Jump to content

MK5 r32 ''Look''

31RZV

Postare recomandată

Alegerea cea mai potrivita ar fi cea de R32, insa pentru asta cred ca e cea mai costisitoare modificare a tobei... Cred ca cea de la rieger e cea mai reusita urmata de ultima varianta, iar pe cea de la matting eu as elimina-o din discutie, dar e doar parerea mea :offtopic:

Spor

Link către comentariu
  • Replies 375
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 31RZV

172

• Riddler

36

• Auras

13

• 4abc

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

Tinand cont ca ai spoileru fata de R32 as merge pe ultima varianta , cumperi spoiler spate de R32 iar "bucata" de carbon care modifica spoilerul in evacuare quad o gasesti la osir. Nu ar trebui sa ajunga mai scump ca R32 OEM look.

Foarte frumoasa masina, multa bafta in continuare :offtopic: .

Modificat de MaryS
Link către comentariu

stiu ca se gaseste la osir ... dar din cate am vazut e destul de scumpa .. undeva la vreo 500 dolari :-s

am hotarat .. cred ca 90 % va fi r32 ... 10 % rieger:D

acu ramane de vazut in functie de finante daca va fi cu 4 iesiri cea de la osir sau simpla de r32 .. depinde de buget:D

Link către comentariu

s-a hotarat soarta masinii .. :( r32 style pana la capat ..

sper ca primavara asta sa ii aduca si un nou spate ;)

un mic filmulet la gratar :D)

TFL MK5

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>">
name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350">

Modificat de 31RZV
Link către comentariu

Bravos ai facut o alegere inteleapta, mai ales ca ai si bara fata de R32. Arunca un ochi aici ca o sa iti fie de ajutor ca si eu am asta in plan dar mai astept sa ma strang un ban, ai coduri, piese si preturi- http://vwforum.ro/index.php?showtopic=54189 , daca mai trebuie altceva in afara de ce am zis eu in topicul respectiv, te-as ruga sa postezi acolo poate o sa am si eu nevoie.

Referitor la modificarea evacuarii cel mai ieftin e sa o modifici pe a ta, iti trebuie doar un sudor bun, teava si tipsuri si un pic de timp si nervi.

Te-as ruga sa imi dai si mie pe pm in caz ca ai codurile si piesele necesare pentru bara fata de R32 si eventual costuri. Banuiesc ca nu ai schimbat suportul portfar, radiator, etc si ai avut un meserias la montaj care a mai taiat pe interiorul barii ca sa se aseze pe calandrul original. Spalatoarele de la faruri mai functioneaza pe noua bara?

Bafta la modificari si sa nu uit pana acum parca cea mai reusita bara spate in opinia mea este cea de R32 dar cu evacuarea dubla pe laterale, nu centrala, pana acum sincer sa fiu n-am mai vazut asa ceva . :(

Link către comentariu

salut ... ms de aprecieri. evacuarea am vorbit la pitesti la borla si am sa ma duc sa o fac acolo .. fac tot traseu ..

la bara fata merg si spalatoarele si tot .. am sa ma uit ca aveam undeva salvate codurile la bara fata ...

nu am schimbat nimic pe interior doar am taiat din bara ...

bara ajunge undeva la vreo 26 mil ...

grila 14 mil parca, bara 9 mil, grile laterale 45 lei bucata,

bandou spalator vreo 50 de lei bucata si capacele pentru spalator undeva la 35 lei bucata.

:( iar fusta spate ... 8 mil fusta + vreo 5 mil ornamentu fusta unde vine evacuarea:|

am si codurile salvate dar nu stiu pe unde sunt si am reinstalat windosul si nu mai am etka ca sa le caut iar

aa .. ochii de pisica costa tot in jur de 45 lei bucata :D si capacel pentru carlig e vreo 12 lei

Link către comentariu

stateam si ma gandeam ... ce as putea sa ii mai fac .. si mi-a venit o idee:D

ce ziceti de ceva de genu asta?:)

r32rzv.th.jpg

cum ii sta? ar da bine ? si ma gandeam sa ii modific si grila .. sa elimin semnul .. si poate un bad boy look:D

cfgrill02.th.jpg

Link către comentariu

i.ar sta bine dar in locu tau lasam grila in culoarea ei acel argintiu

Link către comentariu

Daca nu ai stare....

1.Bara spate de R32 (ca sa completezi cu fata).

2.Pune-i grila fara semn....e tare rau.

3.Volan de GTI.....merita toti banii :( si schimba total aspectul bordului.

4.Niste jante BBS

Oricum arata foarte bina masina si acum, dar trebuie completat look-ul R32.

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu

spatele de r32 e primul pas .... luna asta se rezolva ...

volan de gti e in plan ... sa vedem cum e cu finantele

la jante deocamdata nu mai umblu pentru ca sunt prea multi bani in joc:D sunt multumit de jantele actuale TSW Shadow

iar grila fara semn sa vad cum se poate modifica ..:unsure: am gasit un diy dar mai trebuie cate ceva:P

incet incet se rezolva toate :D

Link către comentariu

ca tot am ramas fara numar pe fata ... si fara certificat:)) ma gandeam sa imi foliez grila centrala carbon .. ce ziceti?

Link către comentariu

fara numar si fara certificat :) ?!

...ai alergat cumva militianu' de te-a luat asa tare ? ;)

Link către comentariu

eh .. pai .. din cauza problemelor de pe la rutiera din iasi ... baietii au fost scosi pe strazi la actiuni ... opreau toate masinile .. in toate zonele :|

si au dat si peste mine ...

intai s-a luat de nr ... dupa aia de folie ... ...:| am apucat sa trag centura si sa sting tfl-urile:))

nu am zis nici eu nimic .. situatia nu e prea roz ... nu prea merge sa dai telefon la un prieten, un unchi, o matusa ca toti sunt ascultati filmati filati :|

si mi-a luat placuta si certificatul . mi-a dat si 60 lei amenda ...

am fost si eu tolomac ca nu am vb cu el si nu i-am zis nimic ..dar nu prea imi place sa ma folosesc de numele oamenilor...:-s

ehh .. a fost amuzant la final :) a trecut un vecin pe langa mine si politist ( vecinu tot rutierist :rolleyes: ) si opreste .. da geamu jos si ii zice la agent "wai da tu chiar de asta ti-ai gasit sa te iei ? si radea :Driver: valei ... ai puso .. da stii ca ii vecinu meu ? da ia uitate bine la fata aia de langa el si spune cu cine seamana ? vezi ca ii ginerele lu' x :cool: la care el s-a inrosit ... da de ce nu ai zis nimic? sa nu ii zici lu' tata ca ma trage maine de urechi=)) .

asta este daca incalcam legea ..ce sa-i faci .. am scapat ieftin ,..60 de lei amenda .. si certificatu ridicat ...

dupa ce am plecat de acolo .. la vreo 15 min m-a oprit in alta zona ca nu aveam placuta:))

cica ..actele .. si unde va este placuta .. pai uitati si ii dau dovezile si ii spun ca au fost ridicate de politie acu cateva minute ..la care el .. bun ... da arata-mi certificatu :))) wtf?:|

Link către comentariu

Razvane naspa treaba :rolleyes:

Am auzit si eu ca s-au pus tare pe treaba bulangii astia de gabori...si eu care mi-am pus dark black si pe fata :) ...mai am vre-un drum prin iasi direct de pe Pacurari ma salta astia :Driver:

Gata cu off topicu, hai sa-ti traiasca masina si fara probleme majore ca asta conteaza, si hai mai repede cu modificarile si poze

Te salut

Link către comentariu

baietii nu au nici o vina ... stau idiotii astia mari cu aia pe ei ... ieri si badia zamfi se plimba prin oras si ii filma pe baieti ... cata minte poate sa aiba si ala:|

nu mai veni in iasi ca naspa:)) eu acu 2 sapt stau linistit :) ca am dovada =)) nu mai are ce sa imi faca politia ..in cel mai rau caz sa imi ia permisu :rolleyes:

acu sa trecem la masinuta .. am auzit ca este in iasi folie carbon .., nu de aia imprimata ..ci folie buna .. si ieftina .. si ma bate un gand sa imi foliez grila ..ca sa astup si gaurile ramase de la suportul de nr american .. luni ma duc si la casco ca am 2 jante si 2 cauciucuri care au facut " bubuta " si trebuie schimbate .. am atins putin si bara fata ... si s=a rupt prinderea laterala si trebuie si aia schimbata... mai am si o aripa putin atinsa... ..ehh am o gramada de treaba ..

tot sapt viit rezolv si cu bara spate de r32 .. cel putin intai actele ... sper ca pana pe 1 aprilie =)) sa arate ca noua ...

sa trec la jante de vara .. 8-> fata facuta .. spate nou .. :Driver:

Link către comentariu
eh .. pai .. din cauza problemelor de pe la rutiera din iasi ... baietii au fost scosi pe strazi la actiuni ... opreau toate masinile .. in toate zonele :|

si au dat si peste mine ...

intai s-a luat de nr ... dupa aia de folie ... ...:| am apucat sa trag centura si sa sting tfl-urile:))

nu am zis nici eu nimic .. situatia nu e prea roz

(...)

cred ca situatia era cam MOV :blah:

politia a fost scoasa pe strazi pt actiunea MOV ( Miel, Oua si Vin ) :D

revenind ontopic, daca tot zici ca ti-ai atins si bara fata, poate iti atingi si grila centrala ca sa poti sa-ti comanzi una tip EU cu suportu' de numar aferent si atunci rezolvi mai multe probleme ;)

Link către comentariu

pot sa comand doar suportul pentru numar ..dar nu comand .. ma gandeam sa il prind in partea de jos ... sau sa nu il mai pun deloc=))

ceva de genu cum e in poza asta:D

13122008017zc0.jpg

w1600.png

aaa:)) si acu am o placuta cam indoita .. si ma gandeam sa imi fac una labartata =)) sa arunc literele pe ea :blah: sau una cu caractere de nemtia:)) :D

cel mai sigur imi fac una mai distantata ... pana se mai linistesc apele ... si sa vad poate imi recuperez placuta veche:-s

Link către comentariu
ma gandesc sa ii pun niste pleoape ... dar nu stiu ce sa aleg intre astea 3 ..:-s imi plac cam toate ...:blah: vreo sugestie?

Prima fara indoiala

Link către comentariu

pe alea le-am ales .. si le-am si montat de cateva luni .. doar ca acu una din ele a facut " bubuta" am reusit si am rupto:|

Link către comentariu

sunt super incantat de masina, este exact pe gustul meu, fara exagerari, fara tiganii ce sa zic e perfecta :) si culoare rupe. Eu ma cam oftic ca nu am ales griul acela, a mea este blue grafit si se vede toate zgariieturile pe ea :angry:

Link către comentariu

@robi_zet: eu am aceiasi culoare si crede-ma ca se vad si pea imediat praf-ul/zgarieturile/prostiile :lol:

@31RZV: daca iti faci numere cu caractere de nemtia o sa te i-a iar la rost militieni si iar ramai fara certificat :D

eu zic sa-ti schimbi suportu' de numar cu unul de EU si rezolvi toate problemele :cool:

Link către comentariu

se vad zgarieturile . .dar numai cand e foarte curata .. am cateva zgarieturi pe o portiera si pe cupola .. si nu le prea vad ... si nici nu imi bat capu cu ele .

ma gandeam la alta combinatie:)) poate fac rost de cateva dovezi de astea:)) si umblu cu dovada:)))) =))) ca sa nu am treaba cu certificatu .. =)) nu ma mai intreaba nici de folie nici de numar... scap si de camere:)) :cool:

Link către comentariu

bing bang ... Numai la RAR sa nu ajungi si sa mai ai si folie neagra pe fata:|

update... am trecut la incaltari de vara ...

am ramas si fara numar smecher=)) si fara folie pe fata ... toate bune si frumoase :icon_cry:

12032009003.th.jpg 12032009008.th.jpg 12032009001.th.jpg 12032009007.th.jpg 12032009005.th.jpg

Modificat de 31RZV
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!