Jump to content

MK5 r32 ''Look''

31RZV

Postare recomandată

multumesc mult... urmeaza si spatele r32 ...

transparenta 15% :( dar nu pentru folie mi-a luat certificatul ci pentru nr ..aveam nr mic de moto ... si cand am fost sa fac iar identificare la rar m-au pus sa dau jos si folia :-s

Link către comentariu
  • Replies 375
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 31RZV

172

• Riddler

36

• Auras

13

• 4abc

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

am si eu cativa eroi in focsani care si-au comandat deja numere mici ptr masinile lor. aici nu patesc nimic, dar cand ies "in lume" cred ca o sa aibe aceeasi soarta.

cat despre folia aia black, am avut pe masina un an si deja devenise un stres...era sa fac un accident si sa dau pe trecerea de pietoni peste cineva.

hai ia-ti fusta spate de r32..

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

azi am schimbat bucsele de la bara stabilizatoare + bieleltele antiruliu ... merge ca noua ... nu mai trancane nimic .. am trecut de la caruta la masina =))

si pana de paste sper sa aduca iepurasul si fusta spate r32 ... sapt asta ma interesez exact de preturi sa vad la cat ma ridic cu investitia ..

Link către comentariu

asteptam fusta spate de r32 -_-

PS: nu ma uiti cu fusta de GTI si tipsurile ;) ti-am lasat un PM mai demult in care am vb.

numai bine, o zi buna

Link către comentariu

nu uit .. sapt asta scot tipsurile si fusta si vb :icon_thumright:

saptamana viitoare fusta de r32 8-}

Link către comentariu

hmmm ... ma bate un gand sa schimb jantele ... si sa trec la 17:| m-a apucat asa fara motiv:))

parca as merge pe ceva spitat .. .nu stiu ... :-s daca aveti vreo sugestie dati-mi in cap cu o poza :D

ats dtc http://atsmotorsport.de/ats/images/stories..._superlight.jpg

sau bbs challenge

Modificat de 31RZV
Link către comentariu

Te plictisesti rau nu-i asa? :)

lasa jantele pe care le ai ca sunt prea frumoase sa le dai jos! :))

Link către comentariu

bini coleg nebun nu mai schimb >:)) tre sa investesc in turbina :-s ...

drept urmare din lipsa de bani vand navigatia witson .. astept oferte :-s

Link către comentariu
bini coleg nebun nu mai schimb >:) tre sa investesc in turbina :-s ...

drept urmare din lipsa de bani vand navigatia witson .. astept oferte :-s

ia zi boss, cat vrei pe dansa :))

Link către comentariu

Sfatul meu daca poti lasa jantele care le ai acum ca sunt destul de reusite, daca tot vrei sa treci la 17, uite aici un model care seamana cu ATS-urile alea usoare si cu aceleasi specificatii tot asa de usoare 7,7kg/roata pe 17 fara anvelopa si latime de 8J si parerea mea este ca arata mult mai bine, nu ca le-as avea eu pe masina :)) http://vwforum.ro/index.php?showto...1785&st=120

Cu prelungirea spate de R32 se mai aude ceva?

Link către comentariu

miercuri rezolv cu prelungirea .. dau comanda ..deocamdata marti trebuie sa schimb bara fata sa o cosmetizez putin si miercuri dau comanda si de spate ;)

vroiam sa trec la 17 ca m-am saturat de gropile de prin oras ...dar mare diferenta nu este si raman in configuratia actuala ... nu are rost.

deocamdata trebuie sa schimb turbo:| :-< mai merge ea putin dar cine stie cat si cum ... am inceput sa strang bani de turbo ... si daca tot schimb turbo ..pun una mai mare :D si trebuie sa schimb si ambreiaj :-s

bani sa fie ca restu se rezolva:D

george vb pe pm :))

Link către comentariu

Fumoasa masina. Am stat o ora sa citesc tot topicul:)). Sper sa mai ai masina prin toamna ca sa o vad si in realitate cu arata :)). Bafta la modificari ;)

Link către comentariu

Salut Razvan!

Am vazut ca ai schimbat bucsele de la bara stabilizatoare...de unde le-ai cumparat?Ai gasit separat?Eu am fost ieri sa-mi schimb bieletele antiruliu+bucse bara stabilizatoare si imi spun astia la service ca nu exista la G5 bucse separat,vin doar cu bara cu tot.Am ramas masca,tinand cont ca vestitele bucse care oricum se uzeaza repede pe drumurile patriei sunt doar doua bucati de cauciuc si nu pot costa mai mult de 50 ron.Pretul barei completa este de 600 ron.Am sunat si la Scorpion la Focsani...la fel,bara cu totul.Ma intereseaza daca se gasesc si separat sa nu dau banii aiurea...Astept un PM.Mersi!

Link către comentariu

salut ... ti-am dat add pe mess si pm .. vb acolo

am lasat masinuta in service ..:-s la vopsit ..:lol: dupa amiaza e gata ..8-}

Link către comentariu

Ti-ai pierdut bara de R32 si Proiectoarele de S6 pe drum ?! :huh:

Sau mai nou, hoti s-au specializat pe furat de componente in loc sa mai fure masiniile cu totul sau capacele de la roti :))

Daca inainte te-a oprit politia ca nu purtai nr. in fata, sa vezi ce te vor opri acum ca nu mai ai nici nr. nici bara ;)

P.S.: Apropo, cum merg retusurile la bara ?! :lol:

Link către comentariu

s-a montat bara noua .. zici ca e noua =))) mai tarziu revin cu niste poze:P

Link către comentariu

update... am dat comanda de fusta spate R32:D .. cu putin noroc in 5 zile vine .. fara noroc 2 sapt:))

diseara cateva poze "tiuning" =))

Link către comentariu

Ce criminal esti omule :)))))

Ba ramai fara fusta fata, ba fara fusta spate... urmeaza sa ramai fara motor pt cateva zile :D (poate asa dai comanda de un 3.2 FSI 4motion sa reintregesti kit-ul de R32 ;) )

:lol:

Modificat de Riddler
Link către comentariu

nee ..consuma prea mult:)) taxe mari :biggrin:

sapt cealalta sper sa vina si fusta .. poate ma prinde weekendu cu spate nou :blah: de la service mi-au zis maxim 2 sapt ... dar sper la 5 zile ca asa ar fi normal:D

Link către comentariu

am gasit si evacuare r32 .. de la mama ei ..:D luni sper sa intru in posesia ei .. miercuri cred ca ajunge si fusta spate 8-}

Link către comentariu

Foarte frumos! Asteptam impresii, chiar si un filmulet daca se poate.

Sunt foarte curios cum suna evacuarea pe TDI ca si eu sunt tentat

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!