Jump to content

Esapament

andreea22
 Share

Postare recomandată

As vrea sa-mi spuneti si mie daca as anula tobele de sub masina dupa sonda lambda daca ar avea vreun efect, adica daca as gastiga 1-2 magari ma refer la faptu ca vreau sa pun teava dreapta si finala sa scot catalizatorul. e o idee buna sau proasta?

Si sa fac si sa montez si filtru sport ..... cum e in poza daca as face asceste 2 modificari ar merita as creste puterea motorului?sau sunt inutile? multumesc anticipat

post-23363-1212228520_thumb.jpg

post-23363-1212228672_thumb.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca vei elimina intermediara, vei avea un "sound" al motorului mai bun. In acelasi timp, este un motiv sa pici IPT-ul. Cai, cred ca nici 1 cal nu ai castiga.

Filtrul de aer sport, din cate se spune, te ajuta cu 1 cal sau 2, repet, se spune.

Link către comentariu

Si mie mi-ar placea ceva mai multa putere dar nici macar eu nu ma bag la tuning pt ca stiu ca nu merita! In plus de asta pt 1,2 sau 3 cai castigati filtrul de aer va lasa si mult mai mult praf sa treaca prin el si la noi asta e o problema! S-ar putea sa nu fi multumita de sunetul dupa scoaterea tobei finale pt ca va fi destul de puternic si in + mai e si ITP-ul! Decat sa bagi bani aiurea sa modifici ceva facut cum trebuie(de nemti) mai bine iti cumperi un lupo cu un motor mai puternic! Eu mi-asi fi dorit un Lupo GTI dar cand am vazut consumul de 10% mi-a trecut ;)!

Modificat de AndrewB
Link către comentariu

Daca scoti catalizatorul si schimbi toba ..vei obtine doar un "sound" mai bun .. cai nicidecum :(

Link către comentariu

• 3 weeks later...

eu mi-am pus la lupo 1.0 50cp, toba finala sport si filtru aer sport si pot spune ca era alta masina, lua turatii mai repede, sunet super, per ansamblu am fost foarte multumit de schimbare. eu as spune ca se simtea chiar foarte bine o diferenta de putere.

Link către comentariu

Si mie mi-ar placea ceva mai multa putere dar nici macar eu nu ma bag la tuning pt ca stiu ca nu merita! In plus de asta pt 1,2 sau 3 cai castigati filtrul de aer va lasa si mult mai mult praf sa treaca prin el si la noi asta e o problema! S-ar putea sa nu fi multumita de sunetul dupa scoaterea tobei finale pt ca va fi destul de puternic si in + mai e si ITP-ul! Decat sa bagi bani aiurea sa modifici ceva facut cum trebuie(de nemti) mai bine iti cumperi un lupo cu un motor mai puternic! Eu mi-asi fi dorit un Lupo GTI dar cand am vazut consumul de 10% mi-a trecut :rolleyes:!

Nu inteleg dc 'ti-a trecut' cand ai auzit ca gti-ul consuma 10% .. cand 1.4 mpi consuma 9% . E o diferenta uriasa de putere intre cele 2 masini si GTI-ul merita si daca ar consuma 3 litri mai mult in oras.

Link către comentariu

• 1 year later...

daca scoti si catalizatorul cum ai spus cred ca o sa fie luminat (frumusel) bordul la tine. multi vor sa stinga becul de la check engine ...iar tu fara sa sti -l-ai aprinde definitiv ( asta daca dai jos definitiv catalizatorul care iti mai reducea niste noxe).

asta vrei sa se intample?

Link către comentariu

daca scoti si catalizatorul cum ai spus cred ca o sa fie luminat (frumusel) bordul la tine. multi vor sa stinga becul de la check engine ...iar tu fara sa sti -l-ai aprinde definitiv ( asta daca dai jos definitiv catalizatorul care iti mai reducea niste noxe).

asta vrei sa se intample?

una la mana eu nu an check engine si in al doilea la mana nu ar avea de ce sa se aprinda pentru ca nu senzor pe el ( eu ma refeream la intermediara) m-am exprimat gresit.

Link către comentariu

Daca vei elimina intermediara, vei avea un "sound" al motorului mai bun. In acelasi timp, este un motiv sa pici IPT-ul. Cai, cred ca nici 1 cal nu ai castiga.

Filtrul de aer sport, din cate se spune, te ajuta cu 1 cal sau 2, repet, se spune.

Link către comentariu

una la mana eu nu an check engine si in al doilea la mana nu ar avea de ce sa se aprinda pentru ca nu senzor pe el ( eu ma refeream la intermediara) m-am exprimat gresit.

cum adica nu ai check engine?

Link către comentariu

cum adica nu ai check engine?

adica masina mea nu are martor-ul check engine motorul cu un fulger, desi alte masini cu acelasi cod motor il au i-am verificat cu laptopul si nu il are si nici anulat nu este(cred)

Link către comentariu

eu nu ma prea pricep,dar acolo ceva nu e normal la tine,cu check engine-ul ala.

sper sa ma insel eu.

Ala apare cind sunt probleme,inca odata tu de unde sti ca nu il ai?

Link către comentariu

Si mie mi-ar placea ceva mai multa putere dar nici macar eu nu ma bag la tuning pt ca stiu ca nu merita! In plus de asta pt 1,2 sau 3 cai castigati filtrul de aer va lasa si mult mai mult praf sa treaca prin el si la noi asta e o problema! S-ar putea sa nu fi multumita de sunetul dupa scoaterea tobei finale pt ca va fi destul de puternic si in + mai e si ITP-ul! Decat sa bagi bani aiurea sa modifici ceva facut cum trebuie(de nemti) mai bine iti cumperi un lupo cu un motor mai puternic! Eu mi-asi fi dorit un Lupo GTI dar cand am vazut consumul de 10% mi-a trecut :)!

scuze ca te intreb, dar cat iti consuma tie masina??

eu am 1.4 16V si imi consuma in oras cam 9-10... tie acel 1.4MPi iti consuma mai putin? Ca am vazut ca ai fost oripilat de consumul GTi-ului...

Link către comentariu

• 1 month later...

eu mi-am schimbat tot esapamentul la golf5 si n-am picat itp-ul si n-am dat nimic

Link către comentariu

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
eu mi-am schimbat tot esapamentul la golf5 si n-am picat itp-ul si n-am dat nimic

tot cu un young m-am rasturnat, variata 2008 alb / pacat de masina ca era faina.

trage altfel acum?

post-52519-1256311914_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!