Jump to content

Jante 13" 4x115

HeX
 Share

Postare recomandată

Salut..am si eu o intrebare..am niste jante 4x115 pe care am vrut sa le pun initial pe vento-ul meu..apoi mi-am dat seama ca el are 4x100.. :icon_thumright: asa ca as vrea sa le vand,dar nu stiu la ce masini se potrivesc..ma poate ajuta cineva?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

crisadatyres
Salut..am si eu o intrebare..am niste jante 4x115 pe care am vrut sa le pun initial pe vento-ul meu..apoi mi-am dat seama ca el are 4x100.. :) asa ca as vrea sa le vand,dar nu stiu la ce masini se potrivesc..ma poate ajuta cineva?

mai mult ca sigur au 114,3 si merg la Nissan Almera - 1.5 16V si altele care sunt in aceeasi categorie. in general asiaticele. o sa ma documentez mai bine si revin cu alte informatii

Link către comentariu

pune o poza cu ele si vedem cum sunt pe chevlolet spark merg?

Link către comentariu

• Administrator
R_a_z_v_a_n

Honda Civic sau ATV-uri.

Link către comentariu

crisadatyres

GABRIEL , spark are aceleeasi dimensiuni ca matizul 4x100

Modificat de crisadatyres
Link către comentariu

uite si doua poze..sper ca se vad

post-26323-1211912626_thumb.jpg post-26323-1211912637_thumb.jpg

Link către comentariu

Dupa cate stiu eu si stiu destul de bine dar nu 100% spark ca si matiz are 4x114,3.

Ma insel?

Ce ET au si care e pretul , ma intereseaza doar jantele , cauciucuri am

Modificat de gabriel
Link către comentariu

• Administrator
R_a_z_v_a_n
Hmm..am incercat sa dau anunt dar nu merge...

De ce oare o fi postat un regulament daca nu este citit?

REGULAMENT vwForum.ro

Citat din regulament (poate nu ai timp sa-l parcurgi):

19. Postarea anunturilor in aria rezervata acestora este o facilitate oferita membrilor pentru a se ajuta intre ei si nu constituie un scop al acestui forum. De aceea vor fi descurajate orice tentative de acest gen, iar depistarea unor membri a caror inscriere pe forum a avut acest scop (postarea de anunturi) poate duce la stergerea/ban-area contului/IP-ului respectiv.

...

21. Rubrica de anunturi este vizibila doar membrilor logati pe forum.

In aceasta sectiune membrii doar inscrisi au acces doar sa citeasca. NU pot pune anunturi sau intrebari decat dupa ce au fost avansati ca membru vwForum.ro

Link către comentariu

Si tot conform Regulamentului:

18. Forumul are definita o sectiune speciala dedicata anunturilor de vanzare/cumparare. Postarea unui anunt de acest gen in orice alta arie se considera abatere si se sanctioneaza cu warning.

Sorry HeX. Ai warning 20% + 2 zile suspendarea dreptului de a posta. Postul respectiv a fost ascuns.

Gabriel, te rog sa nu mai pui astfel de intrebari in ariile tehnice. Practic ai fost "autorul moral" al raspunsului lui HeX si sanctionarii acestuia. Daca chiar erai interesat, ii puteai da PM, el iti raspundea la fel si toata aceasta situatie era evitata.

Link către comentariu

Imi cer scuze ca am postat anuntul aici,trebuia sa fi citit regulamentul mai intai..nu se va mai intampla.Multumesc celor care m-au ajutat si rog un moderator sa inchida topicul.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Scuze pt asta dar am crezut ca se va muta cu totul la anunturi ca de fapt asta il interesa sa le vanda , nu vad de ce am fost eu autorul ce nu am voie sa intreb ?]

Atata timp cat se muta se muta cu tot cu intrebarea mea si gata, sa fim seriosi in primul post spunea ca vrea sa le vanda iar daca chiar era nevoie de pm la unii nu le functioneaza pm sau nu stiu sa raspunda ...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!