Jump to content

MK5 r32 ''Look''

31RZV

Postare recomandată

• Replies 375
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 31RZV

172

• Riddler

36

• Auras

13

• 4abc

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

Vad ca nici spalatorii auto nu mai sunt prin Iasi... :banghead:

Felicitari pentru noul update...! :icon_idea:

Link către comentariu

recesiune...:icon_idea:

PS: scoate capul pe geam sa vezi ca ploua:)) o spala ploaia:D

Link către comentariu

felicitari pentru faptul ca nu te-ai tinut de cuvant cu promisiunea de la inceputului topicului ca jante si atat!!!

oricum ff reusita masina ai cateva lucruri montate pe ea care intentionez si eu sa le pun sa vedem acum ce se poate face .....

dupa parerea mea niste stopuri pe led daca ii mai pui ai terminat cu exteriorul ....

si poate un volan de G6 .....

Link către comentariu

multumesc mult

i=am montat ieri stopuri cu led :scratch: .. doar ca pozele sunt facute cu tel si nu au iesit prea bine :eek:

la volan eu ma gandeam la un volan de r32 ... dar deocamdata nu mai sunt bani si nici nu as mai investi :vaidecapulmeu:

03022009001fu4.jpg

w1600.png 03022009002sj4.jpg

w1600.png

la exterior mai vreau doar fusta spate de r32 si atat :vaidecapulmeu: si as mai vrea ceva si pentru fata dar mai vedem:D

Link către comentariu

vezi ca vor urma 2 - 3 zile cu cer senin si fara ploi, asa ca prinzi si momentul pt un foto-shoting :))

frumos upgrade :icon_thumright:

Link către comentariu

multumesc... la noi la iasi acu ploua:-s poate incepand de maine va fi frumos ... :icon_thumright: daca se face frumos afara promit ca o spal:))

Link către comentariu

Deci dupa Golful tau m-am uitat saptamana trecuta :) .Mi-am adus aminte dupa numar.Te-am vazut de vreo 2 ori parca.1 data ins ensul giratoriu de la intrarea in Iasi (eu ieseam,tu veneai)si a 2 a oara Pacurari?sau Copou(nu mai retin exact).Mi-a sarit in ochi dupa xenon,folii ..

Foarte frumoasa :vwrullz:

Link către comentariu

multumesc..

ai un cc alb cumva? tot timpul ma uit si suspin dupa cc:D data viit da un flash .. claxon .. o piatra in geam:))

Link către comentariu

Salut, Felicitari pentru stopuri, e geniala masina! Am si eu o curiozitate: Bara de R32 merge pe tragerul de TDI? sau a trebuit sa il schimbi si pe ala? da-mi un PM ca sa nu umplii topicul cu mesaje aiurea! Mersi, multa sanatate si drum intins!

Link către comentariu

asa domnu', alta viata cu masina curata :vaidecapulmeu:

dau bine stopurile pe ea :vaidecapulmeu: ...sa le stapanesti si folosesti sanatos :banghead:

Link către comentariu

multumesc .. azi m-am chinuit vreo ora si am tras fire prin haion si am facut ca lumina pentru marsarier sa fie in ambele parti si acelasi lucru si pentru stopurile de ceata ... cand o sa am timp voi face cateva poze .. poate si un filmulet .. :banghead: chiar imi plac triplele:))

Link către comentariu

chiar as vrea sa faci un fel de DIY sa incerc sa-mi modific si eu triplele :rolleyes:

deci in concluzie conturul noilor becuri de marsarier o sa fie noile proiectoare de ceata pe spate ?! :D

daca iti si iese asta esti AS :scratch:

Link către comentariu

la stopurile astea noi cu led am separat .. pe fiecare lampa de pe haion .. in centru bec ca pentru marsarier si in jur leduri ... la stopurile normale cred ca este putin de munca... putin mai mult :scratch:

Link către comentariu

Salut... pai eu cu pass meu nu pot decat sa fac o impresie de familiarist (nu mult timp upgrade la ea in scurt timp ).... tu in schimb cu Golf V .... hmm cum era aia .. cei frumos si mie imi place .. sa o stapanesti sanatos :unsure: :unsure:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

ms mult

.. dragi colegi .. am nevoie de ajutorul vostru , de parerea voastra ..

vreau sa fac un mic upgrade ca sa zic asa ... la bara spate .. mai exact fusta spate ..

si nu stiu exact ce sa fac ..

variantele ar fi ..

R32

dsc03996.th.jpg

Rieger - poza este cu masina unui coleg de forum:) sper ca nu se supara ca postez imaginea

12112007078eq6.th.jpg

Mattig

mattig.th.jpg

si cam atat ...

daca aveti vreo propunere nu ezitati sa postati ..

ms mult

..

era sa uit .. mie imi plac variantele de r32 si rieger ..

cel mai mult asa ceva ...dar costurile se ridica mult prea sus ...

redrearr32cf.th.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!