Jump to content

MK5 r32 ''Look''

31RZV

Postare recomandată

• Replies 375
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 31RZV

172

• Riddler

36

• Auras

13

• 4abc

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nasol rau momentul.... pare rau mane! Ce ai de gand sa faci?

Link către comentariu

hahahaha asta chiar a fost amuzant :))

imi pare rau de tine

Link către comentariu

stiu ca e amuzant :) am sa dau comanda si de bara superioara tot americanca :D sapt cealalta vad eu cum o combin :D .. deocamdata o pun asa ca nu mai rezist ... :)

Link către comentariu

si asa aveai tu numarul ala mic de imatriculare :)) oricum inca rad cand vad poza;)

Link către comentariu

Bah nene ce ghinion curat :eek: :)

Totusi nu ma mira de ce a "durat" atat pana ti-au aduso... ei o fii inteles ca vrei model american (cu nr. mic tip motocicleta) sau au gresit codul, si cred au importato direct din USA :mellow:

Eu zic sa te duci inapoi si sa le-o faci turban :santa:

Daca eram in papuci tai, cred ca-mi fabricau una pe loc in max 2 ore altfel :))

Modificat de Riddler
Link către comentariu

ce sa mai fac panarama ... ca ala tolomac eu sunt:)) ca eu le-am dat codul la piesa:)) :"> si e codu de state :)) ... am dat codul cu E in loc de C :)

Link către comentariu

Ghinion curat sefu, bine ca nu am apucat sa o comand si eu ca vad ca in topicul ala deschis de mine cu fusta de R32 codul de spoiler este in capat tot cu lit E http://vwforum.ro/index.php?showtopic=54189&hl= . Tare nasoala intamplarea, dar oare nu merge oarecum modificat spoilerul de sus sa il faci locasul de la nr la marimea celui model tip american, cu niste spuma poliuretanica si niste kit si fibra si un meserias bun, eu zic ca tre sa iasa, incearca sa vb cu Agent Smith ca s-ar putea sa te ajute si sa nu mai comanzi alta bara superioara.

Si pe mine m-a bufnit rasul cand am vazut si mi-am adus aminte ca tu erai ala cu nr mic de inmatriculare tip moto, vezi Dumnezeu nu doarme si ti-a indeplinit dorinta :biggrin:

Chiar imi pare rau pentru tine ca de cand astepti fusta aia.

Link către comentariu

Asta e culmea. Dupa ce ai asteptat atat, dupa ce s-a pierdut / gasit, acum nu se potriveste.

Pana la urma, tot raul spre bine pt ca va arata muult mai bine cu numar de America.

Spor la treaba.

Link către comentariu

m-am gandit si la varianta sa ii fac ceva ... cu putina fibra .. una alta .. sa fac sa se pupe acolo .. dar ma chinui prea mult .. si e posibil sa crape.. doar ceva provizoriu.. pana fac eu o combinatie si o rezolv=))

sunt curios cum ar arata cu ea vopsita pe masina :)

maine dim vedem rezultatul si cat de urat arata:D..

ar mai fi varianta sa umplu toata gaura de la nr european :))

Link către comentariu
(...)

ar mai fi varianta sa umplu toata gaura de la nr european :))

Atunci o sa trebuiasca sa-ti faci numar tip "scuter" din ala cu fundal galben :)

Oricum daca o lasi asa o sa ai cel mai interesant Spate de Golf de pe forum :D

P.S.: la nr. ala tip scuter nu merge sa spatiezi literele ca's foarte inghesuite :)

Modificat de Riddler
Link către comentariu

wai golane .. .nu mai rade de mine :) >:))

Link către comentariu

Sau ai mai avea o varianta...sa treci pe la casco cu bara ce veche (cu fusta cu tot) si cand o repari sa-ti aduca una cu nr de america. Ca oricum ai iesi mai ieftin decat sa-ti iei bara si sa o vopsesti pe banii tai :)

Link către comentariu

eu tot la asta ma gandeam numai ca la varianta cu rca ... :) :))nu casco ca e fransiza de 100 euro si cu banii astia imi fac rost de bara :)) asa mai bine ies moca:))

Link către comentariu

Stiu ca nu-i bine sa instig la ilegalitate... dar "pandeste" si tu prin oras pe la tine vreo unu care nu stie orasul, ZBANG o frana brusca si... :))

La faza asta, TOT timpul cel din spate iese vinovat :lol: (nu pastrarea distantei legale)

Link către comentariu

Riddler - astia care fac cum ai zis tu merita un lucru la fel de ilegal..e inadmisibil sa gandim asa sa ii strici lu unu masina ca ai tu nevoie de bara... :lol: "ca la noi la nimenea"..

Link către comentariu

in mare am rezolvat problema .. si maine dau comanda de bara :lol: :">

Link către comentariu

:P

@But_Fns: e inadmisibil stiu, sunt patit, numai ca n-a fost bara spate, ci aripa spate :mellow:

De cand cu mica mea "tamponare", unde bineinteles ca tot eu am iesit nevinovat (si ala si-a facut aripa pe RCA-ul meu :angry:), aplic tactica asta cand ma mai streseaza cate unu din spate cu diverse ..."il sperii" cu cate o frana brusca de nu-i mai trebuie :D

Revenind...

@31RZV: fain ca ai rezolvat cu bara :cool: ...acum o sa ai spate de USA si fata de EU :P

Daca da-mi 2 pagini in urma si ne amintim cate "probleme" ai avut tu nr. ala de pe fata tip moto, mai bine nu te agitai ca acum arata a Made in USA si din fata si din spate :lol:

Btw, scuzele de rigoare pt ca ti-am poluat topic-ul :D

Modificat de Riddler
Link către comentariu

cu riscul de a nu face neaparat obiectul discutiei, vreau sa iti laud si eu jantele si culoarea..foarte frumoase..

Link către comentariu

ms mult eve..

@riddler .. inca am si suportul de nr de usa pentru fata :mellow: :angry: deci oricand pot sa fac o miscare :D

una peste alta deja am dat comanda de nr pentru spate :P vine din nemtia acusica:))

Link către comentariu

Cumva o sa aiba si caracterele specifice ale numerelor de .DE ?! :evil:

Link către comentariu
Publicat (modificat)

tot ce-i posibil .. :D :P

ia uite putin cat e de frumoasa ...:-< :X =)) :lol:

PqhVQiJ.jpg

Modificat de 31RZV
Link către comentariu

Hai ma ca arata bine :P la urma urmei tot raul spre bine....

Astept sa vad nr ala cu caractere .de :lol:

Si hai mai repede cu evacuarea si cu filme/poze tot tacamul..baga mare :D

Link către comentariu

diseara pun evacuarea si bara ... ca mai am putin treaba de rezolvat azi :P :lol: :D:D :D :D

problema e ca o sapt voi merge asa aiurea ... cu partea superioara europeana si cea inferioara US style =)) .. .

dar no problem .. nu mai am rabdare o sapt .. o pun asa pe masina :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!