Jump to content

MK5 r32 ''Look''

31RZV

Postare recomandată

Mai mult imi placea cum arata inainte, dar fiecare cu gusturile lui :offtopic:.

Nu imi place deloc ce ai facut cu pragurile si cu fusta fata (acele insertii de carbon pe ambele).

Interiorul, in schimb, arata foarte bine (mai putin pedala de acceleratie).

Modificat de rex
Link către comentariu
  • Replies 375
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 31RZV

172

• Riddler

36

• Auras

13

• 4abc

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

Arata bine interiorul cu ornamentele in imitatie de carbon dar la exterior cred ca ajungeau doar stalpii si capota imbracate.De curiozitate cat a costat sa imbraci toate ornamentele din interior?

Link către comentariu

carbonul de pe fusta si praguri a fost ceva de moment .. vazusem la un r32 in state daca nu ma insel ... inca nu am avut timp sa ma uit prea bine sa vad daca a iesit bine sau nu :offtopic:

interiorul m-a costat 150 RON cu tot cu manopera .. in iasi - pentru doritorii din iasi contactati-ma si va fac legatura

folia este 3M cu textura - 35 Euro MP

Link către comentariu

Asa-i ca scumpa pedala aia de aceleratie ?! :D

Totusi, daca tot ai pus pedale din materialul "aluminium-brushed", ar merge un decor tot din acelasi material si nu cel de "carbon-look".

Ma rog, cel putin eu asa as face, dar daca ti iti place, gusturile nu se discuta :D

Modificat de Riddler
Link către comentariu

as renunta la folia de pe praguri, capota e asa si asa, dar sigla trebuie sa o refaci pentru ca e taiata aiurea rau folia.

interiorul arata foarte bine.

eu mi-am facut singur sigla si a iesit mult mai bine.

@Riddler

nu prea are treaba ornamentul de pe bord cu pedalele.

Modificat de lile
Link către comentariu

@lile: poate pt el sau pt tine nu are, dar mie unu imi place sa fie o mica "simetrie" :D

Poate sunt mai :screwy:, dar... cum am mai zis mai sus, gusturile nu se discuta :blah_:

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Pardon, nu imi place folia aplicata pe capota (scuzele mele) dar,NU arata bine, renunta, vreau sa te vad in weekend fara.Cat despre placute pune zimmermann.abc-ul, ma sustii?

Modificat de DAaWeed
Link către comentariu

risti sa o faci brad de craciun....culaorea ei este foarte frumoasa...

Link către comentariu

Super tare ti-a iesit. Abia astept sa vad masina live:D

Si eu as vrea sa imi fac capota, oglinzile si interiorul cum ai tu, desi nu stiu cat de bine merge albastrul meu cu carbon. La tine trimsurile din interior (de la usi si bord) fac parte comuna cu usile, respectiv bordul sau sunt detasabile? Ca sa stiu daca pur si simplu au aplicat folia peste trim sau au demontat.

LE: Am facut pe topic la mine o simulare cu masina mea si cu capota si o oglinda furate de la 31RZV. Ce parere aveti?

btw, scz daca iti poluez topicul.

Modificat de ritza
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

incepand de acum masina este de vanzare:D cand ma trezesc voi scrie mai multe detalii si voi posta un anunt :icon_thumright:

Link către comentariu

Pacat ca te desparti de ea :icon_thumright: Ce vrei sa-ti cumperi?Un Passat?Ca parca ai zis ceva mai de demult ;)

Link către comentariu

ar merge si un passat cc dar tind spre un BMW 320D Coupe - Pachet M din 2008 :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

un mic update ..

discuri de frana Ate Power Disc - Fata + schimbat placute si lichid.

si se vinde .. ;)

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Te desparti de masinuta? :D

Ce model ai in gand sa-ti achizitionezi?

Modificat de Adrian_S
Link către comentariu
Te desparti de masinuta? :D

Ce model ai in gand sa-ti achizitionezi?

deocamdata doar ma despart .. si trec inapoi la Ford ... nevoie de bani pentru a rezolva alte probleme .. :-s

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

nu prea merge ... ;)) au inceput sa sune telefoanele de 2 zile incoace .. poate cu putin noroc se vinde :D

Link către comentariu
  • 1 month later...

s-a vandut:( :-<

a plecat de 5 min din spatele blocului si deja imi este dor de ea:(

a ajuns in posesia unui baiat din brasov.

Sa o stapaneasca sanatos si sa se bucure de ea asa cum m-am bucurat si eu :)

Link către comentariu
(...) a ajuns in posesia unui baiat din brasov. (...)

Bine a ca ramas in familia vwforum.ro masina :cool:

Btw, daca tot ajunge la mine in oras, am si eu sansa sa vad masina mai de-aproape :lol: (asta daca va participa la intalnirile saptamanale :unsure:)

In rest, ce pot sa zic decat capul sus si asteptam sa ne prezintii viitoarea achizitie :rolleyes:

:wub: safe

P.S.: Ramai tot in grupul VW/AUDI sau te "muti" la concurenta ?! :P

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Salutare Razvan.

Sincer mi-am dat seama de prima data ca ai tinut foarte mult la masina

Am ramas fara cuvinte si vom avea grija la fel de mult ca si tine de ea.

In prima instanta am schimbat jantele pe 18 cu cele de iarna, am schimbat evacuarea (spatele e finalizat), reglat farurile (cred ca recent ai umblat la becuri deoarece bateau foarte jos), schimbat ceva pe la bucsaraie (asta e sacrificul jantelor pe 18) si resoftata ca la carte :)

Am sa postez cateva poze aici ca sa tin la viata threadul

By the way ti-am promis ca iti dau link-ul sa arunci un ochi peste A3-ul meu :P

Vorbim mai multe pe privat

Link către comentariu

ma bucur ca v-ati apucat deja de modificari:D abia astept sa vad poze cu evacuarea pusa:D

cum trage acu cu noul soft?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!