Jump to content

MK5 r32 ''Look''

31RZV

Postare recomandată

Sunt curios cum faci traseul evacuarii ca la R32 printre brate pe unde ar trebui sa treaca teava e diferentialul... :rolleyes:

Link către comentariu
  • Replies 375
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 31RZV

172

• Riddler

36

• Auras

13

• 4abc

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

hmm ..:-s gasim noi o solutie .. si teava de la toba veche tot pe acolo trece:D deci trebuie sa fie o solutie ..deocamdata astept fusta .. care trebuia sa vina de miercuri .. sper sa ajunga maine ...:-s

Link către comentariu

Cu vechile tipsuri ce faci ?! :Driver:

Ca mar tenta pe mine daca tot avem aceiasi motorizare, deci implicit si aceiasi "grosime" a tevii ;)

Link către comentariu

fusta cu tot cu tipsuri a plecat la un coleg de forum de la bucuresti :(

Link către comentariu

Eh, trebuia sa ma misc mai repede :rolleyes:

Hai cu fusta de R32 :icon_thumright:

Link către comentariu

sunt "neca" :-< nici azi nu a ajuns fusta ... apare ca livrata dar nu-i nicaieri .. nimeni nu stie nimic de ea ... :-s ... cred ca au vanduto si bauto=))

Link către comentariu

Dar ai luato de pe eBay sau cum ?! :D

Da si tu niste telefoane pe la firma "livratoare" vezi si tu pe unde au "uitato" sau daca au pierduto...

Totusi nu-i o chestie mica, e o fusta care e destul de "voluminoasa"...

Link către comentariu

porsche romania:| am sunat am vb .. piesa a fost livrata .. bun .. livrata livrata da unde .. ca in service nu a ajuns:|

vb aia: "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul" :|

Mi s-a zis ca nu imi poate da nici un raspuns cu livrarea ca nu stie nimeni ce e cu ea .. unde e.. apare ca livrata da nu o gaseste nimeni :| intelegi cand e un surub, o saiba , da e ditamai fusta .. jumate de bara ... am sperante ca e pe drum=)) si s-a ratacit doar ..

Link către comentariu

Numai la Porsche se putea intampla asa ceva. :) Eu am patit-o de 2 ori cu niste accesorii comandate pt Audi si am primit cu totul altceva. Sa speram ca va ajunge pana la urma.

Link către comentariu

Pana voi studia mai in detaliu acest topic, pot sa spun decat ca ai o masina foarte frumoasa. Golf 5 este masina careia orice culoare ii vine bine. Mie imi place foarte mult acest "gri petrol" pe care il ai tu. :)

Modificat de Cily
Link către comentariu

ms mult .. chiar ieri ma uitam la masina si ziceam .. chiar ii sta bine culoarea asta:))

cand am fost in nemtia dupa golf am cautat negru cu motor de 2L 140 cai :) da stii cum e ...socoteala de acasa nu iese cu aia din targ..:D

Link către comentariu

@31RZV: Si ce regreti ca ti-ai luat 1.9 TDI de 105 ponei ?! :cool:

Oricum poti sa-i "cresti" la un 135 de iepuri usor, doar trebuie niste $$$ si un telefon lui voinea :unsure:

Foarte nasol incidentul cu Porsche, eu cred ca-i "livram" pe ei direct in Dunare in locul tau... cum frate sa rataceasca o fusta de R32 :D

@Cily: nu e "gri petrol" culoarea lui... in traducere mot-a-mot ar iesi un "gri sobolan" :blah_: (nu de alta dar aceiasi culoare o am si eu, cod LA7T)

Modificat de Riddler
Link către comentariu

am resoftato de vreo 25 de mii de km:)) da tot mai bun era unu de 2.0 ;)

am taiat si toba azi:)) ce tare se aude:)))

Link către comentariu

eu le ceram discount ca m-au facut sa astept si nu si-au respectat cuvantul

Link către comentariu

Suna bine? Merita toba pentru sunet pe TDI? Filmulet/inregistrare? :D

Link către comentariu
Suna bine? Merita toba pentru sunet pe TDI? Filmulet/inregistrare? :D

o idee buna sa faci un filmulet

Link către comentariu

Bravos, traiasca autocoloantul fumuriu. Chiar vroiam sa iti sugerez asta pentru triple ca erau un pic cam stridente, dar acum e perfect. Vad ca nici la tine nu s-au bagat baietii sa il innegreasca si pe ala de sus de pe mijloc ;)

S-a gasit fusta de R32 pana la urma?

Link către comentariu

maine il innegresc si pe ala .. azi nu stiam sa il dau jos :) da in seara asta ma documentez... fusta a disparut ca magaru in ceata .. am promisiuni ca maine ajunge .. daca nu il bat pe ala de la piese :icon_thumleft:

Pq1ksFBJ.jpg Pq1ksUzA.jpg

Link către comentariu

Citisem prin ziar un anunt care suna asa: "Pierdut fusta de MkV R32. Declar nuli pe domnii de la Porche. " :D

Gluma, gluma, dar sper sa-i fii gasit piesa pana la urma :icon_thumright:

Link către comentariu

am primit promisiuni ca miercuri o am pe masina:D doamne ajuta :blah_: cica miercuri dim o primesc .. si nu de la porsche ci comandata in alta parte:| ca aia de la porsche o au livrata .. dar cine stie cui :)

Link către comentariu

dar si cand o sa vina, o sa faci senzatie... :)

intreaba-l pe ridler unde a vazut anuntul ala :blah_:

Modificat de gbrgeorge
Link către comentariu

eheee ... si mai am o surpriza :) sper ca sambata sa rezolv :blah_:

Link către comentariu

numai mie mi se putea intampla asa ceva: |

mi-a venit fusta de r32:|

gx10NCsS.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!