Jump to content

Golf Gt Alb

kikilinis

Postare recomandată

...in sfarsit, a venit.

dotari:

golf GT

- BC plus

- pachet lumini si vizibilitate

- senzor presiune pneuri

- trapa

- oglinzi rabatabile

- dsg7

- volan multifunctional cu padele

- dual clima

am pus deja si navi - rns 500 parca, cel fara touch screen...maine pun si poza

urmeaza schimbat bara spate si jante.

p.s. stiu, pozele sunt varza, m-am chinuit sa la micsorez pana le-am adus la "calitatea" asta

post-22052-1211460430_thumb.jpgpost-22052-1211460435_thumb.jpg

post-22052-1211460484_thumb.jpgpost-22052-1211460462_thumb.jpg

post-22052-1211460472_thumb.jpgpost-22052-1211460477_thumb.jpg

Modificat de kikilinis
Link către comentariu

Felicitari, foarte frumoasa masina (cine stie cunoaste, si a mea este alba) :D. Ce jante vrei sa-i pui?

Link către comentariu

Opa ! Dsg 7 :D Cum suna la decelartii mai puternice ?

Dotarile sunt indestulatoare, nici ca ar fi nevoie de mai mult.

Bravo ! Sa te bucuri de ea !

Link către comentariu
Publicat (modificat)

multumesc,

Devastator - ma gandesc sa pun niste oz-uri pe 18" - superturismo pe alb sau superleggera pe negru, ma mai gandesc

Florin D - cam bubuie in stillul GTi-ului, evident nu la fel de tare. inca nu am avut reprize mai mari de 4-4,5k ture, dar vor veni si alea...

Modificat de kikilinis
Link către comentariu

Felicitari arata super masina un pret estimativ cat te-a ajuns cu dsg-ul(adica mai bine zis cat a ajuns masinuta).Inca o data FELICITARI sa o stapanesti fericit si fara incidente. Km gramada :)

Link către comentariu
  • Administrator

Felicitari!

Intradevar, albul este noul negru :tomato:.... imi place in mod deosebit trapa, asta fiind, alaturi de bixenon, una din cele 2 optiuni dupa care plang acum...

Sa ai parte de ea! :)

Link către comentariu
Publicat (modificat)

multumesc,

andru - ~ 19k eur cip - destul de mult

dudu - da, optiunea xenon mi s-a parut destul de scumpa, si asa era peste buget..so, incerc sa o rezolv after market

Modificat de kikilinis
Link către comentariu
Velocity_Warrior

kikilinis - esti primul cu DSG7 care posteaza in aria masina mea. Felicitari si km infiniti fara urme de probleme :tomato:

N-o forta acum, las-o usurel ca ai timp berechet sa vezi ce poate in S.

Cu prima ocazie vin pe la voi prin Bucuresti sa ma dati si pe mine cu DSG-ul asta sa vad/simt ce-am pierdut :)

Pe Passat abia acum a inceput sa fie disponibila aceasta combinatie ...

Sanatate

Link către comentariu

Felicitari si din partea mea!

Dudu, nu mai "plange" dupa trapa ... Eu am si plang ca am dat banii pe ea. :)

Am mai scris demult pe forum despre faptul ca la peste 50 km/h genereaza infrasunete extrem de suparatoare pe masura ce viteza creste.

Practic peste 100-120 km / ora este insuportabil sa mergi cu trapa complet deschisa. Si daca e deschisa partial tot deranjeaza.

Senzatia este asemanatoare cu cea provocata la golful 5 de deplasarea numai cu geamurile din spate deschise. Spre deosebire de infrasunetele generate de geamurile spate deschise, cele generate de trapa au o alta modulatie si sunt si mai suparatoare.

Interesant ca am cunoscut pe cineva cu un micut Cayenne de numai 250 CP care se plangea de simptome similare.

Deci nu numai la golf au fost erori de design ... am inteles ca si la Passatul vechi era o problema asemanatoare.

Modificat de razdan
Link către comentariu

Velocity - thx, te astept sa te dai o tura cu dsg-ul

dudu - razdan are dreptate, cred ca este singurul minus care l-am gasit pana acum, zgomotul care apare pe la 50 cand esti cu trapa la max deschisa. nu pot sa zic ca imi pare rau pt optiune dar cu sigurnta e un minus. mai am o honda si nu are acasta problema, cred ca e legat oarecum de deflectorul, sau cum ii spune, care este insuficient de mare sau de bine proiectat.

Link către comentariu
  • Administrator

Felicitari ! Super masinuta !

Incearca sa pui pozele cu ImageShack cand sunt asa mari.

Bafta !

Link către comentariu

last - thx de urarari! da, o sa fac niste poze mai profi si o sa le pun din nou.

Link către comentariu

foarte tare! Multi km. fara probleme! Te obisnuiesti usor sa schimbi treptele din padele si cum este?

Link către comentariu

multi km fara probleme.Imi place contrastul intre farurile negre , trapa si culoarea alba, arata foarte bine.Nu numai la golf V este suparatoare trapa la viteze mari.Am fost cu un opel astra G si la viteza de 90 deja incepea sa aiba un sunet asurzitor, parca decola un avion, in schimb la masina din semnatura nu am aceasta problema deloc(trapa max deschisa).Sa te bucuri de ea :rolleyes:

Link către comentariu
Publicat (modificat)

florin1 - padelele sunt partea fun la dsg, ce am remarcat este ca atunci cand sunt in D nu e obligatoriu nevoie sa trec in modulul secvential ci pot apasa pe una dintre padele si se activeaza automat modul tiptronic(manual).

thx v@sy

Modificat de kikilinis
Link către comentariu
  • Administrator

:offtopic:

Nu-mi vine sa cred ce citesc, oameni buni...!

Am avut acum ceva ani o Vectra A GT (deh, am ramas consecvent :D ) a carei trapa manuala era o placere... nu curent, nu vajait la viteze mari...

La ea ma gandeam cand am spus ca regret ca nu am trapa insa niciodata nu mi-a trecut prin cap ca la un 2007 sa am o problema pe care la un 92 n-o aveam...

In fine...

Scuze de poluare, kikilinis

Link către comentariu

E dementiala in oras ! si sunetul motorului e superb !

Drum intins !!!

Link către comentariu

dap, pentru o femeie e super ok.

thx pt urari!

dragoslk - vad ca ai chiptuning, cati caluti ai in plus?

Link către comentariu
dap, pentru o femeie e super ok.

thx pt urari!

dragoslk - vad ca ai chiptuning, cati caluti ai in plus?

am scris si in semnatura; cu chip, toba finala si filtru aer sport ~240 CP

Link către comentariu

Pacat ca nu ai pus xenon din fabrica ... ar fi unul din putinele minusuri ... In rest ... felicitari pentru DSG-ul in 7 trepte si ... mi se pare ca "urla" dupa volan GTI ...

Link către comentariu

dragoslk - frumos, sry nu am fost atent

bamse - asa e, insa eram peste buget, sper sa gasesc un far onorabil aftermarket. da, dsg-ul7 e super ok. astept sa-l pot folosi la capacitate maxima, am doar 400 km. mi-am pus ulterior in schimb navi original si arata f bine(vin si cu poze maine), pacat ca nu exista inca harta pentru ro; inca.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!