Jump to content

Passat 2.5 V6 Motion 180 Cp

Cata`lin

Postare recomandată

De cateva zile sunt fericitul posesor unui astfel de masina, primele impresii: putere, cuplu, stabilitate :P

De 2 zile mi s-au aprins 2 becuri la bord, cel ca de bujie(scrie: engine workshop) am inteles de la cineva ca poate arata asa din cauza ca am 2 becuri arse, una pe pozitie, una pe stop iar celalalt bec de la check motor(emission workshop), fostul proprietar mi-a zis ca e ceva pe la egr. sfaturi ceva ?

post-10456-1211871435_thumb.jpg

post-10456-1211871450_thumb.jpg

post-10456-1211871453_thumb.jpg

post-10456-1211871456_thumb.jpg

Modificat de Cata`lin
Link către comentariu

Asa cum scrie in partea de sus a paginii,

In aria "Masina mea" este permisa discutarea aspectelor legate de tuning vizual si tehnic. Sunt interzise discutiile referitoare la problemele tehnice.

Cauta te rog in ariile tehnice specifice Passat sau Motoare problemele tale.

Link către comentariu

Frumoasa masina, ne poti da ceva detalii despre ea ? eventual un consum si un pret ? sa o stapanesti sanatos fara incidente... si o sa cam ai de lucru cu herghelia de cai :lol:

Motorul de pe Passat 2.5 V6 TDI nu are 163 de cai ? i-ai facut vreun chip tuning sau e o editie limitata ?

Link către comentariu

am fost ieri pana la ploiesti mers constant 120 vreo 2 reprize pana la 200 si am avut consum de 7.3, in oras consuma in jur de 10. Din cate stiu toate v6 motion sunt de 180 cp.. masina e luata de la o cunostinta care a cumparat-o de noua(socru :vaidecapulmeu:)

Link către comentariu

Nu toate motoarele 2.5 V6 TDI cu 4Motion de pe Passat B5.5 au 180cp. Mai sunt si de 150cp.

V6-le TDI de 163cp a fost numai pe modelele cu tractiune fata (FWD).

Link către comentariu

e frumoasa rau,imi place...kilometrii?cat ai dat pe ea?s-o stapanesti sanatos

Link către comentariu

Foarte bine arata mai ales cu V6 4motion:). Intotdeauna mi-am dorit motorul acesta pe passat :angry: .

Link către comentariu

Foarte reusita combinatia dintre culoarea exterioara si interiorul din piele crem, excelenta motorizare, iar de 4motion, numai de bine :angry: .

Sa o porti sanatos.

Cat a costat? Desi ma gandesc ca daca ai luat-o de la socru, ai avut un pret preferential :( .

Link către comentariu

excelenta motorizare si super interior .....sa o stapanesti sanatos ....si cati mai multi km de placere !!

Link către comentariu

nu vad trapa pe masina asta... asa ca nu e full.

in rest arata super bine...

Modificat de TIR
Link către comentariu
nu vad trapa pe masina asta... asa ca nu e full.

Ei si tu acuma... Nici navigatie nu vad sa aiba, dar pare a fi echiparea Highline. O fi zis omu' ca Highline = full options.

Oricum, e o masina frumoasa.

Link către comentariu

Bijuterie....sa o stapanesti sanatos

Link către comentariu

da ar mai scaune cu memorii si asmd... :icon_cool: si a mea e HL e ff doatata da nu am trapa :)

Link către comentariu
Publicat (modificat)

este full, in afara de trapa si navi, are bi-xenon, scaune incalzite+ventilate, geamuri antiorbire,senzori de ploaie, senzori parcare, etc etc :icon_cool: Multumesc! Sunt f multumit de masina si mai ales de consum, ma asteptam sa ia in jur de 14-15 in oras.. :)

Emission workshop se aprinde si se stinge, am inteles ca poate fi de la valva egr .. e posibil? Unde imi recomandati un test ?

Modificat de Cata`lin
Link către comentariu

:icon_cool: :) :salut: Ba nu e.. E dotata dar i-ar mai fi trebuit destule sa fie full..Oricum e frumoasa masina..

Link către comentariu

Nu prea exista masini full options :icon_cool: Unele optionale se bat "cap-in-cap".... Sa o folosesti muuulti km .

Link către comentariu

e full da nu are dinaia. dinaia... nu mai veni cu declaratii dinaste aiurea

Link către comentariu

Hai mai fratilor...iar ati inceput discutiile astea cu full/non full? Da, exista o confuzie printre proprietari de masini cu multe dotari (sau o chestie de orgoliu personal) sa spuna ca masina lor este "full" desi nu este. Ei si? Lasati omul in pace. Eu nu am vazut si nu stiu nici o masina pe forumul asta "full"... asa ii mai lipsesc incalzirea auxiliara (doar daca nu a omis-o), trapa, navigatia si chiar si asa are foarte multe dotari peste o gramada de masini, unele chiar surprinzatoare pentru acest model de Passat. "Scaune ventilate" nici nu stiam ca exista la Passat de ex.

Oricum este foarte frumoasa si sa o stapanesti cu placere multi km fara incidente.

Link către comentariu

Dintotdeauna mi s=a parut ca visiniul, in combinatie cu interior cu finisaje bej, ii dau Passatului o eleganta aparte. De fapt, foarte rar am vazut culoarea visinie pe o masina cu dotari putine. A ales cu gust socrul tau, este o superbitate. Unde mai pui ca are si V6.

Chiar are scaune ventilate ? Ca nu vad de unde s-ar declansa ventilatia.

Link către comentariu

superba masina de-a dreptul.sunt impresionat de cat de bine arata.nu vreau sa fiu carcotas,dar care este faza cu scaunele ventilate?nu am auzit de asa ceva,si nu vad de unde s-ar actiona aceasta comanda.ma uit la poze de 5 min si ma minunez cat este de frumoasa.sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara incidente.cati km are masina?

Modificat de kelu
Link către comentariu

Fara suparare, dar scaune ventilate pe Passat B5.5 nu am auzit sa existe. Singurele optiuni cu referire la scaune sunt: incalzire scaune fata, incalzire bancheta spate, reglaje electrice scaune fata. Optiunea de scaune ventilate exista in schimb pe Phaeton.

Link către comentariu

In plus, masinile care au optiunea asta au tapiteria de piele perforata. Ori e proasta poza, ori nu vad eu bine, dar nu pare sa fie astfel de piele pe scaune.

Link către comentariu
croccifixio

frumoasa masina ... da cred ca este perforata..eu am mai vazut o masina ca asta in bucuresti...intr`un loc neplacut...sa o stapanesti sanatos...

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina. Imi place foarte mult culoarea exterioara si motorul ;) ce sa mai 180 CP 4motion. Iar cu optiunile... mai sunt multe, iar bancheta spate incalzita nu prea cred sa aiba daca e luata din Romania de noua.

Modificat de ciprianD
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!