Jump to content

Leon 1p 2.0 Tdi/140cp

TIBI_84

Postare recomandată

BUT Urmeaza sa pun si pe geamurile fata,evident nu la fel de inchise.Sunt multumit de cum au fost montate,exceptie fac triunghiurile din plastic pe care nu se lipeste folia.

WRC cel cu vwforum a fost dat jos cand s-a montat folia(era lipit pe interior).

Nu fac nicio reclama :blah:

Link către comentariu
  • Replies 357
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• TIBI_84

151

• B_U_T

36

• Ioana

11

• Circoloco

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

Felicitari pentru folie :) ii schimba complet aspectul si in combinatie cu stopurile negre e foarte ok.

Ai mers pe timp de noapte cu masina sa vezi cum e? Stiu ca te urcasei la mine acum ceva timp si ziceai ca nu stii cum e pe timp de noapte daca merita sau nu :D

Link către comentariu

M-am obisnuit pana sa montez folia pe leon.Vreo doua zile am fost plecat cu masina tatalui meu,care are folie pe toate geamurile.

Link către comentariu

Unde ai montat folia si cat te-a dus cu totul? Si cat te-ar mai duce sa pui si pe fata? m-ar bate gandu' si pe mine :D

Link către comentariu

Folia a fost montata la ACR,pretul pt geamurile spate si luneta este 350lei.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Te-am vazut azi, evacuarea suna bine rau. De la ce e sunetul la decelerare? De la turbina, evacuare sau ai vreun blowoff? Nu de alta da vreau si eu. :)

Link către comentariu

Blow-off nu am si nici nu mi-as pune.

Dai jos finala si pui teava de inox de diametru mai mare de la catalizator.Poti pune doua tipsuri(mie asa mi-a placut) sau doar unul.La Pilot a fost facut totul.

Asta e sunetul http://www.youtube.com/watch?v=GXMIFUXOg_8

Modificat de TIBI_84
Link către comentariu

Dap,se termina cu 2tipsuri ovale.

Am o toba mica borla nemontata,oscilez inca.

Ideea e ca nu as vrea sa fie zgomotoasa,cum e acum imi place(in decelerare se aude chiar frumos)

Link către comentariu

Sa inteleg ca ai straight pipe toata treaba si tips-uri la capete?

Sunetul asta la decelerare am mai auzit si la tobe stock pe un golf plus 2.0 tdi si pe un touran 1.9 cred, dar faceau foarte incet dupa a-3a nici nu se mai auzea de motor... Eu nu as pune toba suna prea frumos, eram la cel putin 100 de metri si se auzea dar nu deranja, depinde cum e in interior daca te deranjeaza pe tine la mers lung.

Link către comentariu

Exact asa am.

Nu e deranjanat la drum lung,nici pt mine cat nici pt cei care stau pe bancheta din spate.Te plimb daca vii la intalnire.

Am avut cateva emotii la ITP(l-am facut corect,fara ''atentii''),insa au fost nefondate.

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 2 months later...

De ceva vreme nu am postat aici.

Am ''vanat'' momentul si l-am imortalizat post-8822-0-37525200-1324463761_thumb.jp

Cateva poze in toamna facute,alaturi de alte ''surate'' ale ei

post-8822-0-43926300-1324463956_thumb.jp

post-8822-0-17935700-1324463985_thumb.jp

post-8822-0-26142900-1324463999_thumb.jp

Link către comentariu
  • 3 months later...

Nu am mai scris de ceva vreme.

De miercuri are kit distributie+pompa apa schimbate(aici aveam pierderi de lichid),4 bujii noi(una era terminata)+ulei si filtre.

Mai am de remediat bucsele mici si pus alt kit xenon(de la colegul b76jaf)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Curand voi trece la alte jante(ceva mai mari ;) ),cele Monza vor ajunge pe un golf 5

Link către comentariu

Un teaser ceva? Abia astept sa le vad, insa vreo 2 we voi fi plecat

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!