Jump to content

Leon 1p 2.0 Tdi/140cp

TIBI_84

Postare recomandată

asta montai tu pe la 17:00 cand am trecut pe acolo? :)

veneam de la servici, nu eram cu masina mea sa te salut...

Link către comentariu
  • Replies 357
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• TIBI_84

151

• B_U_T

36

• Ioana

11

• Circoloco

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

@wrc da eram cu un prieten si le puneam

@but_fns multam,inca 5 saptamani le va purta doar in parcare,...deh...permisul asta :P

ca sa zic asa,stopurile sunt de pe o masina faimoasa,cea a lui paul PGA(a fost prezent la promotor) :P

Link către comentariu

Stiu masina..am vazut-o anul trecut prin septembrie parcata pe Magheru si am pozat-o dar aveam un tel mai slab si am miscat si mana (treceam strada) dar oricum se vad stopurile de pe masina ta.

Ti-am pus poza mai jos sper sa deslusesti ceva din ea :P

post-20287-1241637339_thumb.jpg

Link către comentariu

da,iar acum e verde lamborghini

Link către comentariu
  • 1 month later...

azi am cumparat o grila fara emblema ,care o va inlocui pe cea de cupra

este exact cea din link

maine sau luni o voi duce la vopsit

sunt in dubiu daca sa o vopsesc negru(ca cea de cupra) sau gri culoarea masinii

Link către comentariu

Era mai frumoasa cea de Cupra din punctul meu de vedere dar par "goala" asta noua :( Oricum conteaza sa iti placa tie ;)

Link către comentariu

o sa pun poze cand va fi montata

ma mai batea un gand sa o colantez in folie de carbon

Link către comentariu

azi am dus la vopsit grila,este neagra(daca nu-mi mai place o sa o fac in culoarea masinii).

am montat-o pe masina,imi place mult cum arata

am inlocuit becul din plafoniera cu o banda cu smd-uri,am montat lumina ambientala la picioare

12062009290.th.jpg

08062009xfi.th.jpg

08062009001y.th.jpg

05062009b.th.jpg

Link către comentariu

O sugestie: fa ceva cu suportul de la numarul de inamtriculare, ori pui numarul fara suport, ori un suport negru.

Link către comentariu

In cazul asta sustin si eu ideea spusa mai sus dar cu o mica completare: vopseste sau colanteaza in negru zona indicata, dupa care aplici nr (cu banda adeziva de preferat decat cu suport negru :lol: )

post-16307-1244811768_thumb.jpg

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

ma gandisem si eu sa renunt la suport...de fapt cel mai mult mi-ar placea un nr mic(gen de moto :lol: ) dar mi-e teama sa nu-l pierd

vopsit cred e cel mai bine,mai sigur

Link către comentariu

Incerci cu autocolant, vezi cum vine sau incerci un photoshop:). Daca esti multumit si crezi ca autocolantul nu este ideal, o vopsesti :lol:

Link către comentariu

vopsit direct...cu toate ca se vor ''supara'' cei de la Pex pt faptu ca nu le fac reclama :lol:

Modificat de TIBI_84
Link către comentariu

E un Leon cu numar de moto prin oras..ceva cu JXX si arata foarte bine pe fata.Go 4 It!

P.S Arata bine grila,imi retrag cuvintele urate despre ea :icon_thumright:

Link către comentariu

leonul acela nu-l stiu

in schimb mai e unul (culoarea ca a lui ovydu) cu nr mic.

sa vad ce scuza bag pt a mi se schimba...stiu ca nu se obtin asa usor

din lipsa de ocupatie impreuna cu un amic am dat cu vopsea si pt semnalizarile laterale(sa fie in ton cu stopurile :vaidecapulmeu: )

Link către comentariu

Salut,

ti-a iesit super masina si grila vine bine. nu cred ca trebuie sa dai o justificare ptr numar. am un prieten care si-a pus pe un golf 5 si cred ca a dat 200 ron pe placuta. dar daca vrei mai multe detalii ma interesez.

numai bine

Link către comentariu

Daca tot ati deschis discutia referitoare la nr din acela mic de tip moto, eu va spun sa stati cuminti ca sunt o gramada de baieti patiti si se retine si certificatul de inmatriculare si se da si amenda, intrebati-l pe 31RZV ca el e patit si nu-i mai trebuie, daca nu sunteti bazati si aveti multe cunostinte la politie eu zic sa nu va riscati.

Tibi-Foarte reusite si finute modificarile de pana acum, tine-o tot asa :ceuameni: .

Modificat de Auras
Link către comentariu

in cazu asta o sa stau in banca mea...bani pt dat amenzi nu am :rolleyes:

maine il vopsesc,deja am luat sprei(cum s-o scrie)

Link către comentariu

azi am inlocuit farurile de fabrica cu unele dectane,primul model

20062009303.th.jpg

Link către comentariu

fa in ciuda crizei! :angry: mama ei :ceuameni:

foarte bine vin si noile faruri!

Link către comentariu

Foarte frumoase! sper sa ajung maine sa le ved liveeeeeee. poate imi aduc aminte sa iau si un ciocan, asa sa vedem daca-s originale :ceuameni: (glumesc desigur)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!