Jump to content

Tiguan Sport&style

dadu

Postare recomandată

Tiguan Sport&Style 2.0 TDI M6

Deocamdata doar ceva poze.

dscf0623qg6.jpg

dscf0616zo5.jpg

dscf0617bd5.jpg

dscf0618oq3.jpg

dscf0619ve9.jpg

dscf0620wa0.jpg

dscf0621nh0.jpg

dscf0622sw7.jpg

Link către comentariu

dscf0637vd6.jpg

dscf0638zo0.jpg

dscf0639iu6.jpg

dscf0641nv9.jpg

dscf0643gr8.jpg

dscf0644kn5.jpg

Aici aveti programul de Off-road in actiune. Camera nu avea stabilizator si masina era in mers. Se vede nivelul la care e mentinuta turatia in mod automat.

dscf0646je0.jpg

Link către comentariu

frumosa masinuta sa o :icon_thumright: cu placere

ps cat a facut toata afacerea asta ? se vede ca este dotata:D

Link către comentariu

Dadule, sa o stapanesti cu placere si sa te bucuri de ea - este foarte frumoasa. Numai bine!

:D PS: poate iti actualizezi si tu semnatura, ca nu cred ca ti-e rusine cu ce ti-ai luat :) ...

Modificat de woundedknee
Link către comentariu

Multumesc.

La optiuni:

- cularea neagra

- climatronic

- cotiera spate textila

- covorase

- faruri bixenon

- janta 17" Los Angeles

- lumini ambientale

- lumini si vizibilitate II

- off-road

- RCD 510

- scut.

32.500 euro.

@woundedknee: imi place sa enervez lumea :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

foarte frumoasa.sa ai noroc de ea si citi mai multi km fara probleme.sa sti ca ma bate si pe mine gindul la un tiguan.frumoasa si culoarea si jantele. :Driver:

Link către comentariu

Draguta masina, dar nu cred ca ii place sa aiba pragul murdar :Driver:.

Link către comentariu

Multam Flo.

Sa stii ca o s-o spal zilnic daca asa ii place.:) De, asa e pana te acomodezi (mai ales cand vii din altele cu garda la sol de 12 cm) si cand mai ai si in parcare numai nisip...

Link către comentariu

Azi am iesit cu ea in "off road" si zic ca se descurca bine mai ales ca pe acele drumuri masinile cu tratiune fata urcau cu mari batai de cap datorita terenului. Ce am observat insa e ca acea garda la sol de 19.5 cm e mai mica in realitate, probabil cu pana la 5 cm.

Explicatia e ca motorul e destul de coborat, cel putin in aparenta si asta mult in fata puntii astfel ca dupa ce musti cu fata, te trezesti ca atinge si nu stii ce. Naspa chestie. Si neobisnuit cu inaltimea ei am agatat o gramada de crengi pe intuneric, noroc cu barile de aluminiu. Cred ca ar fi indicate si asta in locul celor negre de plastic.

Modificat de dadu
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si sa iti aduca numai bucurii... :lol:

Link către comentariu

Multumesc.

Azi am adus presiunea din pneuri la 2.3 si dintr-o data, drumurile sunt mai bune. ^_^

Link către comentariu

Ma dau in vant dupa cum sunt desenate fetele portierelor.

Te rog, niste poze cu habitaclul pe timp de noapte, in care sunt vizibile manerele usilor cu acea iluminare rosie.

E asa de scumpa incat treci cu vederea cat e de ... scumpa. :) Ca sa nu fie neclar, e reusita masinuta.

Sa iti aduca numai bucurii !

Chiar asa mare diferenta sa faca presiunea din anvelope ? Ai redus-o sau ai ridicat-o ?

Modificat de FLorin D
Link către comentariu

Multam.O sa fac diseara niste poze. Stiam ca vine cu ele umflate cu mult peste limita dar m-am gandit sa le las putin asa si nici nu apucasem deloc sa ajung la o vulcanizare. Aveau cca 3 atmosfere initial.

Link către comentariu

Cu ceva chinuri, am reusit sa fac pozele dar la asa ceva nu ma pricep asa ca va trebui sa va multumiti cu ele momentan. :)

Cred ca se vede suficient de bine lumina difuza de pe schimbator.

dscf0666mm2.jpg

By dadu207

dscf0676en4.jpg

By dadu207

dscf0683sg4.jpg

By dadu207

dscf0684lc4.jpg

By dadu207

Link către comentariu

Frumoasa foc. Sa o stapanesti sanatos si sa ai cat mai multe bucurii cu ea.

Link către comentariu

cam cat consuma masina?

ai resetat computerul nr 1 de cand ai masina?

Link către comentariu

Da, 6.6 l/100km.

Sincer, nu ma asteptam sa pot sa o alerg ca pe un sedan la viteze mari si pe drumuri atat de virajate fara sa-mi dea emotii. Chiar daca sunt mai carcotas de felul meu, trebuie neaparat sa laud suspensia.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Salut superba, superba masina o bijuterie pe 4roti in legatura cu partea off road cum se descurca ? Tatal meu vrea sa isi ia si el un Tiguan nou. El are nevoie si de ceva care sa se descurce bine si pe sosea dar in special si offroad deoarece pleaca la vanatoare . Inca nu s-a decis intre un Tiguan nou sau un Touareg . Momentan are un Aro , dar zici ca esti in tractor

Modificat de Nemo_08
Link către comentariu

Tare frumoasa masina, te asteptam cu ea la intalniri :wub:

Link către comentariu
  • 1 month later...
Tare frumoasa masina, te asteptam cu ea la intalniri :P

Foarte frumoasa desii eu o sa o iau pe culoarea alb.

Am si eu o intrebare pt ca ai zis ca esti din craiova, am vazut acum 1 luna si ceva poate mai bine un tip pe care il cunosc din vedere ( posibil sa stea pe la Asirom , cred ), care se dusese la MC-Donalts, mc drive.

Avea un tiguan negru exact ca al tau. Tu oi fi fost?

Link către comentariu
  • 2 months later...

Ca sa citez un politist de-al nostru, maybe... dar nu stau in centru. :D

Consumul mixt a ajuns la 5.9 - 6l/100. Motorul s-a mai lasat si trage mai bine.

Modificat de dadu
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!