Jump to content

Detector radar

voinea
 Share

Postare recomandată

am un bel 995 si sunt f multumit de el...ce ma deranjeaza un pic este ca le vede prea de departe si merg mult cu 50 l aora pana dau de masina..dar m-am impacat cu gandul..e insa f bun pt instant on..atunci cand ii da unuia din fata ta si tu esti in spatele lui la vreo 4-500m..

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 3 weeks later...

Il importam noi !. In testul pe care l-am dat cu cu mostra, am obtinut 3.2 km in linie dreapta pe drumul care duce la Targoviste, intre Mircea Voda si Ilfoveni. Traficul era mediu, fara camioane, doar "masini mici" , linie dreapta, mai aveam masini in fata.

Modulul din masina este cel mai mic si mai finut din cate am mai vazut pe la alti producatori, comunica wireless radio cu modulul din bara, si are toate benzile, inclusiv Ku. Veti fi incantat de materialele folosite si de culorile ledurilor. De asemenea are sunet diferit pentru fiecare banda.

Alarme false foarte putine (falsa = sunteti in mijlocul campului, nu antene, nu masini .. si totusi "beep"), am fost chiar multumit per total de performante. De aceea am si decis sa le importam in cantitati mai mari. Sincer s-au vandut mai mult de jumatate inainte sa soseasca in tara :Driver:. Mai avem 3-4 bucati (una este pusa deoparte). Va invitam la showroom, pe progresului (Trafic greu) - banner mare cu "Detectoare radar" sa il vedeti.

Metionez ca produsul vine si se vinde sigilat. Daca nu mai aveti garantie la autovehicul, il monteaza prietenii nostri de la alarme din acelasi complex. Daca aveti, va recomand sa il montati la service autorizat. Sunt doar 2 cabluri (+ si - ) dar se poate pierde garantia si pentru atat.

Am reusit sa il adaugam si la noi pe site : http://www.hyper.ro/GTX988.html , mai am un pic de lucru cu fotografiile :)

O zi buna,

Ciprian

office@hyper.ro

Modificat de forceturbo
Link către comentariu

am si eu o nelamurire

daca "senzorul" de radar este montat in bara fata a masinii cum mai detecteaza el undele radar ce vin din spatele masinii?(in conditiile in care se specifica clar ca nu ai voie sa pui metal intre detector si presupusul radar?)

Link către comentariu

Prin reflexie. Este un receptor radio. Este adevarat ca distanta scade. Metalul reflecta mare parte din undele radio in 24.125 GHz dar nu in totalitate. Dar in situatiile reale, cu o masina de politie, chiar daca este in spatele dvs atunci va va avertiza, daca mai este un autovehicul intre voi, atunci nu va determina viteza dvs ci pe a intermediarului. In general cand o masina de politie cu radar "ia din mers" ii ia pe cei care vin spre ei din sens opus. De vreo 4 ani de cand ma ocup de asa ceva nu am auzit sa ia pe cineva din spate. Oricum unda radio nu este laser, sa fie punctiforma, de aceea si daca treci de radar si "gun-ul " este indreptat spre tine, vei fi alertat cateva sute de metri si dupa ce ai trecut.

In principiu cred ca exista anumite modele care au 2 senzori - cel mai probabil mult mai scump. In general pentru Laser Jammere se folosesc 2 senzori (front bumper si rear bumper sensors) pentru ca laser te poate lua si din fata si din spate. Am vazut in Grecia cum tragea politia dupa niste Porsche cu laser ... mai jos era alt echipaj care oprea masini ...

Solutia "in bara" o recomand de obicei celor care au parbriz atermic. Mai performant este W-8889 si mai ieftin. Doar pretul de intrare este mai mare la cel remote si de aici diferenta de pret la vanzare. In acest caz, pretul nu reflecta neaparat performanta. Oricum 3.2 km ... cred ca este suficient .

Modificat de forceturbo
Link către comentariu

referitor la pozitionarea lui

la multi am vazut ca l-au pus sub tetiera din dreapta...intrebarea mea este: in momentul cand sta cineva pe locul din dreapta ce se intampla, e afectat in vreun fel (persoana), dar receptia radar?

multumesc

Link către comentariu

persoana nu prea cred sa se puna problema sa fie afectata.. are un oscilator intern dar nu poti spune ca emite cu putere aparatul.. e putin afectata insa receptia, dar nu cine stie ce, eu asa il folosesc si sunt multumit

Link către comentariu

am un bel 995 si sunt f multumit de el...ce ma deranjeaza un pic este ca le vede prea de departe si merg mult cu 50 l aora pana dau de masina..dar m-am impacat cu gandul..e insa f bun pt instant on..atunci cand ii da unuia din fata ta si tu esti in spatele lui la vreo 4-500m..

Este un detector care a fost cap de serie. Are niste calitati deosebite, iar Beltronics este o serioasa companie in acest domeniu.

Am de vanzare: beltronics 920 - 200 ron, beltronics 945 - 600ron (nou, in cutie), beltronics 960 - 600 ron (nou, in cutie) ID cristian_grig

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Am un yupiteru si nu am fost luat decat o singura data tot la Bacau(164 KM/h) de acei politisti care folosesc un intrerupator si care nu stiu cat de legal este dar pe ei nimeni nu-i controleaza si as vrea mai nou sa pun unul in bara dar nu stiu care .

As vrea cat mai putine alarme false si sa pot lasa doar banda care se foloseste in Romania.

Astept sugestii

Multumesc

Am un yupiteru si nu am fost luat decat o singura data tot la Bacau(164 KM/h) de acei politisti care folosesc un intrerupator si care nu stiu cat de legal este dar pe ei nimeni nu-i controleaza si as vrea mai nou sa pun unul in bara dar nu stiu care .

As vrea cat mai putine alarme false si sa pot lasa doar banda care se foloseste in Romania.

Astept sugestii

Multumesc

Link către comentariu

Salut !

Ajutati-ma sa aleg cu experienta voastra intre urmatoarele :

1 - BELTRONICS VECTOR RADAR/LASER DETECTOR - V995

2 - Whistler XTR-560 XTR560 POP Radar Laser Detector

3 - Cobra XRS 9830 Radar Laser Detector XRS9830 (9930 este la fel dar cu display full color)

4 - BEL Pro RX65 Radar & Laser Detector BELTRONICS RX65

Dintr-un punctaj de 100 as acorda 80 de puncte pentru calitate si performante si doar 20 pentru pret - de aceea am apelat la experientele practice .... :D

Multumesc anticipat !

Modificat de Catalin
Link către comentariu

la ce pret ai luat yupiteru si de unde??

130 euro. L-am achizitionat acum 3 ani din drumul taberei .Nu stiu daca mai este acel magazin acolo .Nu am fost de atunci pe la acel magazin.

Intre un whisler 3450 pro - 340 $ si un Black Spiderzz BZZ-600 340$ ce sa aleg ?Ambele in bara, acelasi pret dar care ar fi diferentele si care sa-l aleg ?

Multumesc anticipat

Link către comentariu

eu am un bel 995 de 1 an si jumatate aprox si nu am primit nici o amenda(radar). nici un rx65 nu e prost.

Link către comentariu

whistle-rul are probleme cu izolatia la antena din bara ....de cele mai multe ori intra apa in ea si din cauza asta sunt o gramada de probleme, bzz-ul nu il cunosc deloc dar am vorbit cu cineva de la firma cer le importa si au spus ca nu sunt asa stralucite ... eu as opta pentru un belltronics daca tot e sa-ti pui unul in bara... macar sa fie bun daca tot dai banii

asta e parerea mea

Link către comentariu

am dat 9 mil si l-am luat de la un magazin de pe str. Mihai eminescu colt cu viitorului in sectorul 2. mai exact pe linia lui 135.

Link către comentariu

whistle-rul are probleme cu izolatia la antena din bara ....de cele mai multe ori intra apa in ea si din cauza asta sunt o gramada de probleme, bzz-ul nu il cunosc deloc dar am vorbit cu cineva de la firma cer le importa si au spus ca nu sunt asa stralucite ... eu as opta pentru un belltronics daca tot e sa-ti pui unul in bara... macar sa fie bun daca tot dai banii

asta e parerea mea

Diferenta e destul de mare de la 9 mil la 16 mil .Si in plus am garantie 5 ani .Care ar fi avantajele ptr a trece de la wis la bel ?

Merita cei 7 mil in plus ?

Multumesc

Link către comentariu

cica de pe 21 sept vor fi legale asa ca cele cu montaj ascuns nu-si mai fac banii, parerea mea

eu am un bel target euro 220 si sunt multumit de el(fff putine alarme false) si am dat pe el 5.5 mil

Link către comentariu

Beltronics Vector 945 .. stiu ca are soft upgradabil. Momentan nu are banda Ku ..dar se poate pune prin soft ?

Detin un astfel de detector si as fi interesat daca se poate .

Link către comentariu

b_o_g, de pe 21 vor fi legale, dar motivul pentru care sunt bune detectoarele modulare (cele ascunse in bara) este altul, nu se refera numai la "ascunderea" lui (asta e doar unul din avantaje). Sunt mai performante, tehnologie mai buna ce da mai putine alarme false si senzorul montat in bara ofera o detectie mai buna si nu este ecranat de parbriz cu incalzire, etc. De, pretul ridicat isi spune cuvantul...nu puteau sa faca unul scump si sa fie si prost.

jedrus, din 21 intra in vigoare noul cod rutier. b_o_g are dreptate.

Modificat de Rapier
Link către comentariu

Diferenta e destul de mare de la 9 mil la 16 mil .Si in plus am garantie 5 ani .Care ar fi avantajele ptr a trece de la wis la bel ?

Merita cei 7 mil in plus ?

Multumesc

daca ai banii astia si vrei sa-ti iei un detector bun nu ezita in primul rand nu o sa ai probleme cu el(defecte si alarme false) am avut o gramada de probleme cu clientii pe partea de detectoare radar din cauza celor de la whistler... alarme false gramada .. :hainoroc: de acea nu mai recomand asa ceva pot sa spun ca au fost mult mai multumiti clentii de cobra decat de whistler... oricum alegerea e a ta tu dai banul... :D asta e sfatul meu

Link către comentariu

Si daca las doar banda K am probleme cu alarmele false.Deocamdata numai in K avem radare in Romania din cate stiu eu.Am vrut sa pun chiar azi unul pe masina dar se pare ca s-au terminat la " detect " .sa fie asta vreun semn care sa ma faca sa ma razgandesc si sa trec la un BEL ? :)

Multumesc

Link către comentariu

Bogdan@bitelectronic

Parerea mea....nu putem compara BZZ600 cu Whistler 3450 decat doar ca si pret. Pe langa prezenta avertizarii vocale, disponibila la 3450 doar cu extracosturi (80$), prezenta benzilor europene Ku si UltraX, in Bzz 600 nu intra nici apa.....:D

Bogdan

Detectoare de radar Magazin

Link către comentariu

Pana la urma mi-am luat ... Cobra XRS 9930 Radar Laser Detector. Arata bine (cu exceptia faptului ca este cam mare), iar pana acum sunt incantat de forma si functii (are si banda Ku). Sper sa ma ajute in trafic mai mult decat cu busola :) ,dar..... de acum dupa 1 decembrie.

Modificat de Catalin
Link către comentariu

Bravo ! Si eu am luat un Cobra 9630 care mi s-a parut ca are cel mai bun raport calitate+functii/pret.

Da ! Sa asteptam acum 1 decembrie - ziua nationala a Romaniei. AMR 70 zile ! si apoi ... :frigbaitata: ... dar cu prudenta !

Link către comentariu

poate cineva sa spuna ce benzi se folosesc la noi in tara ?

Daca dau of la vg 2 il mai face ne detectabil ?sau o data cu alarma inceteaza si protectia la vg 2

am un whistler xtr 560 model 2006.

pe banda KU suna aproape tot timpu

uneori vg 2.Nu am apucat sa vad exact ce face ca abea lam luat

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!