Jump to content

Zgomot Sub Capota

suny
 Share

Postare recomandată

salut.

de cateva zile se aude in zona motorului un zgomot foarte urat (bataie metalica).

acest zgomot se manifesta rar pentru o scurta parioada doar la ralanti. cum accelerez foarte putin dispare.

"banuiesc" ca e ceva din zona ambreiajului pentru ca in acele momente simt in pedala de ambreaz lovituri.

am fost imediat la dealer dar daca nu s-a manifestat acel zgomot nu au putut face nici o constatare.

cei de la reprezentanta au incercat sa ma linisteasca spunandu-mi ca daca ar fi o problema la cutie/ambreiaj nu as mai putea pleca.

nu sunt multumit de acest raspuns asa ca va rog sa comentati.

va multumesc.

(14000km)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si eu am un sunet ciudat dupa ce am schimbat kit-ul de ambreiaj. Am fost la service si... nimic :)

Daca aflii ceva, te rog sa ne spui si noua

Link către comentariu

am uitat sa mentionez ca zgomotul dispare cand apas pedala de ambreiaj

Link către comentariu

Simptom de volant "decedat"...sau vreun tampon?!

Link către comentariu

fiecare padure are si uscaciuni dar totusi dupa 14000km sa cedeze in conditiile in care am exploatat-o corespunzator?

Link către comentariu

In cazul meu mai mult as vrea sa cred ca e vreun tampon .. acum 10.000 km am schimbat tot kitul de ambreiaj (rulment, placa, volant ..)

Cum se pot verifica "tampoanele"? :D

Link către comentariu

rares 1.9 tdi

Eu cred ca e ceva de la ambreiaj,sigur nu a fost pus ceva calumea,sau are ceva placa de presiune.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

ieri s-a manifestat foarte puternic zgomotul. au constatat si cei de la service si au oprito pentru investigatii. cineva de acolo zicea ceva de volant.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

done...

au schimbat volant in garantie.

multumesc.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!