Jump to content

Detector radar

voinea
 Share

Postare recomandată

Pai man, daca stai pe drum si ajungi mai tarziu nu-i bai, problema este sa nu ajungi mai repede:

-------+(Otopeni)+-------------------+(Brasov)+-------------------

........aici treci de camera la ora 12:00.......la Brasov ajungi la ora 14:00 , in 2 ore...deci ai fugit peste limita tot timpul...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pai man, daca stai pe drum si ajungi mai tarziu nu-i bai, problema este sa nu ajungi mai repede:

-------+(Otopeni)+-------------------+(Brasov)+-------------------

........aici treci de camera la ora 12:00.......la Brasov ajungi la ora 14:00 , in 2 ore...deci ai fugit peste limita tot timpul...

S-a mai discutat despre asta....

Nu ti se face media intre 2 camere! Nu au cum sa te amendeze pt. o presupunere de-a lor... "ai trecut la 10 prin otopeni si-ai ajuns la 11 in Sinaia"... Chiar daca teoretic, ai mers foarte tare... ei n-au cum sa dovedeasca practic... Trebuie sa iti arate poza... ca ai fost prins la data de, ora X, in localitatea Y, conducand auto nr... cu viteza de Z km/h. N-au cum sa te amendeze pentru ceva teoretic... poate ca ai luat-o pe o scurtatura.. sau poate ca te-ai suit pe o platforma la Otopeni... ai mers pe platforma pana la Posada si acolo te-ai dat jos si de acolo ai mers singur.. soferul platformei a incalcat legea, nu tu!

Modificat de shkoda
Link către comentariu

ha. misto, dar ma intreb de ce naiba nu fac 1 in toate, si detectoir de radar si gps si pt camere, ce naiba imi pun 7 monitoare in masina fiecare pt altceva? trebuiau sa il faca si detector de radar. acuma iti iei si aparatul asta + un detector de radar.

Link către comentariu

B_o_g... si alte sisteme GPS au incarcate camerele din RO nu numai TomTom. Eu folosesc Garmin si le are. Totusi, device-ul indicat de maxu este super daca te intereseaza doar camerele. Esti insa dependent (ca si la GPS) de acuratetea informatiilor incarcate. Aparatele astea nu detecteaza nimic de fapt. Doar te anunta ca ai ajuns in punctul X (desemnat de latitudine/longitudine) in care aparatul are stoacata o locatie de camera/radar si te anunta corespunzator. Update-urile tocmai de asta sunt, ca punctele de amplasare sa fie updatate ca si locatie/numar. Daca nu aveam GPS, cu siguranta imi luam asa ceva.

Modificat de Rapier
Link către comentariu

• 2 weeks later...

poate face cineva o comparatie intre COBRA ESD 7080 si WHISTLER DE 1743 ?

Sau macar proprietarii unor astfel de modele sa-si spuna parerea despre detector.

Link către comentariu

Am vazut detectoare de radar montate pe Skoda dar cred ca merg la toate modelele grupului VAG in plafoniera iar alimentarea se intrerupea prin simpla culisare a capacului scrumierei (dezavantaj fumatorii). Sistemul era foarte bine integrat si functiona perfect. Cred ca un electronist destept poate desface capacele de protectie ale detectorului si sa-l monteze acolo. Chiar daca se va legaliza de la 1 decembrie cred c e mai bine sa fie ascuns de ocii politiei ca poate le vin idei si te gasesc cu alceva in neregula. Parerea mea. :D

Link către comentariu

Eu folosesc Super Cat SVE-27R si sunt f multumit de el , unde mai pui ca se si incarca de la soare si se opreste automat cand opresc motorul . :beerchug:

Link către comentariu

poate face cineva o comparatie intre COBRA ESD 7080 si WHISTLER DE 1743 ?

Sau macar proprietarii unor astfel de modele sa-si spuna parerea despre detector.

Eu am avut un Cobra 7080. Modelul mi-a placut mult si am fost foarte multumit. Este unul din cele mai mici si permitea amplasarea lui in locuri putin vizibile (nu mai conteaza dupa 1 Dec 2006). Avea raza buna de detectie si nu a ratat nici un radar. Ca dezavantaje, as enumera faptul ca nu "tinea minte" modul City/Highway (cand il deschideai intra tot timpul pe Highway si comutai manual pe City), nu stie benzile cele noi (nu e dezavantaj daca mergi doar in RO unde se foloseste doar banda K), nu arata intensitatea semnalului radar si dadea cam multe alarme false (totusi te obisnuiesti cu timpul). Acum l-am schimbat pe XRS 9930 care e mai performant (si mult mai scump). De Whistler nu stiu detalii

Link către comentariu

scrie de 9930 ca e cel mai bun pe 2006. imi recomanzi sa imi cumpar? nu e foarte scump...700 lei pentru unul care pare extrem de performant e chiar ok.

Link către comentariu

Salutare

Vreau sa-mi achizionez un detector si m-am oprit momentan la Bell 945. Exista vreun posesor de Bell945 care sa-mi spuna o impresie despre el, sau sa ma indrept catre un Bel 965; sau sa fac un efort si sa iau unul care are si banda Ku, de ex. Bel 995. Sau intr-un final...care ar fi cea mai ok alegere in jurul valorii de 2-300E, indiferent de marca.

Multzam

Link către comentariu

Eu am Bel 945 si sunt ff multumit de el.

Chiar pot spune ca uneori ma enerveza ca trebuie sa merg mai mult timp cu viteza mica pt ca ma avertizeza prea din timp :hainoroc:

Daca mai ai tu alte intrebari ...intreaba

Nasol ca nu are si banda Ku. Am inteles ca o sa se bage si pe banda asta. Asa este ??

Link către comentariu

b77eru, sunt multumit de 9930. Daca nu tii sa ai ultimul model, poti lua linistit 9830 care este din ce am citit identic. Difera afisajul in sensul ca la 9930 este full color. Functiile le au insa la fel. Ambele au 12 canale, se pot dezactiva independent (reduci mult alertele false in benzile care oricum nu sunt folosite la noi), afiseaza intensitatea semnalului radar, au voice alert... Nu mai tin minte daca 9830 are busola si indica voltajul bateriei. Stiu ca are insa Intellimute care se bazeaza pe acest voltaj...cred ca are. Pretul este insa ceva mai scazut la 9830. Mie mi-a placut afisajul mult si de asta l-am luat pe asta. La inceput mi-a parut ca da ceva mai multe alarme false dar m-am obisnuit. De asemenea, nu intotdeauna semnalizeaza radarul ca avand intensitate maxima (K5), de multe ori il vad cu K1 sau K2 si doar cand ma apropii mult de el incepe ca disperatul sa sune si afiseaza K5. de tinut il tin pe centrul bordului care este una din pozitiile optime.

Recordul de distanta la detectare a fost cand m-am intors de la intalnirea de la Sighisoara. Am luat-o pe Cheia si mi-a depistat radarul din Valenii de Munte de la 4.5 Km... Ma plictisisem, am crezut ca-i alarma falsa... dupa 3 Km de mers in piuituri (acolo sunt si ceva dealuri si serpentine, soseaua cand urca, cand coboara si imi dadea alertele cu intermitente dar totusi constant) au inceput cei de pe contrasens sa faca flash-uri...atunci am fost convins ca-i radar. Si statea linistit exact in centru in Valeni, pe partea stanga...un Logan rosu. In restul cazurilor m-a avertizat de la distante mai mici dar intotdeauna din timp

Modificat de Rapier
Link către comentariu

Merci Andrein de informatii. In legatura cu banda Ku, tot aici am citit ca o sa se introduca si pe la noi, asa ca ma gandesc daca sa iau un detector fara Ku, sau unul cu banda Ku, insa care este mai scump.

Vad ca si Cobra 9930 ar fi o optiune alaturi de Bel 995(cam la aceiasi bani).

Ramane sa ma gandesc.

Merci de info.

Link către comentariu

in 2 sapt vine un amic din state. A gasit acolo Cobra XRS 9330 la 75 USD. E bun merita? Am vazut ca la noi e 150 USD in magazine.

Link către comentariu

am vorbit deja, imi aduce cobra XRS 9330. Super bun pret 75 USD. :blink: Moaca.

Link către comentariu

am vorbit deja, imi aduce cobra XRS 9330. Super bun pret 75 USD. :) Moaca.

Pai spune-i sa-ti aduca 10-15 buc,poate mai ai si tu prieteni... :)

Link către comentariu

• Administrator

dupa 1 decembrie va promit (pentru membrii forumului) o promotie prin preturi bune de tot la cateva modele printr-un mare importator autohton de detectoare din state.

Link către comentariu

Foloseste cineva Black Spiderzz BZZ-800 PRO ?Pareri?Mersi!

Link către comentariu

Eu mi-am luat un Cobra XRS9330 de vreo trei luni cu 420ron. Daca stiam, nu ma mai grabeam.... :) Dar m-am gandit ca daca se legalizeaza o sa creasca cererea si implicit preturile.

Link către comentariu

da, si eu exact la fel! doar ca am luat XRS9500 si am dat 450ron.

@mack, al tau are cumva afisajul rosu?

Link către comentariu

Da. Si chitzaie diferit in functie de banda detectata. N-am intalnit inca banda Ku, ca sa stiu cum face. Dupa o vreme te obisnuiesti sa distingi tonurile si nu trebuie sa te mai uiti la afisaj sa vezi in ce banda e alerta.

Link către comentariu

da da da, stiu :) al meu imi zice in ce banda e avertizarea (voice alert), nu ma uit la el...dar are afisajul verde si noaptea ma enerveaza, ca toate luminile din bord sunt rosii...acum imi cam dau pumni in cap ca nu am luat si eu 9330 :)

plus ca nu stiu daca detecteaza si Ku, si parca vad ca trebuie sa-l schimb peste vreun an...

Modificat de drakool21
Link către comentariu

Foloseste cineva Black Spiderzz BZZ-800 PRO ?Pareri?Mersi!

em mi-am luat BZZ 700 pro si sunt multumit de el...o gramada de amenzi evitate....ce m-i se pare ciudat la el ca de cate ori ma opresc in dreptul unei statii peco,se aprinde led-ul de la banda Ka.in rest toate bune-mic si destept.

Link către comentariu

Si eu am un Cobra XRS 9930 luat mai demult (de pe vremea cand pe eBay costa 135 $), iar numarul de alarme false este exact cel descris de Rapier.

Inainte de acesta am avut tot un Cobra (modelul numai cu busola) si am fost mai multumit... era mult mai precis si mai sigur pe el (ref. la exemplul de afisare K1, fara sonor .... dar cu radarul in fata!)

Deci este o problema generala a lor.... asa ca nu va grabiti cu aprecierile......

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!