Jump to content

MK5 r32 ''Look''

31RZV

Postare recomandată

Salutare, sunt nou pe acest forum si implicit in lumea VW. Pana nu demult am fost posesorul unui FORD FOCUS '05, o masina buna dar cand am trecut la GOLF.... 8-> sunt super incantat .

Sa incep cu prezentarea masinii...

Golf 5 GOAL EDITION, 2006 1.9 TDI 105 cai 6 Trepte,Xenon, Dublu CLimatronic, Tempomat, Senzori Ploaie, Lumini, Parcare, ESP, 10 Airbaguri, Full Electric, Volan+Schimbator+Frana mana in piele... si cam atat...

Modificari facute de mine ... jante pe 17" Dotz Hanzo +cauciucuri 225/45/17

Folie Autorizata Spate

Urmeaza o suspensie Sport si cam atat cred... ramane de vazut

aVH3aYS.jpg aVH3JTS.jpg Pq1uY5D0.jpg Pq1uYaCi.jpg

Pq1uYfBA.jpg Pq1uYpA9.jpg Pq1uYM1r.jpg Pq1ekyCi.jpg

Pq1ekG5J.jpg Pq1el91r.jpg Pq1elj00.jpg aVEQMqS.jpg

aVERBOS.jpg aVEShdi.jpg

Link către comentariu
  • Replies 375
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 31RZV

172

• Riddler

36

• Auras

13

• 4abc

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

Felicitari si BINE AI VENIT in comunitate! :D

Masina e superba, jantele de asemenea, iar folia "face toti banii".

Sa ai grija de ea si asteptam impresii, posturi si (desi nu iti doresc) probleme intampinate.

Ps: cauta sa citesti Regulamentul si foloseste Search pentru eventuale nelamuriri ce privesc masina ta.

DRIVE SAFE!

Link către comentariu

Gusturile sunt foarte variate in ziua de azi. De aceea ne bucuram sa auzim ca esti mai incantat la bordul Golfului, decat la cel al FOCUSului. Motorul este cat se poate de adecvat, farurile au formatul special, culoarea eleganta. Jantele nu vor fi apreciate chiar de toti, dar cu siguranta vor atrage priviri. "Bine" ar fi sa te opresti doar la suspensii sport, dar ai sa vezi ce face forumul din om. :D

Sa fii fericit alaturi de ea !

Modificat de FLorin D
Link către comentariu

Va multumesc de aprecieri... eu sper sa nu mai bag nimic in ea... dar nu cred ca voi reusi :D... asa am facut si cu fordul... nu ii pun decat jante ... si am schimbat aproape tot la el:|

FARURILE intradevar sunt frumoase... si sigur nu ma voi atinge de ele ... in rest m-am mai gandit la triple. ceva pe led.

Dar deocamdata ma limitez. Dupa cum spuneam arcuri sport cred ca sapt viit.

Aaaa... uitasem ... i-am pus si putina muzica... statie magnat tribal x two si woofer magnat neoforce...

Link către comentariu

parerea mea merita si ea macar o bara de golf 5 GT:) e peacat de ea.

Link către comentariu

Frumos, mai ales jantele si Xenon-ul fac toti banii, ti-am mai zis si pe celalalt forum- Multi km fara evenimente :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

incepand de azi masina beneficiaza de alte roti ..:blink:

TSW Shadow 18" 8->

gxJ3Nzr.jpg

gxJ3_29.jpg

Link către comentariu

Am vazut-o de cateva ori prin trafic...foarte faina...sa o stapanesti sanatos.

Poate treci pe la intalnirile din Iasi care sunt in fiecare sambata la ora 14 in parcarea Facult de Chimie din Tudor Vladimirescu...sa ne-o prezinti si noua.. :blink:

Link către comentariu
Am vazut-o de cateva ori prin trafic...foarte faina...sa o stapanesti sanatos.

Poate treci pe la intalnirile din Iasi care sunt in fiecare sambata la ora 14 in parcarea Facult de Chimie din Tudor Vladimirescu...sa ne-o prezinti si noua.. :blink:

ms ms ... mi-ar face placere sa ajung la intalniri .... sa vedem pe sambata daca nu intervine nimic:P

Link către comentariu

salut!bara spate nu-ti trebuie? :icon_redface: sper sa o tii clean..ca e pacat de ea..numai bine!

Link către comentariu

Frumoasa...arata mult mai bine cu noile incaltari.....!

Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Bara spate ... a intrat un bou in mine:D vine sapt viit ... model de GTI:">

jantele vechi sunt de vanzare:P

Link către comentariu

vezi ca ti-am dat un private message :D in legatura cu jantele :)

Link către comentariu

salut...frumoasa masina,sa-i "mani" calutii sanatos...bafta! :)

Link către comentariu
salut...frumoasa masina,sa-i "mani" calutii sanatos...bafta! :rolleyes:

ms ms :rolleyes: ... deocamdata cam putini caluti:P ... pe luna viit cred ca ii voi face un chip :Driver:

Link către comentariu

Este foarte frumos golful , sa-l conduci cu placere; am avut si eu un golf v de aceeasi culoare....

Link către comentariu

Frumoasa masina cati km are dupa uzura discurilor cel putin 150000 km ar trebui schimbate la prima revizie frane,numai bine.

Link către comentariu
Frumoasa masina cati km are dupa uzura discurilor cel putin 150000 km ar trebui schimbate la prima revizie frane,numai bine.

masina are 92000 acum:)

Link către comentariu

jantele mele preferate :)

o sa arate bine cu fusta GTI spate si daca in viitor ii pui si o bara pe fata si praguri ....

Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Salut.

Frumoasa masina :)

te rog mult poti sa pui o poza cu FOcus-ul modificat?

Link către comentariu
Salut.

Frumoasa masina :)

te rog mult poti sa pui o poza cu FOcus-ul modificat?

ms

stai sa vad ceva ceva ... mare modificari nu am la focus ... geamuri negre..., jante 17" triple led, angel eyes si pleoape far, filtru aer sport

Pq13cLUA.jpg

aVFahgJ.jpg

aVFb98S.jpg

Link către comentariu

ma gandesc sa ii pun niste pleoape ... dar nu stiu ce sa aleg intre astea 3 ..:-s imi plac cam toate ...:lol: vreo sugestie?

post-26319-1214072311_thumb.jpg

post-26319-1214072324_thumb.jpg

post-26319-1214072430_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!