Jump to content

MK5 r32 ''Look''

31RZV

Postare recomandată

dar d c nu ii pun numarul unde vine normal?

pe langa faptul ca numarul se vede aiurea si arata ca o saraceala prins cu soricei, se vad si gaurile alea urat deasupra lui.

Link către comentariu
  • Replies 375
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 31RZV

172

• Riddler

36

• Auras

13

• 4abc

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

Lasa ca ii sta bine si asa.. :)

PS:Cumde nu ai pus-o inca inapoi? :lol: :lol:

nu avea decat cea mai inchisa pe stoc si azi primeste si putin mai deschisa:)) luni pun inapoi :D

dar d c nu ii pun numarul unde vine normal?

pe langa faptul ca numarul se vede aiurea si arata ca o saraceala prins cu soricei, se vad si gaurile alea urat deasupra lui.

nu am pus numar la locul lui pentru ca am avut suport de america .. am dat comanda de suport european si luni vine si ala :D

:D

Link către comentariu

da :-<

nush colegu .. sapt viit schimb si bara fata :lol: ... fac si aripa :) o fac frumoasa .. si dupa aia :D ... poate schimb si spatele si bag de r32 .. sa vad cum rezolv:D

aa .. si chiar ii sta bine numaru ala pus de "saracie" :lol:

mie imi place:P

l-am avut lipit cu banda peste gaurile alea si mi-a cazut:)

Link către comentariu

mda .. am facut o mare afacere:)) am schimbat rotile si a venit iarna ..:| ninge de rupe la iasi la ora asta ca sa nu mai zic pe la piatra -gheorghieni - :| unde tocmai trebuie sa plec :P

ehh .. ma descurc eu :-s

Link către comentariu
mda .. am facut o mare afacere:)) am schimbat rotile si a venit iarna ..:| ninge de rupe la iasi la ora asta ca sa nu mai zic pe la piatra -gheorghieni - :| unde tocmai trebuie sa plec ;)

ehh .. ma descurc eu :-s

:icon_thumright: ai grija cum mergi cu masina, ca te duci pe zapada mai bine ca saniuta cu rotile de vara ...

Link către comentariu

am rezolvat problema .. dim la ora 8 schimbam de zor rotile:)) .. am ajuns cu bine la destinatie .. drumul a fost super ok .. la cum ningea la iasi dimineata ma asteptam ca de la bicaz la praid sa ma trag cu sania:)) ... :rolleyes:

Link către comentariu

eu zic sa mai astepti cu rotile de vara pana cel putin sfarsitu' lui Martie :ceuameni:

Modificat de Riddler
Link către comentariu

le-am pus inapoi pe cele de iarna dim la 8=)) .. ca de pe la bicaz spre sovata era iarna :|

sa nu mai zic ca dimineata la iasi ningea de rupea .. ziceai ca vine mos craciun=))

Link către comentariu

Salut,

Foarte reusit golf-ul . Am si eu o nelamurire insa : Cum de ai dat jos folia de pe fata ?

Astept un raspuns .

Bafta cu modificarile !

Link către comentariu

am dat folia jos pentru ca mi-a luat garda certificatul pentru placuta de inmatriculare:D si cand am ajuns la rar m-au pus sa dau si folia jos :| nu am putut face nimic .. dar sapt viit imi pun alta folie .. autorizata:D

una peste alta .. a venit primavara ... am trecut din nou la rotile de vara ... am si 2 jante + 2 anvelope noi noute ;) Dunlop Sport Maxx GT ;) 225/40/18

am montat si suportul de nr. pe fata .. am pus si numar normal :ceuameni: gata cu smecheria ...

am spalat si masina .. maine daca e frumos afara poate ii fac 2 3 poze ..

sapt viit vine si bara noua pe fata ..

mai ramane sa mai faca astia si drumurile sa astupe gropile si santurile si toate bune si frumoase...:P

aa .. era sa uit ..

trebuie sa schimbi bucsele de la bara stabilizatoare si bieletele antiruliu ..:| alti bani alta distractie ..

total 760 lei cu tot cu manopera :| sper sa fac rost de bani sapt viit ca m-am saturat sa trancane ca o caruta .:|

Link către comentariu

Maine astept sa ma suni sa facem sedinta foto care tot o promiti de 1 luna! :ceuameni:

Am vazut-o azi curata in parcare...arata a masina! :P

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina.

Imi place cum ii sta cu numarul pe bara.

Ca si minusuri la masina, cum vad eu, sunt: pleoapele, stopurile (cred ca puteai sa gasesti un model mai reusit) si folia neagra de pe parbriz.

Sanatate si spor la modificat (daca mai vrei sa mai faci ceva la ea :D).

Link către comentariu

si mie a inceput sa imi placa cum ii sta cu nr ..

legat de folia de pe parbriz ..e folositoare .. parasolar ... .. cand aveam folie si pe fata arata bine ..

stopurile .. a fost varianta cea mai ieftina si care arata cel mai bine. mi-ar fi placut stopurile originale pe led dar erau prea scumpe:)

ne orientam si noi in functie de buget:)

si ar mai fi de facut bara spate R32 si evacuare completa .. care va veni cat de curand sper ..

discuri frana sport-ventilate-perforate :) deocamdata nu stiu exact ce firma .. cel mai bun pret ar fi la zimmerman dar ramane de vazut.. in functie de banuti se fac toate. sa treaca recesiunea:))

iar pleoapele ... arata cam aiurea fara ele ... parca ii lipseste ceva .. deocamdata raman ...

in functie de finante se mai gaseste cate ceva de facut ..deocamdata trebuie sa ma ocup de bucse si bielete.

Link către comentariu

asa ca inainte de culcare m-am gandit sa fac un mic istoric al "bolidului" :icon_thumleft:

sa incepem cu inceputu:))

1. primele zile in romania .. primele poze ..

aV2bvvHi.jpg gx2rw54S.jpg aV2bvZD0.jpg

2. Folie autorizata spate + jante DOTZ HANZO 17" ET35 + woofer si statie Magnat 200W rms

Pq2jn550.jpg aV2bwl4i.jpg gx2rwhyA.jpg

3. Wheels upgrade - TSW SHADOW 18 ET42 - Cooper ZEON 235/40 + un mic accident... de mentionat ca nu eu am fost vinovat:D

aV2bx7Y9.jpg gx2rwz0A.jpg

4. Fusta spate + praguri GTI + arcuri sport - 35mm + schimbat anvelope in Dunlop Sport MAXX GT 225/40 + vopsit etrieri rosii + pleoape far Lester

gx2rxFRA.jpg Pq2joto0.jpg Pq2joyni.jpg aV2bxYl9.jpg aV2by4PA.jpg gx2ry1iS.jpg

5. Tipsuri GTI + Folie inchisa fata + HU Witson + inele cromate climatronic

Pq2jpggS.jpg aV2byjNr.jpg aV2byBfr.jpg aV2bySIr.jpg aV2byXHJ.jpg aV2bz6Gi.jpg

6. Bara Fata R32 + TFL S6

Pq2jqC4J.jpg gx2ryxJJ.jpg gx2ryAdS.jpg aV2bzFBi.jpg

7. Nr. "smecher" =)) + xenon faza lunga

Pq2jrcuS.jpg gx2ryWG9.jpg gx2rz5EJ.jpg Pq2jrGqA.jpg

8. Triple LED

aV2bAWpS.jpg Pq2jsDi0.jpg gx2rzx5i.jpg

Masina mai are si un mic chip la motor + filtru de aer KN

una peste alta a trecut timpul ... am renuntat la arcurile sport , la folia fata:D si la nr. mic :wub:

Pq2jtiHr.jpg Pq2jtnGJ.jpg gx2rzJz0.jpg gx2rzR2r.jpg aV2bCmd0.jpg Pq2jtU6A.jpg

Planuri de viitor ar fi urmatoarele :-s

- Folie fata "autorizata" :o

- Fusta spate R32 + evacuare

- Stop frana LED ... nu sunt sigur ... dar pare interesant

- Volan GTI - R32 8->

- Footrest + pedale R32

- Discuri frana sport perforate

Modificat de 31RZV
Link către comentariu

Referitor la pragurile de Gti sunt vopsite cele de plastic care vin pe negru sau sunt pragurile de pe Ed 30 care vin in primer, daca este vorba de prima varianta tine vopseaua pana acum pe ele?

Asteptam cu interes fusta spate de R32 si evacuarea modificata, eventual si folia pe fata ca nu imi place deloc cum arata fara.

Apropo fusta spate de Gti nu o vinzi?

Oricum pot sa afirm ca este unul din cele mai frumoase Mk5-uri de pe forum cu toate ca nu ma omor deloc dupa culoarea asta, dar cu modificarile care le are asta chiar imi place.

Link către comentariu

multumesc.

sunt pragurile normale de gti alea negre.. au fost vopsite si inca rezista vopseaua pe ele ...

sa vina intai fusta de r32 si dupa aia o vand pe aia de gti

momentan sunt in mare criza financiara:)) dar sper ca sapt viit sa foliez din nou fata:D

Link către comentariu

daca tot ii pui un kit de r32,modifica-i si sunetu'l prin modificarea evacuarii :icon_thumright: pun un link

Numai Bine!

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

am vb deja la pitesti la borla .. nu trebuie decat sa pun bara de r32 si ma duc sa fac evacuarea completa la ei :icon_thumright:

Link către comentariu

Modifici evacuarea cap coada?

Dai catalizatoru jos? Daca il dai jos nu mai iesi la ITP :Driver:

Eu te sfatuiesc sa pui si o evacuare mai mare, poate cine stie peste un timp merge un upgrade de turbo si atunci o sa fie perfect :)

Spor la modificari si abia astept sa vad ce iese. :icon_thumright:

Link către comentariu

nu cred ca dau jos catalizatorul ..oricum itp mai am 1 an jumate :)

stiu baietii de la borla ce trebuie sa faca ca sa iasa bine ... stiu cateva masini facute la ei ...sunt profi :)

sper ca pana de paste sa rezolv cu fusta spate si evacuarea ..

Link către comentariu

salut, superba culoarea masinii, superbe jantele si ai facut-o minunata cu grila de r32. te-ai gandit si la fusta spate ? daca i-o pui si pe aia e gata masina, nu ii mai trebuie nimic. sunt curios, poate ai scris dar mi-a sarit : ce folie aveai de ti-a luat politia certificatul ?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!