Jump to content

Batranica Diesel De 21 Ani

marius_ro79

Postare recomandată

marius_ro79

este crem. are 4 usi. interior negru. merge cu maxim 120 la ora. motorul face trrrrrrrrrrr. alternatorul are niste soricei. electromotorul sufera reparatii. ambreiajul e nou. no tuning. nimic in plus. portbagajul e plin cu lansete, undite si scule de pescuit. sunt mandru de ea. dupa atatea prin cate a trecut, inca merge. cu toate ca merge mai mult la pescuit...

regret insa celelalte doua golfuri 1 pe care le-am avut (1,6 din 79 si 1,1 din 76).

am vazut insa golful fratelui meu! din 75! e fantastic! si pt ca e si el membru aici, l-am rugat sa puna niste poze...

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos , si cat mai mult fir intins . Cred ca avem ceva in comun cu unditele in porbagaj :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

fa-i si tu o poza , stiu pe cineva cu una exact ca a ta si e super multumit de ea

Modificat de hbogdan
Quote inutil. Foloseste AddReply sau FastReply.
Link către comentariu

bai frati-miu, pe cine stii tu cu una ca a mea? :)

Modificat de hbogdan
Quote inutil. Foloseste AddReply sau FastReply.
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!