Jump to content

MK5 r32 ''Look''

31RZV

Postare recomandată

bing bang :-s

sa vedem si partea buna a lucrurilor ... in 4 zile vine si bara de sus ... :D

gx13nla0.jpg

Link către comentariu
  • Replies 375
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 31RZV

172

• Riddler

36

• Auras

13

• 4abc

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

absolutep0wer

ti-ai ales o masina foarte buna,s-o conduci sanatos

Link către comentariu

Tare :eek:. Pacat de ce ti s-a intamplat ... dar pana la urma va fii bine :Driver: Ledurile de la stopuri au inceput sa se arda cateva? De ce nu alegi modelul de stopuri OEM cu leduri, mai ales ca are si kitul OEM de R32....si la alea ar fi pacat sa le inegresti ca-s frumoase asa cum sunt

Link către comentariu

ce bn arata :X mi se pare mie sau partea de jos e vopsita mai deschis decat toata masina ??

ps trebuie sa o mai cobori putin

Link către comentariu

nu ti se pare ... este alta culoare .. a gresit nuanta .. dar miercuri cel tarziu va fi revopsita :ceuameni: atunci vine si partea superioara US style 8-}

stopurile nu s-au ars asa se vad la camera .. nu inteleg de ce nu ma pricep :P

varianta de leduri originale imi place si mie .. este si model innegrit de la mama lor :biggrin: R32 style :P

de coborat a fost coborata anul trecut .. momentan nu o mai cobor :)) dar nu se stie niciodata :lol: :D

Link către comentariu

nu mai zic ca le fac reclama proasta:)))

codul meu de culoare e LA7T - baza ... dar mai sunt vreo 5 variante .. si vopsitoru a uitat ce mi-a vopsit ultima oara si a gresit codul ..oricum zilele urmatoare cand vine si partea superioara US style va fi revopsita si fusta si totul va fi ca la carte :icon_thumright:

maine sper sa reusesc sa pun si evacuarea .. abia astept :blah_:

Link către comentariu

Spor la treaba! ;)

Ai facut o treaba super pana acum. :8: Pacat ca ai doar 105 cai, ca la cum arata masina ar cere mai mult. Dar cu pe aici prin Iasi nu prea ai pe unde merge...sunt suficienti.

Link către comentariu

Ce "fund" sexy are masinuta ;) :8:

Modificat de Riddler
Link către comentariu
Pacat ca ai doar 105 cai, ca la cum arata masina ar cere mai mult. Dar cu pe aici prin Iasi nu prea ai pe unde merge...sunt suficienti.

Asta scrie la profil :D ...urmeaza si acolo modificari mai serioase insa le tine secrete! :lol:

Link către comentariu

am incercat sa pun azi evacuarea de r32 .. si surpriza nu prea se potriveste .. trebuie facute multe prea multe modificari ca sa iasa bine si nu am chef sa ma complic . drept urmare se vinde evacuare completa R32:D

Link către comentariu

Hmmm... si ce faci cu bara, care e prevazuta cu decupajul pentru toba de R32

Link către comentariu

BARA RAMANE:d

dar voi face traseu .. tipsuri si traseu .. :)

Link către comentariu

Felcitari pentru masina domnu,foarte dotata :)

Spor la treaba in continuare.

Modificat de Adrian2008
Link către comentariu

multumesc mult ...

chiar azi ma mai gandeam la ceva mici modificari:"> dar .. .no tengo dineros .. :) poate castig la loto si imi iau un r8 =))

una peste alta... imi trebuie tipsuri pentru evacuare si nu stiu exact ce model s-ar potrivi cel mai bine .. daca aveti ceva idei va rog sa ma ajutati :biggrin:

Link către comentariu

Cauta la Borla. Gasesti o groza de modele, dar as alege varianta identica cu finala de R32; adica 2 rotunde. Ca tot ai toba, fa niste masuratori la diametrul fiecarui tips si te uiti in catalogul Borla. Sigur gasesti :)

Link către comentariu

la borla ma gandeam si eu .. am gasit ceva ceva .. dar nu stiu sigur .... am vazut in schimb ceva frumos de la borla in state :D

gx1cBcuS.jpg gx1cBe_0.jpg

doar ca ar fi o mica problema .. sunt vreo 70 dolari bucata din cate am vazut :-s masor maine tipsurile de la toba de r32 ... si vad eu :-s

astea ar fi variantele care le-am gasit la borla .. care zic ca s-ar potrivi

TIPS_ROT._63_101_489448f6784fe.jpg

TIPS_ROT._63_101_489448acd72cc.jpg

TIPS_FI_58_102_O_48c5971ce1f14.jpg

Link către comentariu

urmeaza cateva mici modificari pentru weekend :D daca apuc ...

un mic indiciu .. 1 la interior si ceva ceva pe la exterior :D 8-}

abia astept:D

Link către comentariu

ai modificat-o frumos! OEM chiar :icon_thumright: :))

stopurile sunt prea negre, dar merge!

Link către comentariu

am vb la borla .. si cred ca sapt viit ma duc sa fac traseul :(

Link către comentariu

Arata foarte bine. E tare rau prelungirea asta de R32.

Tipsurile pe care le-ai aratat tu cred ca sunt cam mici pentru decupajul ala. Tie ti-ar trebui ceva mai mare de "FI" 76mm, cred ca de 90mm, nu?

Link către comentariu

da... ceva de genu :huh: dar or sa vada baietii de la borla.. daca am timp plec sapt viitoare .. sau poate zilele astea ..

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!