Jump to content

MK5 r32 ''Look''

31RZV

Postare recomandată

Ooo,belissima! :lol:

Ce volaaaaan :ceuameni:

Link către comentariu
  • Replies 375
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 31RZV

172

• Riddler

36

• Auras

13

• 4abc

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

Arata mult mai bine! :blink: Pana la urma ce ai facut? Ai schimbat bara sau ai adaptat-o?

Link către comentariu

Super tare, din cate imi dau seama din poze cred ca aschimbat partea de sus a barii cu modelul american. Acum trebuie ori sa pui colant si sa faci fumurii si ochii aia de pisica, ori varianta cea mai buna sa cauti un set de triple cu led rosii ca sa fie in ton cu culoarea ochilor de pisica de pe prelungirea de R32.

Referitor la volan are si comenzi sau ii pui clipsuri de plastic acolo sa astupe gaurile alea? Cred ca e super senzatia sa conduci cu asa un volan :blink: .

Link către comentariu

Super volanul...sa-l stapanesti sanatos. E de la Timisoara venit? :( Ii pui comenzi sau capacele?

A iesit bine si spatele. Nu prea ma incanta stopurile dar sunt ok. Pune-i si numarul si tipsurile ca sa fie complet.

Spor la modificari.

A...si daca vrei comenzi, baga id-ul meu (e scris la profil).

LE: @Auras E super senzatie volanul. Desi e foarte scump, nu regret nicio secunda banii dati pe el. Ai priza foarte buna pe el, e mai gros si bine definit in zonele de unde ti de el. Iei curbele mai tare cu volanul asta :D :vaidecapulmeu: .

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu

am sa vad ce fac si cu stopurile .. i-am pus si nr ...

ce sa zic .. volanu e criminal .. nu m-as mai da jos din masina :emthup:

ii voi pune comenzi ... dar sa le gasesc deocamdata ..

andrei ti-am dat add:D

bara am schimbato cu modelul american ..:rolleyes:

urmeaza si evacuare .. sau cel putin tipsuri .. vedem ..toate la timpul lor:D

Link către comentariu

Hehe, observ niste erori pe-acolo :lol: ...una de bec ars, si alta de airbag :blah:

Frumos arata acum "fundul" masinii :cool:

In locul clips-urile de langa volan poti pune comezi doar daca mai "mananci" un pic din cauciul ala, ca sa le faci loc la comenzi :)

Oricum arata frumos masinuta sa o stapanesti sanatos :emthup:

P.S.: nici bine n-ai inaugurat bara noua si deja ai imbracato in straie de nunta ?! :)

Modificat de Riddler
Link către comentariu

toate se vor rezolva pe rand .. si erorile si toate :blah:

nu trebuie sa mananc din volan .. am mancat bine la nunta :icon_thumright: volanul este pentru comenzi ... are locul special pentru comenzi .. vin si alea ... dar putintica rabdare...

eroarea de la airbag e de cand am schimbat volanul ... cred ca trebuie resetat din vag com ... eroarea de bec ars e de la ttfl ... dar nu am avut timp sa ma ocup de ea .. se va rezolva si aia in curand :D

Multumesc de aprecieri ...

Link către comentariu
(...)

nu trebuie sa mananc din volan .. am mancat bine la nunta :blah:

(...)

Sa-ti fie de bine atunci :D

Cu cine ai "maritat" R-ul ?! :icon_thumright:

Modificat de Riddler
Link către comentariu

ms ms ...

e complicata treaba :)) au fost chiar 2 nunti :-s ...

una peste alta .. volanul e criminal ... :)) te face sa te simti schumacher =)) :D pacat de motor =))

Link către comentariu

Pai daca tot ai kit-ul de R32, poate "mariti" masina cu un 3.2 FSI 4motion :P

Atunci, inclusiv Schumacher va fii invidios :blink:

Modificat de Riddler
Link către comentariu
pacat de motor =))

Nu e chiar pacat ca daca stai sa te gandesti ca ai o autonomie de aprox. 800 km e chiar bine. Si sa nu mai vb de cuplu care se apropie de motoare pe benzina destul de serioase.

Link către comentariu

m-am gandit la varianta cu schimbatul masinii dar nu prea are rost ... am bagat destul in ea ... si este o masina de zi cu zi .. nu am nici o benzinarie in administratie :)) si nu mi-as permite sa intretin un R32 :D

un 2.0 de 170 ar fi fost perfect ... dara asa a fost sa fie :D

oricum pentru drumurile noastre e foarte buna masina ... face fata cu brio ...

Link către comentariu

Hai cu evacuarea aia ca plange "fundul" ala dupa una :)

Nu de alta dar vreau sa vad si eu cum iti iese lucrarea, cum ti-o face, etc., ca ma "chinuie" si pe mine un pitic de la mansarda sa-mi fac si eu :lol:

Modificat de Riddler
Link către comentariu

iti promit ca tu vei fi primul care o va vedea cu evacuare ... daca reusesc sa fac rost de bani .. sapt viit o rezolv ..dar acu stau cam prost cu "timpul" =))

Link către comentariu

pai cum sa fie domne bani de evacuare daca va plimbati numai pe la nunti of of of :icon_thumright:

place spatele:X

Link către comentariu

...cam ai dreptate .. asta e a 4 a in ultimele 3 sapt ..:-s si mai am si sapt viit :| =)) adio evacuare:))

.. dar.. ii sta bine motata:))

Modificat de 31RZV
Link către comentariu

@rZv: el se duce la nunta sa de-a bani si sa manance, in loc sa fure miresele si sa ceara rascumparare (aka "bani de evacurare") :lol:

Am sau n-am dreptate ?! ;)

Modificat de Riddler
Link către comentariu

am furat si sapt trecuta si nu m-am ales decat cu o sticla de whisky ..;) pentru seara asta i-am zis la mire ca fara 1000 euro nu scapa :lol: dar e zgarcit .... macar vreo 10 sticle de whisky ca le vand pentru o jumatate de evacuare=))

Link către comentariu

nunta a fost un real succes.:) trebuia sa cer mai mult .. dar ma multumesc si cu atat ..:beerchug:

66162962.th.jpg

Link către comentariu

Noi asteptam toba si tips-urile si tie iti arde de footrest R-look :). Acum ai nevoie si de pedale. Oricum sunt un model deosebit si astept sa fie kitul complet :lol:

Link către comentariu

o sa vina si evacuarea .. toate la timpul lor :lol: deocamdata stau cam prost cu timpul:))

si vor veni si pedalele de r32 ..dar nu le gasesc codul:D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!