Jump to content

Seat Cordoba 1.6 16 V 105 Cp

ndrei

Postare recomandată

Salut ..vreau sa va prezint si eu masinuta mea ;)

Am cumparat`o acum 2 luni si am facut cu ea 5000 de km , merge f bine nu am avut probleme cu ea , trage bine si se infige f bine.

Dotarile ei:

-oglinzi electrice

-scaune sport

-geamuri electrice fata,spate

-climatronic automat

-computer de bord

-inchidere centralizata

-jante aliaj

-ABS

-4 airbag`uri

-4 boxe fata

-mp3 player sony xplod

Cateva poze Exterior , curand si interior! Sper sa va placa :o

In curand folie Llumar fata , spate , neon rosu si 2 amplificatoare cu 4 boxe spate si 2 tunuri de bas.

Sper sa va placa ..

th_52345_Picture_018_123_592lo.jpgth_52350_Picture_021_123_149lo.jpgth_52360_Picture_022_123_118lo.jpgth_52367_Picture_023_123_105lo.jpg

th_52370_Picture_016_123_1063lo.jpg

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos. Neon rosu unde vrei sa montezi ?

Link către comentariu

Nu-i pune neoane man e de prost gust, masina nu are nevoie e f suparata si asa :rolleyes:.

Imi plac jantele f mult :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Im-i place si mie cum arata. S-o stapanesti sanatos.

Inainte sa ma gandesc la XL si eu ma gandeam la Cordoba, chiar cu motorul 1.6 aveam de gand sa-l iau.

Doar din curiozitate: cum trage? cat consuma?

Link către comentariu

s-o stapanesti sanatos,imi plac planurile tale de viitor mai putin neoanele...nu stiu cat de bine ar da pe masina asta(oricum nu prea se mai poarta..de banii astia mai bine pui xenon :offtopic: ) multi km fara probleme!

Link către comentariu

Super masinuta! La multi kilometri fara incidente! Si motorul zic ca e ok pentru ea ca raport cai putere/greutate. Eu sunt multumit si de 1.4 al meu... Cu al tau de 1.6 rupi locul :offtopic:

Link către comentariu

MErsi all :)

tibiauto depinde cum merg , in oras ia cam 10 si in afara cam 7-8 daca o alerg putin.

Am fugit cu 210 viteza maxima mai mult nu sa dus , oricum sunt f multumit de ea.

Are putere dupa 3000 de ture , si urca f usor la turatii maxime :) , in legatura cu jantele ma gandeam sa ma duc sa le vopsesc negre ? ce ziceti :D

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos!

Multi km fara probleme.

Vopseste mai intai etrierele cu rosu si daca nu-ti place cum arata,incerca si vopsitul jantelor.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!