Jump to content

Masina Mea

mihai_mx

Postare recomandată

Intr-un final m-am invrednicit sa fac si eu niste poze cu masina mea si sa ii fac un topic de prezentare.

Este o BORA Confortline din 2002, motor ALH.

Masina a apartint familiei mele de noua si in prezent are 45000 km

Ca si dotari mai rasarite enumar: ESP, volan sport imbracat in piele, IC cromat

Stilul pe care il va avea masina mea va fi unul OEM+ si in aceasta idee i-am adus urmatoarele imbunatatiri

Sistem Cruise control

Plafoniera iluminata W12

Footrest TT

Navi MFD

Vor mai urma (sper in scurt timp)

Faruri Xenon OEM+spalator faruri

Spoiler V6

Scaune Recaro

img0140tl4.th.jpg

img0167px1.th.jpg

img0147hh4.th.jpg

img0159sz6.th.jpg

Era sa uit cel mai important upgrade: sticker si suport de numar vwforum.ro

Modificat de mihai_mx
Link către comentariu
croccifixio

foarte frumoasa masina..sa o stapanesti sanatos. Ce putere ai la ea?

Link către comentariu

Din fabrica 90cp dar are un remap si acum cred ca are in jur de 116-118.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Salut,

Cat te-a costat navigatia cu montaj cu tot si unde ai montat-o. Ma gandesc sa fac si eu aceeasi figura ca si tine. Acum am un BETA si vreau sa-l schimb...

Link către comentariu

frumoasa masina, mai ales la interior :vaidecapulmeu: , cat te-a costat plafoniera w8?

Link către comentariu

Navigatia a fost 400EURO si am luat-o de la un baiat de pe forum Remus_vl parca avea nick-ul. Montajul nu presupune decat inlocuirea casetofonului cu MFD-ul (eu aveam Gamma deci 8 boxe la tine cu Beta o sa mai trebuiasca cablate 2 boxe) si montajul receptorului GPS.

De asemenea dac mai vrei si altceva decat radio sa asculti o sa iti mai trebuiasca o magazie de CD sau Xcarlink.

Plafoniera a fost parca 40EURO

Multumesc frumos de aprecieri si de urari!

Link către comentariu

Caut sa-mi cumpar si eu un MFD, are si harta Romaniei? Se poate adauga daca nu o are? Trebuie schimbat suportul din bord pentru eu am doar radiocass-ul iar partea de deasupra este pentru depozitare?

Cablajul cred ca este deja facut pentru magazie si pentru boxe de catre fostul proprietar. Zic asta pentru ca am ceva cabluri care ajung in portbagaj pe sub bancheta din spate si nu stiu ce e cu ele.

Oricum felicitari pt masina arata foarte intretinuta. Ader si eu la stilul OEM+.

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara probleme.

E superba batrane, sa ai grija de ea!

Link către comentariu

Harta Romaniei nu o are din pacate si nici nu cred ca va avea vreodata. Variante de a avea navigatie pe ecranul MFD exista dar nu prea merita dpdv al pretului.

Spatiul din bord are exact dimensiunea navigatiei deci nu trebuie decat sa scoti casetofonul si suportul de depozitare si sa infigi navigatia.

Uite niste poze Before & After

19052008004tj8.th.jpg

http://img220.imageshack.us/my.php?image=img0152xv6.jpg

Modificat de mihai_mx
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina sa o stapanaesti cu placere si fara evenimente.

Drumuri bune!

P.S. de unde ai luat plafoniera ca as dori sa imi cumpar si eu da nu gasesc

Link către comentariu

Imi place masinuta; e foarte frumoasa; in special interiorul e deosebit!!!!

As vrea sa-mi spui si mie de unde ai luat plafoniera si daca se monteaza greu?

Link către comentariu

Multumesc pentru aprecieri

Plafoniera am luat-o de pe VWTUNING.RO si se monteaza relativ usor. E un DIY undeva pe forum

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Astazi a veni si spoilerul de V6/4motion si a fost montat pe masina.

img0221fnjt7.th.jpgimg0219fnhk1.th.jpg

Si o poza din timpul montajului (Uitati ce face Kelu cand nu schimba switch-uri :( )

img0215gt6.th.jpg

Vechiul spoiler se doneaza

Tot astazi am pus si capacelele originale pentru jantele Borbet

img0214lo3.th.jpgimg0149fc2.th.jpg

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme. Il salut si pe Kelu cu aceasta ocazie. Poza e facuta in spatele blocului meu...:)

Link către comentariu
  • 1 month later...

Frumos exemplar! Poti sa-mi spui ce cauciucuri ai pe ea? (producator si model)

Multumesc

Link către comentariu

Nici a ta nu e mai prejos

Googyear Eagle F1 GSD-3

Modificat de mihai_mx
Link către comentariu

Multumesc :D daca nu cer prea mult, as vrea sa vad o poza cu pedalierul de TT, intentionez sa-mi iau si eu si nu reusesc sa ma hotarasc intre R32 si TT, o poza m-ar ajuta foarte mult. :icon_cool:

Link către comentariu

O mare parte din el se vede intr-o poza din primul post. Alta nu am. Dupa parerea mea cred ca nu arata "corect" un footrest de R:. pe o Bora diesel.

Asta de TT e neutru. Vezi ca mai exista si de GTI care spre deosebire de cel de TT are insertiile de cauciuc sub forma de puncte nu de linii.

Link către comentariu

A mea e benzina :( oricum si eu inclinam tot spre cel de TT, cel de GTI nu prea imi place, ramane sa ma hotarasc la fata locului, mersi.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Salut... foarte frumoasa masina. Imi poti spune de unde ai luat plafoniera W8? N-as vrea sa dau comanda pe ebay si sa astept 2 luni :lol: Ms frumos

Link către comentariu

Daca citeai tot topicul cu atentie vedeai ca a mai spus de unde a luat plafoniera

Site-ul: VWTUNING.RO

Modificat de th3sup3rstar
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!