Jump to content

Volkswagen Bora 1.9 Tdi

croccifixio

Postare recomandată

croccifixio

Sa va prezint si eu masinutza mea.

Este vorba de un Volkswagen Bora TDI HighLine Edition 2001:

- Motor : 1.9 TDI, AJM, 116Cp

- Cutie 6 trepte

- Pachet piele crem + insertii imitatie mahon

- 4 Airbaguri

- Audio: Blaupunkt Heidelberg CD50 CD Player + Magazie 6CD(aceeasi firma) - rosu cu albastru ;)

- Scaune Recaro :D + Incalzire

- Volan 3 spite imbracat in piele

- Oglinzi electrice & incalzite

- Cotiera Fata si spate

- Climatronic

- ABS/ASR

- geamuri electrice fata/spate

- trapa electrica

- ETC`uri :)

- Faruri Fk

Urmeaza:

- Etriere vopsite rosu

- xenon pe faza scurta

- o noua evacuare(maybe)

Mai multe poze data viitoare.

post-20359-1212193245_thumb.jpg

post-20359-1212194199_thumb.jpg

Link către comentariu

Ai cam aceleasi dotari ca Bora mea. Pune o poza cu interiorul sa vad si eu scaunele Recaro.

Eu am avut lemn mahon in masina si am inlocuit totul cu interiorul de Golf 4 R32, adica "aluminium brushed", ti le recomand cu mare caldura, schimba total interiorul masinii si merita fiecare banut.

Doi la mana, nu iti recomand vopsirea etrierilor din mai multe motive: ai jante pe 16" cu spite late (ca a mea) si nu se vor vedea mai deloc si oricum nu este o masina sport, deci o consider o operatie facuta degeaba.

In rest, toate cele bune, imi place ca mai vad Bore prezentate :)

Link către comentariu
croccifixio

ms h3llboy,bamse o sa tzin cont,o sa pun poze in cursul zilei d azi cu ceva interior,in legatura cu scaunele,asa am auzit k sunt recaro,si cu aluminiu look cred k nu,imi place combinatia d acum,zimi si mie niste xenoane bune,conteaza firma,etc,vb

Link către comentariu

Frumoasa masina sa o stapanesti sanatos. Daca tot vrei sa vopsesti etrierii cel putin sa nu ii faci intr-o culoare ""tipatoare" gen rosu sau galben. In legatura cu ornamentele interioare sunt de acord cu bamse, se va schimba total interiorul ,in bine, dupa ce va disparea mahonul.

Eu am pe masina o varianta ce imita carbonul si eu zic ca da mai bine pe crem decat brushed aluminum.

img0152xv6.th.jpg

Link către comentariu

croccifixio, te rog sa iti faci timp si sa citesti Regulamentul...ai mai jos un citat legat de modul tau de scriere.

REGULAMENT:

2. Pe l

Link către comentariu

ti-a mai zis fratemiu cineva ca iti sta super bine la volanul bore`i tale??!!:o

sa te plimbe sanatos multi km si de aici inainte ;))

multa bafta tuturor !

Link către comentariu
croccifixio

Am inteles. Cateva poze cu interiorul pentru .:bamse. Apropo sa imi spui si mie daca sunt, sau nu recaro ;)

post-20359-1212250874_thumb.jpg

post-20359-1212250902_thumb.jpg

Link către comentariu

Da, sunt scaune sport cu piele. Nu sunt RECARO, dar nici cu astia nu mi-e rusine ;)

Link către comentariu

Super masina, iar interiorul e cireasa de pe tort.

Nu prea isi au rostul acele presuri albastre, strica tot aspectul.

In rest multi km fara probleme.

Drive safe ;)

Link către comentariu
Da, sunt scaune sport cu piele. Nu sunt RECARO, dar nici cu astia nu mi-e rusine ;)

buna asta ... aia da ;)

apropo : mai vrem poze .. :o

Link către comentariu
croccifixio
Da, sunt scaune sport cu piele. Nu sunt RECARO, dar nici cu astia nu mi-e rusine :lol:

Da...multumesc foarte mult. Presurile sunt puse de moment. O sa le schimb daca nu le tin le murdaresc pe cele crem, nu prea imi convine :lol:

Link către comentariu
croccifixio
Publicat (modificat)

mihai_mx : Sa imi arati si mie ceva mai multe poze cu interiorul, sunt tare curios...

Modificat de croccifixio
Link către comentariu

Banuiesc ca ai vazit deja poza. Daca vrei iti dau codurile de la trim-ul meu reper cu reper. Le dsefac ... doar doar inlaturam mahonul :(

Link către comentariu
Banuiesc ca ai vazit deja poza. Daca vrei iti dau codurile de la trim-ul meu reper cu reper. Le dsefac ... doar doar inlaturam mahonul :vaidecapulmeu:

tu esti bolnav cu mahonu` tau :D ce ti-a facut bietul mahon ca e f frumos asa cum e :lol:

multa bafta tuturor!

Link către comentariu

frumos interior....da' sincer....mahon si piele cu presurile alea de piata/targ nu prea merge....fara suparare....sa o stapanesty sanatos si fara probleme in continuare

Link către comentariu

mersi mult,dupa cum am mai zis alea o sa dispara,sunt in cautare de unele din material pentru ca nu imi place cauciucu. Am presuri culoare crem dar imi pare rau sa le murdaresc.

Link către comentariu

e frumusica masina..intrebarea mea este ce are toata lumea cu mahonul?? mie chiar mi-ar placea sa am mahon in masina.. si mai ales daca il inlocuiesti cu o imitatie de carbon.. :) daca imi permiti sa iti dau un sfat..spala-i si tu tapiteria o sa arate mult mai bine...NUmai bine!

Link către comentariu
e frumusica masina..intrebarea mea este ce are toata lumea cu mahonul?? mie chiar mi-ar placea sa am mahon in masina.. si mai ales daca il inlocuiesti cu o imitatie de carbon.. :offtopic: daca imi permiti sa iti dau un sfat..spala-i si tu tapiteria o sa arate mult mai bine...NUmai bine!

tapiteria chiar am spalato acum cateva luni..acum nu stiu daca au facut o treaba buna pentru ca nu a fost spalata la un detailing center. Multumesc pentru aprecieri

Link către comentariu

mi-am achizitionat azi 2 kituri xenon h7 de la domnu baracuda..astept sa le montez la cipos pe luni...revin cu poze atunci

Link către comentariu

Poze noi cu masina intr-o spalatorie + cele 2 kituri xenoane h7:P

post-20359-1212620552_thumb.jpg

post-20359-1212620557_thumb.jpg

post-20359-1212620563_thumb.jpg

post-20359-1212620570_thumb.jpg

Modificat de croccifixio
Link către comentariu

Intr-un final si pozele cu xenoanele montate pe masina...multumesc lui cipos pentru montaj.

post-20359-1212998482_thumb.jpg

post-20359-1212998486_thumb.jpg

Modificat de croccifixio
Link către comentariu

Bravo, bravo. Sa imi spui ce parere ai, cum se vede noaptea pe o strada intunecata cu faza lunga :)

P.S. ti-ai facut legatura sa nu se stinga scurta cand dai lunga?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!