Jump to content

Turbo Pt Fsi

stevee
 Share

Postare recomandată

Salutare la toata lumea.Am o curiozitate si daca cineva ar putea sa-mi raspunda si sa ma lamureasca,i-as multumi mult...Am un golf 1.6 FSI si ma intereseaza daca as putea sa-i pun turbo,astfel devenind un TFSI afer market.Ati auzit de asa ceva?Se poate face in Romania?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am inteles ca se poate face la Nurvil Rm.Valcea dar e foarte scump, in jur de 3000 de euro. Trebuie pusa turbina, schimbata electronica si scazuta compresia motorului. E destul de complicat.

Link către comentariu

mai usor pui direct motorul TFSI.

Link către comentariu

Ma gandeam ca se poate face,da' cu bani mai putini!Asa costa cam mult.

Link către comentariu

ma degraba ii pui un compresor, te costa mai putin........ si nici modificarile nu sunt prea mari (multe).

Modificat de Tavy81
Link către comentariu

Ca sa-i pui compresor ai cam aceleasi costuri pentru ca trebuie facute toate operatiile pe care le-am scris mai sus. Oricum nu cred ca e posibil.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!