Jump to content

Bmw 116i Vs Mini Cooper 1,6 Vs Clio Rs Vs. Corsa Opc

godoroja
 Share

Postare recomandată

Daca merge cu masina 90% in oras, o masina gen clio rs, desi este excelenta, nu isi are rostul, dupa parerea mea. Daca este foarte priceputa la condus si ii place, atunci merita, altfel o sa se chinuie cu ea, plus consumul mare.

In doilea rind, pina una alta, sotia ta va merge cu masina si prin urmare ma gindesc ca trebuie sa fie o masina care sa-i placa ei.

Pentru femei cred ca se potriveste de minune, Fiat 500, Lancia Ypsilon, VW Beetle sau Mini.

De asemenea, decapotabilele ar fi o optiune. Aici ai mai multe variante. Sotia mea are MX5. I-a placut foarte mult.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• godoroja

15

• voinea

3

• rvacaru

3

• postman

3

Am vazut ca ai selectat masini de ~ 200 CP.. Esti sigur ca sotia ta isi doreste asa ceva? :lol: :D

Si 130-140 CP sunt multi pt. clasa compacta (chiar mica Corsa cred). Greu de strunit in unele situatii...

Pt. stil si design as alege Mini Cooper - alb ii vine f. bine. Seria 1 nu ma atrage ca design.

Celelalte doua nu sunt pt. sotia ta sa recunoastem... :icon_thumright: :icon_cool: Pt. tine as recomanda Clio RS.

Modificat de MOTANUL
Link către comentariu

cred ca Clio RS este o masina barbateasca si nu reprezinta alegerea cea mai buna daca se va merge 80% in oras. la fel si Corsa OPC. masini foarte puternice, mai ales ptr dimensiunile lor.

Mini, poate reprezenta o alegere buna ptr o dama, putere moderata, consum ok, arata bine.

BMW 116 imi place, se preteaza si la oras si la drum intins. putere moderata, consum ok, tractiune spate, asta poate fi un dezavantaj ptr o dama.

Fiat-ul cel nou mi se pare ideala ptr o femeie. are un avantaj ca e mult mai iefitna decat celelalte variante. nu stiu insa cat este de fiabila.

Link către comentariu

asta nici eu nu stiu ce e cu fiat 500 asta :P

Link către comentariu

exclud orice masina importata de Porsche Romania si cred ca toata lumea stie ca eu sunt "fan" PoRo. Ei nu dau discount....

Ai putea sa o iei de la Cardinal Motors...

Link către comentariu

de oriunde ai lua-o tot pseudo - firma Porsche il importa.

OPC si Clio RS e corect, n-au ce cauta in acest comparativ

Raman :

seria 1 - 116i

Mini Cooper ( tot cu un mic minus)

Honda Civic 1,8 5D 140 cp

fiat 500

Si new entry - am vazut fabia cu kit rs. ??

Modificat de godoroja
Link către comentariu

Fabia 2 RS nu ai cum sa vezi ca inca nu a aparut.

Poate ai vazut Fabia RS 2000 sau ... doar un kit sport.

Modificat de bebeko
Link către comentariu

pai asta zic si eu, fabia RS - line, nu rs pur...

Link către comentariu

[...]

Raman :

seria 1 - 116i

Mini Cooper ( tot cu un mic minus)

Honda Civic 1,8 5D 140 cp

fiat 500

Si new entry - am vazut fabia cu kit rs. ??

Mai bine mai pui ceva si iei un 118i...daca nu si 116i isi va face treaba destul de bine. :lol:

....Asaaa, dupa atatia barbati, iata si parerea unei femei care vrea sa fie doamna :lol: :

Nu te zgarci si ia-i un A3 !!!

De ce :lol:

Link către comentariu

• Administrator

Alege fiat 500. E ok pentru oras si o doamna. Si-a luat sotia unui prieten deja asa ceva. Te pun in legatura cu el eventual cand ne vedem. Omul nu are decat cuvinte de lauda pentru cei 100CP scosi din 1.4 , iar sasiul este suficient de rigid sa stea bine pe viraje masinuta.

Un ultim sfat: lasa pe sotie sa-si aleaga masina. Nu mai baga tu sportivele OPC , RS ca-ti plac. Sa mearga singura si sa decida (eu stiu ca a mea dupa ce renuntam la PLUS 2.0TDI o sa vrea o hibrida si e decizia ei. Doar ea merge cu ea 5-6000km anual) ... eu doar sper ca in 12-24 de luni sa apara si de la VW ceva benzina+electric la dimensiune de la Golf in sus :)

Link către comentariu

din ce am citit aici vad ca s-a ales, in majoritate, 500-le parca-am fi forum fiat :P.

si eu tot pt el votez, da poate ca pana o iei apare si ver abarth ca sa-i impacam pe toti!

Link către comentariu

• 4 weeks later...

nu, inca studiem piata... Avem ceva timp de gandire, nu ne grabim.

Sau vrei sa iei o fabie 1 bine intretinuta , 2 ani cu 10000 km reali ? :icon_thumright: :D :P si de asta ma intrebi de noutati ? :lol:

Link către comentariu

aproape tot in aceeasi dilema sunt si eu...si zic aproape ptr ca eu vreu sa cumpar ptr sotie o masina second...

un sfat este sa te orientezi si ptr o masina cu un portbagaj mai mare :scratch: in caz de ai (sau ai in plan sa ai) copilasi ...ea,mamica ii va cara prin oras asa ca ii va trebui loc unde sa bage "jucariiile si accesoriile" copiilor

ceva de la seat nu ii face cu ochiul? (ibiza ceva???)

oricum din ce al citit tu cam vrei (ca si mine) o a doau masina ptr tine :unsure: de acee te cam uiti la cele de 200CP ...

tine-ne la curent cu ce ai mai hotarit!

Modificat de DanTra
Link către comentariu

mini cooper. e super fain! asta nou parca are si start&stop.

cam scumpa dar nici celelalte nu sunt ieftine!

Link către comentariu

noul seat ibiza

sau versiunea anterioara full options o gasesti la super pret

Link către comentariu

pai ce fac trec de la fabia la ibiza? Nu-i bine . :lol: - din lac in put? cum se zice.

Modificat de godoroja
Link către comentariu

NU cred ca sotiei i-ar placea noua Ibiza, desi e mai mare, mai confortabila si mult, mult mai ok ca si calitatea plasticelor din interior.

Probabil ca daca ar fi sa aleg o masina din cele enumerate de tine, ar fi fara nici o indoiala Mini.

Link către comentariu

Trebuie avut in vedere, totusi, ca va fi plimbata si fetita (~1 an) cu masina, ceea ce intr-o masina ca mini... nush cati dintre voi ati mers cu asa ceva, dar masina e kart.

Link către comentariu

Pai, din ce am inteles eu, BMW nu ar vrea sotia pentru ca e RWD, Minim cum am citit mai sus, e cam kart si nu e chiar indicata pentru plimbarea copiilor, iar RS-ul si OPC-ul... nu cred ca-s destinate femeilor asa ca.... ce faci? largesti aria de cautare sau o sa faci vreun compromis?

Link către comentariu

Alfa Romeo MITO. Arata chiar spendid!

Link către comentariu

orice alfa arata. Dar pacat ca doar atat.

Link către comentariu

Velocity_Warrior

Urmatoarea mea masina (in cea mai mare parte pentru sotie) va fi ceva mic cu motor mic sub 1.2 (eventual turbo) si cutie automata. Deocamdata asa ceva n-am vazut pe la niciun producator.

Oricum varianta Fiat 500 pare a fi una foarte interesanta si frumoasa pentru o doamna :lol: . Mi-au placut jantele cu care o poti echipa :rolleyes:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!