Jump to content

Benzina "cu Plumb"

SamuraiJerk
 Share

Postare recomandată

SamuraiJerk

in timsoara s-a retras de la statii asa-zisa "benzina cu plumb"

presupun ca e la fel peste tot

intrebarea e: ce punem in loc?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Administrator

Benzina fara plumb.

Link către comentariu

nu inteleg cu ce te afecteaza, tu puneai benzina cu plumb?

Link către comentariu

Benzina cu plumb nu mai exista de mult....exista un aditiv care il inlocuieste. Vorbim despre plumbul sin compusul tetraetil de plumb, nu?

Link către comentariu

Salutare! Legat de subiectul in discutie... Dupa cate ati observat poate unde era inainte eco premium acum oamenii au pus fara pb 95 de obicei, exact bezina cu care alimentez eu. Nu stiu cum e sistemul lor dar nu pot decat sa ma gandesc la faptul ca traim in romania. Adica daca inainte sa puna asta de 95 fara pb nu se golise rezervorul de la pompa si mai ramasese eco premium acolo... Poate exista cineva care stie cate ceva sa ne lumineze si pe noi. Eu de obicei bag tot timpul de la pompele unde era si inainte fara pb, dar azi dimineata cand am alimentat era un baiat acolo care servea clienti si dupa ce i-am zis cu ce alimentez a bagat din pompa unde era eco inainte. Nu i-am zis nimic ca ma gandeam ca poate dup-aia ma crede omu' paranoic :) E drept ca acum scrie fara pb acolo.

In plus ma tot intreb de ce n-am auzit nimic de prin ziare sau tv... Am fost suprins sa vad ca nu se mai vinde eco premium.

Link către comentariu

nesimtiti...ii doare pe ei undeva ca ti distrugi masina

Link către comentariu

la petrom se va baga in curand din nou benzina cu pb

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!