Jump to content

Nou Posesor De Ibiza


jail
 Share

Postare recomandată

hello, abia ce mi-am luat o ibiza 2001, 1.4, 60 hp, dupa ce am vandut, nu fara regret, golful meu IV...as avea urmatoarele rugaminti la voi, ca am citit si rescitit toate posturile de pe aici:

1. duzele de la stergatoare imi bat in capota (ele fiind plasate sub capota, ar trebui sa bata pe sub ea, in parbriz) ; am incercat sa le misc, sa le reglez, dar nimic...unde as putea sa fac asta? se pot cumpara? nici tasnitoare de pe spate nu mai bate f bine, ci destul de stramb...la asta ce ar trebui sa fac?

2. imi lipseste suportul de carton pt cric si cheie de la roata de rezerva, pot gasi pe undeva?

3. as vrea sa-i schimb filtrele, uleiul, placutele de frana...cam pe la cat m-ar duce toata povestea?

4. as vrea sa-i pun o cotiera...am vazut destule discutii pe aceasta tema, dar pt modelul asta nu am vazut nimic...se gasesc? stie cineva unde si cat ar costa?

5. folie autorizata fata+spate, ca e masina neagra si sunt convins ca ar face-o sa arate f bine...cat m-ar costa?

precizez ca sunt din bv si ca as prefera, daca se poate niste sugestii de magazine sau service-uri sau orice altceva din zona...daca nu, macar informativ...

merci

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ah, si....am motor AUD, 1390cmc, 44kw, in cartea de la nemti scrie Euro 3 UND D4...e euro 3 sau euro 4?

...ca am vazut ca sunt raspunsuri contradictorii pe aceasta tema( mif zice ca e euro 3, iar TDiFan zice ca e euro 4)...stie cineva sigur? sau depinde de judet?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

"Euro 3 UND D4" inseamna in romana "Euro 3 si D4". D4 este un standard nemtesc.

Exista aria de Dealeri si Service-uri, uita-te acolo si vei gasi multe informatii.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

n-am gasit nimic concret, as fi vrut, daca se poate,.... ceva concret la fiecare din punctele enumerate mai sus...de ex stiam ce inseamna euro 3 und d4, dar asta nu-mi raspunde la intrebare, dupa cum, am mai zis, sunt pareri contradictorii....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Singurul lucru concret il poti afla pe topicul http://vwforum.ro/index.php?showtopic=46675 daca intri pe site-ul RAR si verifici listele EURO3 (exista un link printre ultimele posturi). Oricum la pareri contradictorii vei ajunge, pentru ca problema este discutata si para-discutata. Iar normele RAR nu le poti schimba cu parerile colegilor de pe forum.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Jail, asa cum ti-a zis deja hbogdan, nu forumul e cel care decide in ce norme de poluare se incadreaza motorul masinii tale. Pentru asta trebuie sa te duci la RAR. Cat despre celelalte probleme ale tale, cu rabdare poti gasi raspunsul pe forum.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

am rascolit tot forumu'...la primele 2 puncte nu am gasit nimic si nici daca gasesc pe undeva cotiera pt modelu' asta...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@jail - poti totusi incerca sa vb cu seat_cornelius sa vezi daca ce are el se potriveste cumva si la modele < 2002. din cate imi amintesc, in specificatiile la cotiera care am cumparat-o de la el, scria ca e pt modele >2002. dar cine stie, poate-poate...

cate despre duzele de la stropitori, cele din fata le poti misca in sus si in jos ? cel de la spate il poti rezolva cu un ac. bagi acul in orificiul prin care iese apa si apoi pe princiul de joystick directionezi unde vrei tu.

bafta.

Modificat de ktalin
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Jail, se pare ca nu consideri un sfat ceea ce ti-am spus mai sus cu cautatul. Daca ti-am recomandat sa cauti inseamna ca chiar exista raspunsuri la intrebarile tale.

Ca sa te ajut, totusi, desi nu vrei sa respecti regulamentul, pentru folie autorizata intreaba te rog in topicul urmator:

http://vwforum.ro/index.php?showtopic=17576

Despre piese de schimb si accesorii poti intrebat pe volksman, in topicul urmator:

http://vwforum.ro/index.php?showtopic=9910

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!