt golf 3 in engl sau romana. Doar in germana scanat si postat pe linkul mentionat mai sus.

Mersi.

Avertisment

QUOTE / REPLAY (citatul) ajută c

Modificat de taz21
A doua oara warning
Link către comentariu

Poate ca m-ati inteles gresit... Eu intrebam de manualul tehnic sau de manualul de utilizare, daca exista in engleza sau romaneste. In threadu-ul mentionat anterior este pus manual de reparatii/service in romana.

Pana acuma am gasit manualul de utilizare numa in germana scanat si postat mai sus in comentul lui:"Brdaric".

Modificat de AlexSava
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!