Jump to content

MK5 r32 ''Look''

31RZV

Postare recomandată

maine il innegresc si pe ala .. azi nu stiam sa il dau jos :D da in seara asta ma documentez... fusta a disparut ca magaru in ceata .. am promisiuni ca maine ajunge .. daca nu il bat pe ala de la piese :D

Pq1ksFBJ.jpg Pq1ksUzA.jpg

Pe stopuri ai folie?

Link către comentariu
  • Replies 375
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 31RZV

172

• Riddler

36

• Auras

13

• 4abc

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

Parca este alta masina.

Sincer imi aduce aminte de fostul meu Golf 5 :)

Sa vedem cat tine turbina,are un inceput de sfarsit.

Sunt in cautare de volanul de GTI pierdut,poate chiar unul nou.

Voi posta cateva poze cand ajung acasa

robi_zet , da are folie pe stopuri

Link către comentariu

TizaA.jpg

TiBFJ.jpg

un mic update cu masinuta:P

arata mult mai bine

in sfarsit se bucura de evacuare:P

noroc de noul proprietar :))

Link către comentariu

:beerchug: Sa se bucure de ea!

Modificat de Adrian_S
Link către comentariu

Hehe, ieri am gasito parcata prin oras :P

Noua evacuare e misto, nici nu-ti dai seama ca nu-i de-acolo ;)

P.S.: Si cand i-am zis colegului cu care eram in momentul respectiv ca sub capota e un motor 1.9 TDI 105cp cu chip, s-a uitat la mine si a exclamat "Pleaca ba de-aici..." :beerchug:

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Salutare! Eu sunt mandrul proprietar al golfului si cat de curand o sa fac si un filmuleti cu sunetul facut de evacuare :beerchug: Sper sa gasesc un volan de gti ca sa ii pot reintregi look-ul :beerchug:

Link către comentariu

@z3alin: Te-am zarit azi prin sensul giratoriu de la Judetean :(

Astept filmuletu' cu sunetul evacuarii

P.S.: Te invit cu masinuta si la intalnirea saptamanala din Brasov, in fiecare Joi de la ora 18:00 in parcarea subterana de la Real :(

Link către comentariu

Baieti un mic eveniment.

Abia ce am sosit de la rar unde am facut autentificarea cand la semafor un Taxi a intrat in mine facand praf spoilerul spate.

Cu ocazia asta vom trece de la spoilerul de america la unul european :icon_thumright:

Intre timp masinuta a primit presuri originale de cauciuc impreuna cu un volan nou nout de GTI dar cu inscriptia R

Momentan studiez tutoriale ca sa fac comenzile de pe volan functionale

Pe lista de modificari in prim plan se afla o noua grila de R32 cea actuala fiind intr-o stare proasta. Se va renunta la folia de carbon de pe emblemeva ramane doar pe capota

Sa auzim de bine

P.S. vom trece pe la intalnire doar sapt viitoare

Link către comentariu
  • 5 months later...
  • 2 months later...

am vandut fordul si am trecut iar golf 5 :)

Modificat de v@sy
Link către comentariu

I4zA.jpg

h3SUA.jpg

singura diferenta este ca nu mai are jantele astea ... astea sunt fostele mele jante de pe golfu vechi .. are niste jante pe 15 ... ligheane de alea normale de aliaj:))

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie, da si tu mai multe detalii, dotari, pret de achzitie, motorizare, etc.

Ce planuri de viitor ai ptr Mk5-ul asta? Nu stiu cum e la tine dar eu dupa ce am dat Mk5-ul si acum mai regret dupa el, dar nu as mai putea sa trec iar la Golf 5 ca l-as compara tot timpul cu ala si ar insemna sa ma apuc iar de bagat bani in el si ar fi o investitie prea mare si nu se mai merita pe praful si pe criza asta, mai ales cu reducerile astea de personal si salariale.(la alegerea Toledo-ului care il am acum puteam sa merg pe MK5 ca erau fonduri dar cum am zis mai sus, chiar nu as fi in stare sa o iau de la capat).

Iti doresc cat mai multi km fara evenimente si cat mai multe modificari de bun gust cum au fost si la cel gri.

Link către comentariu

ms..

ceva detalii ...

An fab. 2005

1.9Tdi 90 cai + :sick:

130.000 km . ( cunosc masina foarte bine - este luata aproximativ odata cu fostul meu golf :wub: singura diferenta este ca acesta in 2 ani a facut doar 9000 km din care 4500 un drum pana in Antalya :beer:) .. in rest ...garaj .. de acasa pana la servici si inapoi ... si asta nu in fiecare zi:) )

Ca dotari : Esp, Dublu clima, senzori lumini, ploaie, parcare, cotiera fata - spate, plafoniera W8, suport ochelari, lumini parasolar, priza portbagaj, full electric.

Altceva nu imi mai trece acum prin cap:) .. ca planuri de viitor nu am foarte mari ..doar xenon si atat.. si un parasolar pe parbriz si folie mai inchisa pe fata.. in rest ramane asa deocmadata .. nu mai vreau sa bag bani in alt golf :drunken: intentionez sa imi iau alta masina dupa ce trece criza :wub:))

si cateva poze din seara asta .. e putin cam jegoasa dar merge si asa:) i-am foliat triplele:)) -

jU05S.jpg

jU2B0.jpg

jU7Ai.jpg

jUa4r.jpg

Link către comentariu

Nu ma asteptam sa revii iar la Mk5, si am ramas placut surprins sa vad ca ai din nou un Golfulet. Iti urez sa-l stapanesti sanatos fara incidente, si sa-l faci sa arate mai bine ca fostul! P.S. Interiorul bej e criminal. :wub:

Modificat de micnea
Link către comentariu

multumesc mult

sincer nu ma asteptam sa imi iiau alta masina pana la sf anului. dar a fost o "combinatie" ca sa zic asa .. o okazie pe care nu o puteam refuza si asa am ajuns sa am iar golf 5=))

interiorul este foarte frumos dar si foarte greu de intretinut:| pana si mocheta de pe jos e crem:|

Link către comentariu

Frumos tare interiorul...vad ca deja te-ai apucat de modificari...microbul nu-ti da pace :huh: .Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!