Jump to content

Dragalasul Meu

dragos_85

Postare recomandată

frumusel zic io si intro stare super!!!1,8 benzina monopunct si ecent gpl ca sa scumpit rau benzina asta...

post-25297-1211893108_thumb.jpg

Link către comentariu

Sa-l conduci sanatos si fara evenimente.

Totdeauna am fost de parere ca 3-urile au fost unele din cele mai reusite modele ca si robustete si aspect de la VW

Link către comentariu

Super faina!!! Chiar arata bine masina. Sa o stapanesti sanatos si sa va intelegeti bine ;) Unchi-meu are un golf 3 de ceva ani si din ce am vazut eu chiar sunt rezistente. Mai arata-ne niste poze... eventual si cu interiorul.

Link către comentariu

foarte faina. si am avut una si am plans cand am vandut-o. Mergea de rupea pamantul. Nu-i da gaz ca omori motorul. cel putin asa stiu eu. Benzina-i mai uleioasa si mai unge cat de cat pe acolo pe la supape. gazu-i sec si omoara. Parerea mea.

Link către comentariu

Frumoasa masina si se vede ca e adusa de afara ca putine Golf 3-uri gasesti la noi rulate in tara si sa arate asa de bine la exterior. Cat a costat de curiozitate si cat mai dai sa o inscrii?

Referitor la Gpl stai linistit ca merge de rupe motorul de vw cu gpl, am un prieten care are un Golf 4 cu motor de 2000cm si cu gaz si n-a avut pana acum nici cea mai mica problema, sfatul meu este sa nu ii dai talpa foarte tare cand esti pe Gpl, ca atunci omori motorul, dar intr-un stil de mers normal, o sa mearga brici

Multi Km fara evenimente :lol:

A si mai pune poze de la interior si exterior

Modificat de Auras
Link către comentariu

Arata foarte bine , daca masina este intretinuta nu ai ce umbla la el (in afara de consumabile bineinteles). Ai trapa electrica ?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!