Jump to content

Sportiva mea - A4 Turbo

gaby1773

Postare recomandată

In legatura cu consola centrala cu decupaj pt cotiera, vezi ca s-ar putea ca a ta sa fie buna, sa aiba pe interior marcat locul pt decupaj, si ramanand doar sa decupezi tu cumva acolo. Asta daca nu mai vrei sa dai bani buni pe o alta, ca ma gandesc ca nu e tocmai ieftina.

Iar cheitele pt scos symphonyul le gasesti de cumparat cu vreo 5 ron bucata, nu te sfatuiesc sa incerci sa improvizezi sau sa le faci tu pt ca ramai cu ele blocate in interior..

Link către comentariu
  • Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gaby1773

29

• ADU 33

4

• Ice_2k

3

• B_U_T

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Multumesc pentru informatii.

Capacele la prezoane sunt diferite, insa la prima vedere parca imi plac mai mult cele de VW (nu scrie VW pe ele, doar pe spatele lor e cod de VW), dar cum vreau ca totul sa fie ca de fabrica, probabil le voi cumpara pe cele Audi... Jantele nu sunt noi, se invart cam pe la 6-700e toate 4 la sh.

Cat despre consola, nu ma bag la bricolat, nu e genul meu pentru ca sigur nu imi place cum iese :icon_thumright: Din pacate il legatura cu cheitele de scos cassul nu e asa simplu, la voi la Bucuresti gasiti, insa pe aici cam asa se uita vanzatorii :) Crezi ca nu as prefera sa dau 20 lei si sa rezolv treaba in 10 secunde?

In alta ordine de idei am frecat ieri la jante cam jumatate de zi, aveau ceva depunderi de la placute pe interior. N-au iesit ca noi pentru ca nu am avut rabdare si am inceput treaba pe la 12, insa se vede diferenta :)

Si in incercarea mea de a monta ultimile suruburi la ornamentele ALUMINIUM de pe bord, am scapat unul din cheie fix sub consola. Probabil vroia sa ma motiveze sa dau cat mai repede consola jos si cu ocazia asta sa montez si cotiera :))

picture010wq.th.jpg picture024od.th.jpg picture043y.th.jpg picture071q.th.jpg picture097x.th.jpg picture110ac.th.jpg

post-26303-1276424516_thumb.jpg

Modificat de gaby1773
Link către comentariu

sarumana, varianta a 2-a este buna, eu am cautat dar nu am gasit decat prima varianta in magazinele online :beerchug:

Link către comentariu

Fac si eu ce si cat pot sa o mentin :D

Entuziasmul si "sportivitatea" de la inceput au cam trecut, insa motorul are destula vlaga, te ajuta mai ales pe drumurile noastre cu doar 1 banda pe sens majoritatea. Ma gandesc la un soft, dar parca merge prea bine si nu mi-a facut probleme pana acum, si mi-e sa nu se "razbune" :D

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

se poate inchide topicul, e ca si vanduta

multumesc

Modificat de gaby1773
Link către comentariu

Poate ne spui si noua ce s-a intamplat? ... de ce urmatoarea masina va fii non vag? Ce te-a dezamagit asa tare?

Link către comentariu

scrie ca ...urmeaza non vag... :( asadar ne paraseste, bafta cu urmatoarea ;)

Modificat de ADU 33
Link către comentariu

frumoasa masina... daca nu ma grabeam cu Golful acu 2 ani asa ceva imi luam si eu acuma. mai ales ca au mai scazut preturile si ca taxa la 1.8T Eu4 e mica. sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

nu s-a intamplat nimic deosebit si nu m-a dezamagit nimic in mod special. poate putin calitatea materialelor folosite la interior, dar ma obisnuisem cu ideea

pur si simplu ...next level, iar in momentul de fata nu ma atrage nimic din gama VAG(aspect/motorizare) care sa se incadreze si ca pret. Un B8 ar fi fost frumos, in speranta ca au mai remediat din bubele modelului anterior, dar fiind relativ recent aparut nu gaseam unul in mintile lui, cu motorizarea si dotarile care le doream, si pe deasupra sa se incadreze in pretul pe care sunt dispus sa il platesc.

inca nu e nimic batut in cuie, dar chiar daca o sa am in viitor altceva decat VAG (asa se pare), o sa citesc forumul asta in continuare pentru ca am avut de invatat multe de aici

volnick, cu mentalitatea asta nu iti mai cumperi niciodata masina. o masina nu este o investitie profitabila, preturile mereu vor scadea indiferent ca e criza sau nu, pentru ca anii trec iar masina imbatraneste. eu zic sa fii feritit ca te-ai putut bucura in acesti 2 ani de golf, care intre noi fie vorba e superb...1.8T, santa monica..:biggrin:, masinile se mai schimba. fiecare la timpul ei

bafta

Modificat de gaby1773
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!