Jump to content

Leon 1p 2.0 Tdi/140cp

TIBI_84

Postare recomandată

Le-am vazut duminica parca cu stopurile noi,nu cred ca m-ai vazut.Sunt mult mai frumoase acum.

Link către comentariu
  • Replies 357
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• TIBI_84

151

• B_U_T

36

• Ioana

11

• Circoloco

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

Daca ar fi dupa mine, si poti sa o consideri o simpla parere,

eu as da 2-3 straturi cu un lac rosu transparent (se gaseste in baumax).

Dupa uscare poti sa dai cu putin polish (sa fie lucioase si nici nu se matuieste asa usor).

Cred ca ar arata putin mai bine decat asa argintii.

Toate bune!

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Mersi pentru urari Tibi.Iti doresc si tie acelasi lucru.De abea astept sa vad pozele cu Toledo despre care mi-ai spus.O seara buna in continuare.

Link către comentariu

Foarte frumoase modificarile facute. Spor la treaba !

Link către comentariu

Salutare,

Saptamanal iti vad masina in fata la lazarini...frumoasa ce sa mai zic iar stopurile sunt super.

Link către comentariu
  • 6 months later...

Saptamana trecuta am luat un set de faruri pt leonul meu.

Este al doilea model de faruri dectane(diferente fata de primul model ar fi designul).

Noii ''ochisori''

fotografie0139m.th.jpg

Ieri am ajuns la nr de 88.888km ,motiv pt care am imortalizat momentul

fotografie0151.th.jpg

Link către comentariu
  • 4 months later...

Recent i-am schimbat amortizoarele,am pus Sachs.

I-am inlocuit si clapeta de acceleratie(din cauza unui dinte rupt imi ramanea blocata).

Ieri i-am pus telescoape pt haion de ford focus.Sunt mult mai tari.Imi ridica haionul automat daca tin apasata tasta cheii pt portbagaj.

Link către comentariu

Cred ca se referea la cati km ai pana acum, de a trebuit sa le schimbi..se poate sa nu fii vazut poza de mai sus cu ~90k km.

Si totusi, de ce a trebuit sa le schimbi asa devreme? Si cam cat te-a costat, asta daca ai pus tot originale, ca si eu am facut operatiunea asta recent...

Modificat de paul_e88
Link către comentariu

Au fost inlocuite pt ca aveam un amortizor curs pe fata.Km am 93.800

1200lei au fost telescoapele si 250lei montajul.

Nu le-am luat de la dealer pt ca era pretul dublu(~650lei/buc fata si ~500lei/buc spate).

Initial voiam sa pun suspensia din semnatura,insa am fost prost informat privind dimensiunile telescoapelor(pt 2.0tdi imi trebuia pe 55diametrul,pt 1.4,1.6 si 1.9tdi vin cu 50diametrul).

Regret si acum ca nu s-au "pupat" :( .Ar fi stat altfele pe asfalt,dar asta e...

Link către comentariu

Da, cam ala e pretul. M-am interesat si eu la reprezentanta, ca aveau si inca cred ca mai au oferta aia cu reducere la piese pentru masinile mai vechi de 5 ani, si am zis ca in final, ai o sansa sa faci ceva la reprezentanta care sa nu te rupa la bani. Cand am auzit pretul pentru un amortizor, nici nu m-a mai interesat daca e cu sau fara reducere.

Pretul adevarat e cam ala pe care l-ai dat si tu..nu stiu cum e pe seat, dar la a3, cu suspensia sachs tot originala, mi se pare ca inca e barca. Si ma bucurasem cateva zile dupa ce am schimbat-o, ca am zis ca e mai tare, dar s-a lasat..

Asta e acum, macar avem suspensii mai comfortabile, daca se poate asa ceva prin Ploiesti..

Link către comentariu

Frumoase noile ochiuri :lol: .Ai mai schimbat ledurile ?Nu se potriveste la mine suspensia? :huh:

Link către comentariu

Nu am probleme cu ledurile :) ,au fost schimbate iar traseul firelor refacut.

Nu se potriveste suspensia pe 1M.

Link către comentariu

Pt ca ma saturasem de aspectul stopurilor,am decis sa le inchid la culoare.

Urmeaza si "ochii de pisica" din bara

post-8822-0-53635000-1309601189_thumb.jp

Modificat de TIBI_84
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

De ieri leonul meu poseda geamuri fumurii,transparenta 20%.

post-8822-0-36756200-1310450443_thumb.jp

Link către comentariu

In sfarsit te-ai hotarat sa iti pui folie..sigur nu iti va parea rau! Arata mult mai bine stopurile asa :)

Link către comentariu

tu vii la noi cu poze in care apar alte stickere???? faci reclama? poate cer sa fii banat!

:))))

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!