Jump to content

MK5 r32 ''Look''

31RZV

Postare recomandată

• Replies 375
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 31RZV

172

• Riddler

36

• Auras

13

• 4abc

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

in mare am gasit un cod ..insa in etka de ex nu arata exact.. nu scrie r32 ..:-s si nu as vrea sa comand aceleasi pedale care le am acu pe masina:)

Link către comentariu

sa ma laud si eu putin cu niste poze facute de colegul nostru. .. pentru detalii :( http://lucianlamphotography.blogspot.com/

daca aveti vreo nunta, cumatrie, orice :blah: nu ezitati sa il contactati pe lucian .. :angry:

mai multe poze gasiti aici

P.S. Multumim pentru poze :P mie imi plac la nebunie

02.jpg47.jpg45.jpg40.jpg

mai multe poze gasiti aici

Modificat de 31RZV
Link către comentariu

Se pare ca zilele astea masina ta a fost pozata nu gluma, s-a simtit vedeta :icon_thumright:

Link către comentariu

Stiu ca sunt offtopic dar te intreb... "jeep-ul" e al tau? E pe gaz? Caut sa-mi iau si eu una si daca te pricepi poate imi poti da cateva detalii: pret, de unde, si cum trebuie sa fie :). MS foarte tari pozele :icon_thumright:

Link către comentariu

:icon_cool: jucaria e electrica ..e un hpi wheely king 4x4 :P si mie mi-ar placea unul pe gaz dar sunt destul de pretentioase :D www.multirace.ro aici gasesti jucarii de care vrei :P sau mai poti incerca pe www.rhc.ro

http://www.vwblog.ro/galerie-foto-volkswagen-golf-5/

3634931985_f6e2b920a0_m.jpg 3635743502_6aca4a9a4c_m.jpg

3635743246_ba9eb3e6e4_m.jpg 3634931447_c83630afec_m.jpg

3634931285_bc684e97ed_m.jpg 3634931135_f27fb5007d_m.jpg

Modificat de 31RZV
Link către comentariu

Foarte frumos Goal-u' tau :D sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de el.....multi km fara probleme...si apropo.....cum fac sa pun si eu niste poze cum le-ai pus tu asa? sa le reduc dimensiunea si sa le pun cum le-ai pus tu......multumesc anticipat si bafta in continuare :) :)

Link către comentariu

:eek: Foarte tare, cred ca printre cele mai reusite Mk5-uri de pe forum :vwrullz: .

Link către comentariu

@rZv: Las-o acolo ca sta unde trebuie:cool:

...mai bine ziceai "legati" cainii :rolleyes:

@31RZV: :icon_thumright:

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Frumoasa frumoasa ;) Super jantele

Off:Si eu zic sa dai steaua jos :angry:

Link către comentariu

Spatele si profilul sunt absolut durere. Jantele astea ma baga-n boale :blink: Bravos!!!

Link către comentariu

multumesc multumesc:D

fanionul si odorizantele cu steaua vor ramane acolo :P .. cand o sa fie si iasu in frunte .. am sa imi pun cu poli iasi ..dar pana atunci ramane cu steaua :rolleyes: pe astea cu poli le tin ascunse in portbagaj:))

Si inca ceva:

am nevoie de niste sfaturi : trebuie sa schimb discurile de frana de pe fata si as vrea cateva pareri ..

are vreun coleg discuri perforate ZIMMERMANN ? sau ATE POWER DISC ? ce ati alege intre zimmermann si ate ? pareri pro si contra? am gasit pe niste forumuri din germania ca ar fi ceva probleme la zimmermann ..dar pentru 2 3 probleme asta nu inseamna ca nu sunt bune :D

eu as vrea ceva perforat ..se vad tare bine :P dar nici prea scumpe sa nu fie .. ex: Brembo care am gasit la vreo 15 mil setul:D

Modificat de 31RZV
Link către comentariu
are vreun coleg discuri perforate ZIMMERMANN ?

Bogdan_wrc parca are pe S3,poti sa il intrebi pe el :rolleyes:

Link către comentariu

Si colegul WRC si-a montat recent pe al lui A3 discuri perforare ZIMMERMANN cu placute Ferodo DS (uite si postul in care isi prezinta update-ul :))

Eu zic ca merita bani dati, dat fiind faptul ca frana este un criteriu care nu trebuie neglijat si merita cei mai bun :cool:

Plus de asta nu's nici foarte scumpe, (~700 RON setul) iar investitia se va "ameliora" prin linistea ta sufleteasca cand vei pune o frana sanatoasa de pe la vreo 130-150 km/h pana la 0 :D

Modificat de Riddler
Link către comentariu

am gasit discuri zimmermann la 280 RON Bucata acu astept oferta si la ate powerdisc si brembo:d

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!