Jump to content

Volkswagen Bora 1.9 Tdi

croccifixio

Postare recomandată

bai bamse inca nu, nu a avut cipos timp si nu am mai ramas nici eu..dar la noapte ii fac si diagnoza in mers si chestia asta..ca eu am avut probleme cu limp mode-ul si am schimbat senzoru de presiune cu unu de 131cp...cipos zice ca asa as putea sa pacalesc turbina si nu e bine. O sa vad deseara. Apropo ai cumva schema pt Lunga+ Scurta. Ms

post-20359-1213003029_thumb.jpg

Modificat de croccifixio
Link către comentariu

si zici bamse ca o sa fiu impresionat la noapte de scurta + lunga..daca e sa le fac azi ... dar si asa simplu?

Link către comentariu

Sa ai grija de ea ma, sa mergi mult si fara probleme! :vaidecapulmeu:

Modificat de kofe
Link către comentariu
  • 3 months later...
  • 1 year later...

Foarte frumoasa! Ai putea sa pui o poza cu botul masinii? Am vazut ca ai vopsit prelungirea sub bara.

Multumesc.

Link către comentariu

multumesc si voua la fel,poza cu botul masini este mai sus..daca vrei alta sa imi spui...momentan nu sunt la calculatorul meu,cum sa ajung se rezolva...

Link către comentariu

O poza din fata, nu la unghi. Vreau sa vad mai bine cum arata prelungirea bara vopsita.

Multumesc. :)

Link către comentariu

poze si cu botul si cu spatele..dar daca t uiti mai sus este o poza cu masina la spalatorie ... :icon_thumright: cu botul .. o seara faina ...

post-20359-1259616113_thumb.jpg

post-20359-1259616146_thumb.jpg

Link către comentariu

momentan nu..la ce praf e pe criza asta nu stiu ce bani mi-as lua pe ea sa merite...nici nu m-am gandit cam cat ar mai merge acum...

Link către comentariu
  • 4 weeks later...
  • 5 months later...

f frumoasa :X si ca dotari si interior super :X app cu cat ai vrut sa o vinzi? ca am vazut ca ai scos-o intr-un timp la vanzare

Link către comentariu

superba, imi plac mai ales sculele audio cd-playerul+magazia. Felicitari!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!