Jump to content

Leon 1p 2.0 Tdi/140cp

TIBI_84

Postare recomandată

e o diferenta enorma intre lupa si oglinda...acum am senzatia ca-s miop :icon_thumright: ,pana ma acomodez

oglinda are lumina mai concentrata,bine am si becuri de 8000k

curand trec la 6000,sau mai jos chiar

Link către comentariu
  • Replies 357
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• TIBI_84

151

• B_U_T

36

• Ioana

11

• Circoloco

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

Concentrata cred ca este la lupa, la oglinda este imprastiata, de multe ori aiurea :blush:. Iti recomand 5000k. Eu asa voi face dupa ce se arde macar unul din cele pe care le am acum (6000k)

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Arata foarte bine, sa le stapanesti sanatos! Fa si tu niste poze mai interesante cu toata masina, ca n-ai mai pus demult :blush:

Link către comentariu

@RaveMsTr pana la Stealth mai am cale lunggaaa :)

cateva poze facute azi

21062009309.th.jpg

21062009313.th.jpg

pe ce drum a mers leonul meu...era mai buna o altea freetrack :Driver:

Link către comentariu

Niste jante iti mai trebuie... Stiu eu pe cineva, si cred ca si tu, care vinde niste jante de Cupra negre...

Link către comentariu

Cred ca i-ar sta urat sincer cu jante negre..ar fi prea inchisa,n-ar mai atrage atentia placut,zic eu.Jantele negre arata binedecat curate si cum in Ploiesti de seara pana dimineata ti se pune un strat deranjant de praf pe masina ar arata naspa. :icon_thumright:

Spre ex. mie astea mi se pare ca ar arata excelent pe masina ta :D

1012960.jpg dscf0080i.jpg 1012969.jpg

Link către comentariu

misto modelul.astea sunt seat sport,parca.

le-am vazut pe un leon alb.

daca ar fi sa caut niste jante,culoarea ar fi titan look..dar nici negre n-ar sta rau(as fi in ton cu grila,capacele ogilnzilor,bordul)

inca mai sufar dupa jantele de pe golf,anume Aez Olymp...a fost modelul care m-a fermecat

urmatoru lucru va fi sa vopsesc bara precum la cupra,parca da mai bine.

sunt inca in dubiu pt ca modelul cupra nu vine in culoarea masinii mele...si nu as vrea sa iasa ceva urat.

Link către comentariu
  • 1 month later...

am vopsit partea interioara a barii fata.

30062009h.th.jpg

i-am luat si montat becuri de 4300K...diferenta enorma intre 8000k si 4300k

urmatorul lucru va fi sa vopsesc bara fr/cupra spate in culoarea masinii + eventual o evacuare dubla

05082009030.th.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

ieri am luat bara de la vopsit,iar azi e pe masina

bataie de cap a fost la montarea senzorilor,bara asta nu vine cu repere pt gaurit

19082009080.th.jpg

Link către comentariu

Te rog frumos cand ai timp sa pui poze cu becurile de 4300k sa vedem diferenta atat pe asfalt cat si lumina din lupa (culoarea). Eu am 6000k si cand se va arde cel putin un bec, vreau sa pun de 5000k sau 4300k. Multumesc :)

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Chiar azi ti-am vazut masina si am vazut ca e "ceva" schimbat la bara spate si vroiam sa intreb ce i-ai facut :rolleyes:

Ii pui evacuare ca a lui Dani,nu? :beerchug:

Link către comentariu

da,este schimbata cu una fr/cupra.

nu cred ca voi face cum e a lui dani.

imi voi cumpara alt difuzor(cel actual are decupaj pt evacuare dubla) si ma voi rezuma la un tips

nu prea as vrea sa renunt la ''toba''.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Frumos arata masina! Chiar merita faruri cu lupa daca tot ai xenon!

In opinia mea masinii ii mai lipsesc jantele, dar cred ca ai de mult in vedere aspectul asta ;-)

Ca un sfat: scapa de suportii de numere. Poti incerca cu banda dubluadeziva! Eu asa am facut si a fost super ok. Uite un LINK care s-ar putea sa te ajute!

Multa bafta in continuare!

Modificat de KTA87
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Felicitari pentru modificari Tibi!

Sa te bucuri de ea in continuare!

:vwrullz: safe!

Link către comentariu

am avut onoarea sa ma cunosc cu dl Tibi personal la Ploiesti si am vazut masina si arata mult mai bine live decat in poze :icon_cool:

plus de asta, multumesc Tibi ptr odorizantul de masina ESTE SUPERB.

Link către comentariu

multam,numai ca in poze este mai curata decat cum ai vazut-o tu :vaidecapulmeu:

jantele ii lipsesc,astept sa dispun de finante pt ele si sa ma decid asupra unui model

bani sa fie,ca idei sunt destule :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

@Circoloco evacuare dubla,posibil in primavara

@ But_Fns la ce drumuri,ce borduri avem asta nu o sa fac prea curand

Link către comentariu

Vazut masina live acum 2 saptamani la Ploiesti, dar am uitat sa postez ca nu gaseam topicul si vreau sa va spun ca in realitate arata mult mai bine decat in poze si in special mi-au placut farurile si barile sport.

Ca si recomandare ar fi cea cu evacuarea si alte jante, ceva aftermarket ca arata in general mai bine decat cele Oem.

Spor la modificari si cat mai multi km fara evenimente nedorite.

Link către comentariu

Buna treaba ai facut Tibi, cu leonutul, dar ai faruri devil eyes, :) , cum zicea si colega mai sus, o pereche de jante 17" "merita" si ea :blah_:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

frumoasa foc masinuta..

Dar nu`mi place cum ai facut stopurile :D folia aceea maronie s-au ce vrea sa fie de pe ele nu da bine deloc :offtopic:

Ori le faci negre negre ori le lasi simple

inrest tiar mai trebuii niste jante si c-am atat :hainoroc:

Sa o stapanesti sanatos

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!