Jump to content

Intrebare


pele
 Share

Postare recomandată

salut incep prin a va spune ca sunt nou pe acst forum si as vrea sa imi raspundeti la niste intrebari sa incep cu inceputul am achizitionat un golf 3 din 94 pe injectie cu 60 de cai si asa vrea a stiu ce revizii mai importante as putea sa ii fac acuma la inceput mentionez ca masina arata f bine si motoru toarce ca lumea . si dac se poate sa imi spuneti ce model de ulei trebuie la cutie si la motor dac pot schimba jantele acuma are pe 14 si daca pot pune pe 15 sau 16 fara sa umblu la punti si la suspensii si ar mai fi citeva intrebari dar o luam asa incet cu treaba buna va multumesc pt intelegere si astept niste raspunsuri concrete si la obiect "_"_"

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Inteleg ca vrei sa citim noi toate posturile care te intereseaza pe tine si sa iti furnizam "cuminti" raspunsurile.

Eu m-am apucat deja de citit, TU?

JANTE

ULEI

ULEI CUTIE

Modificat de CT 10 VWP
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cum spunea si colegul din postul anterior ...cauta in aria Golf 3 si Vento unde o sa gasesti raspunsurile care le cauti.Bine ai venit pe forum!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Bine ai venit,

In principiu este de dorit pentru toate problemele sa cauti cu search, si doar dupa ce nu ai gasit sau nu iti este de folos ce ai gasit postat poti face topic nou cu problema ta.

1. la ulei conteaza foarte mult ce tip de ulei ai avut inainte deoarece nu este prea indicat a se amesteca uleiurile deoarece se pot produce unele reactii intre tipul de ulei vechi, ramas pe peretii camaselor si a baii si pe unde mai ramane, si cel nou, iar efectul sa nu mai fie cel scontat adica de ungere.

2. ca sa faci o revizie cat de cat trebuie sa schimbi uleiul de motor, filtrul de ulei, filtrul de aer, filtrul de polen, filtrul de benzina asta sa zici ca ai schimbat cam tot ce inseamna filtre.

3. La jante banuiesc ca in certificat e trecut 170x70x3; 180x60x14 , daca vrei sa treci pe alte dimensiuni da un ochi pe aici sa vezi cam care sunt dimensiunile pe care trebuie sa meri sa poti respecta viteza (ptr 15 de ex tre sa mergi 195x50x15)

http://www.carbibles.com/tyre_bible.html

Dar o sa ai si o serie de surprize : de o crestere a consumului cam de aproximativ 1L la suta, o sa simti mai bine gropile patriei, plus ca o mare parte din socuri nu vor mai fi preluate de talonul cauciucului ci de masina ( bucse, pivoti, etc) in rest numai de bine.. frane mai bune, aderenta mai buna, stabilitate mai buna etc.

Si uite aici prin bunavointa colegului nostru delfinas si manualul de G3

http://89.41.184.28/vw/

post-3909-1211619564_thumb.jpg

Modificat de GBI
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Publicat (modificat)

multumesc pt toate detaliile sinteti niste bunuti mersi inca o data:):D:)

Modificat de paul_ral
Nu da quote la mesajul anterior
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

De ce a trebuit sa dai QUOTE la tot ce a spus GBI?

14. Butonul Quote ("citat") ajuta

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Multumesc CT 10 VWP pentru ajutor, si pentru toti, dar am rugamintea sa asteptati un pic pana vad si eu ce s-a mai postat pe arie. Urmaresc aria zilnic si stiu ce am de facut. Nu de alta, dar s-ar putea sa va alegeti cu injuraturi gratuite. Prefer sa le iau eu si sa-i invit frumos sa se conformeze regulamentului, iar daca nu o fac sa iau masurile ce se cuvin. Eu folosesc PM pentru a spune unde s-a gresit, tocmai pentru a evita incarcarea topicului.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ok..scuze daca m-am bagat peste tine.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Las topicul deschis 2 zile pentru a urmari si ceilalti colegi rugamintea mea dar si initiatorul topicului, dupa care, se va duce in cos. Problemele acestea chiar au fost dezbatute pe forum. Cer scuze lui GBI pentru rabdarea cu care a postat dar simt nevoia de a-i indruma pe cei nou inscrisi sa rasfoiasca putin prin discutiile noastre fiindca eu cred ca se vor alege cu cate ceva. Admit doar cazurile deosebite. Sper ca sunteti de acord cu mine.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!