Jump to content

MK5 r32 ''Look''

31RZV

Postare recomandată

• Replies 375
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 31RZV

172

• Riddler

36

• Auras

13

• 4abc

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

primul model de jante cum se numeau...super interesante...

dotz hanzo ..sunt de vanzare:D

Link către comentariu

Daca primele jante erau mortale, astea m-au lasat \ :lol:

Modificat de RedFighter
Link către comentariu

cel mai mult imi plac primele 2 ... a 2 a parca face din ochi=)) ... inca sunt nehotarat:-s ... 1 sau 2?:-s

Link către comentariu

Si eu as alege tot primul model de pleoape, vezi ca mai e un model(tot ca primul) dar putin mai finute si cand spun finute ma refer la latime, eu ceva in genul asta am pe masina, dar imi plac mult si primele

Link către comentariu

Primul model de pleoape clar ! :icon_thumright: Arata f bine masina , sa ai grija de ea !

Link către comentariu

Si mie imi plac pleoapele din prima poza, asa de mult incat cred ca o sa le cumpar...

Link către comentariu

am comandat pleoapele din prima poza:D

pe maine e posibil sa vina si o grila fara emblema de la mattig...:)

pana la sfarsitul sapt sper sa rezolv si cu spoileru spate de gti:D .. mai am nevoie de tipsuri pt toba ... stie careva de unde se pot procura?

Link către comentariu

Eu am cumparat de la Pilot auto de la Pitesti.Le-am comandat pe site si au venit prin curier rapid.Urmeaza sa le pun si eu ca stau cu ele in masina de o luna :) ...

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

am montat bara de gti ... mai trebuie tipsurile ... trebuie sa le comand dar nush care dintre ele ... 4abc.. tu ce model ti-ai comandat?

astazi au venit si praguri de gti + arcuri sport ... 35 mm:D mai pe seara trebuie sa imi ajunga si pleoapele .... :)

iar luni placutele si certificatul de inmatricularE:))) de o sapt aproape stau cu ea in garaj:(

Link către comentariu

Te-ai miscat destul de repede in privinta modificarilor :)

Asteptam cu nerabdare poze si eventual costuri pentru fiecare modificare in parte

Link către comentariu

pai ... sa incep cu inceputul...

Folie autorizata 400 lei

Jante TSW Shadow 18" + cauciucuri Dunlop SP SPort MAXX 225/40/18 5000 Lei

Muzica... o aveam de pe Ford... si anume Statie Magnat Tribal X Two + Subwoofer Magnat Neoforce 121 sau ceva de genu :-s 200W RMS

Am mai cumparat de pe Ebay niste inele de aluminiu pt climatronic ... arata chiar bine .. 15 Euro daca nu ma insel

Pleoapele sunt de la Lester ... inca nu au ajuns ..sper sa vina maine .. 150 Lei

Fusta Spate GTI pe asigurare.. a intrat unu in mine .. eu am cumparat doar aparatorile de noroi ... si capacelul pt remorcare ..220 Lei

Arcurile Si pragurile de GTI le-am cumparat de pe forum si m-au ajuns 470 Lei ... pragurile sunt putin zgariate .. dar de dim le duc la aranjat .. le fac frumoase... le vopsesc:D

Urmeaza sa dau comanda cel mai sigur luni la tipsuri pt toba.

Ca planuri de viitor probabil o grila fara emblema ... si mi-ar place o unitate multimedia .. dvd, tv, gps ..8-> si cam atat...

Poze incepand de luni... deocamdata nu am la ce sa fac ... :hainoroc:

Link către comentariu
bara aia tot nu ai de gand sa o schimbi ?!:D

bara fata?:) gt?

Link către comentariu

mai trebuie tipsuri toba ... singura problema nu sunt hotarat care... nu stiu :-s .... ma poate ajuta cineva cu un cod... sau un model ceva? ms mult

Modificat de hbogdan
Link către comentariu

Erau ideale cele de GTI problema este ca nu exista separat decat cu toba :Driver: poti pune de la borla sunt unele frumoase care seamana

Eu mi-am pus la passat da le-am luat de la un prieten care a renuntat la toba OEM.

Modificat de TIR
Link către comentariu

Salut

poti incerca ceva in genul celor din poze, Borla, eu le-am cumparat cu 116 Lei + TVA / bucata. Sint aproape identice cu cele de GTI, iar calitatea foarte buna, singura problema la tine este ca nu ai decat o teava de iesire din toba iar tipsurile vin separat. Totusi un meserias bun poate sa faca un Y la iesirea din toba de care sa sudezi tipsurile, asta fiind o solutie mai ieftina si cu acelasi impact vizual !

Numai bine si sa stapanesti sanatos masina !

post-11277-1216885743_thumb.jpg

post-11277-1216885772_thumb.jpg

post-11277-1216885795_thumb.jpg

Link către comentariu
Salut

poti incerca ceva in genul celor din poze, Borla, eu le-am cumparat cu 116 Lei + TVA / bucata. Sint aproape identice cu cele de GTI, iar calitatea foarte buna, singura problema la tine este ca nu ai decat o teava de iesire din toba iar tipsurile vin separat. Totusi un meserias bun poate sa faca un Y la iesirea din toba de care sa sudezi tipsurile, asta fiind o solutie mai ieftina si cu acelasi impact vizual !

Numai bine si sa stapanesti sanatos masina !

am 2 iesiri ... tot la borla m-am gandit si eu dar nu stiu care

Cele care ti le-a aratat colegul mai sus le am puse si eu...uite-le aici: http://pilotauto.ro/pastore/index.php?main...;products_id=17

PS:Ai doua iesiri in toba finala insa sunt curbate si indoite...a fost ceva de munca la mine..nu e ca la Passat!

ms mult 4abc ... la tine pe masina arata chiar foarte bine ... imi place cum sta ... dau si eu comanda de tipsuri azi ..

ms mult

Link către comentariu

s-au montat si tipsurile ..parca ar merge putin mai sus si mai spre stanga...:| au iesit ca pt banii care i-am dat la montare:))

post-26319-1217280506_thumb.jpg

post-26319-1217280516_thumb.jpg

Link către comentariu

inca o poza... ala din stanga putin cam jos... mai trebuie ridicat.. ..

post-26319-1217488016_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!