Jump to content

Leon 1p 2.0 Tdi/140cp

TIBI_84

Postare recomandată

• Replies 357
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• TIBI_84

151

• B_U_T

36

• Ioana

11

• Circoloco

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

Incearca ceva in clasicul "five spoke", simple sau duble. peste 17 eventual :rolleyes: Borbet LV5, OZ Ultraleggera, OZ Allegerita (o janta foarte rezistenta si cu un raport diametru/masa foarte bun).

Evita replicile fidele! Sunt foarte moi, se stramba foarte repede si alergi cu ele incontinuu sa le tot echilibrezi.

Link către comentariu

@LPH jantele sunt originale,provin de pe un eos(am vazut identice si pe passat b6)

NU sunt replici,cu asa ceva nu m-as incurca ever

Link către comentariu

Imi bag si eu nasu si imi dau cu parerea despre jante...pe scurt,nu prea dau bine pe a ta masina , merge ceva mai mare si mai putin incarcat...

Link către comentariu

ca model jantele sunt frumoase , dar par mici pe masina ta. incearca sa cauti altceva

Link către comentariu

Sunt dragute dar prea mici si nu prea dau bine pe masina ta...mai bine ii sta cu jantele ei :blah_: Parerea mea :)

Link către comentariu

Sunt pe 16, nu? Jantele in sine imi plac, dar parca nu se potrivesc cum ar trebui.

Oricum, ti-as recomanda sa iei jante OEM si nu jante pe producator (ale unor marci consacrate), din cauza drumurilor noastre...Replicile ies din discutie oricum.

Link către comentariu

foarte "bine lucrata" masina! :)) cat despre jante, mai bine ceva de pe CUPRA FR si mai mare un pic :)

Link către comentariu

In caz ca nu te-ai hotarat am sa imi dau si eu cu parerea despre modelul ala de jante, sunt foarte frumoase, printre putinele care sunt Oem si imi plac dar la masina ta in nici un caz nu ar da bine si cum au zis si colegii de mai sus cauta ceva Oem pe 17 de Fr sau daca stii modelul de jante Oem Seat pe 16 care vin pe Ibizza sport fr sau cupra(nust exact)-vezi ca are colegul Andrei de la GL(ToledoANB), e alea sunt tot pe 16 si arata foarte bine si culoarea lor merge de minune cu culoarea masinii tale.

Link către comentariu

@auras cele de ibiza sunt 5x100,iar eu am nevoie de 5x112

curand jantele din aliaj originale seat le voi scoate la vanzare

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

iti multumesc pt informare,insa am ales tot jante pe 16 datorita starii precare a drumurilor din PH.

nu vreau sa ma abonez la indreptat roti sau din leafa sa cumpar jante sau cauciucuri

Link către comentariu

Poti merge lejer pe 225 50 R17, adica cu un talon putin mai mare, si o sa ai mai multa stabilitate decat unele pe 16 si cam acelasi feeling pe suprafete denivelate. In plus de asta, talonul de 50 e chiar ok pentru niste jante de 17.

Eu am asa ceva pe Honda si sunt foarte multumit, in plus de asta, e foarte bine echilibrata masina pe strazile din Bucuresti care sunt cel putin la fel de praf ca cele din PH. Impactul vizual e mult mai ok ca la 16, nu mai e nevoie sa spun asta, in plus, Leon-ul e chiar o masina care merita jante mari, pentru ca liniile agresive cer asta!

Link către comentariu

Poate ca arata mai bine in realitate decat in poze, dar mie sincer nu imi plac cum dau pe masina, oricum atata timp cat tie iti place cum arata Leonul cu noile jante e ok...gusturile nu se discuta.

Link către comentariu
andrei.toledo

Imi plac noile jante.Sunt cam mici dar numai bune pentru drumurile noastre.

Felicitari!

Link către comentariu

Te-ai gandit sa ii inrosesti stopurile? Mi se pare ca o invechesc rau :vaidecapulmeu:

Link către comentariu
Publicat (modificat)

@dementor mie unul imi plac,sunt in doua culori...unde mai pui ca le-am luat extrem de bine ca pret+cauciucuri putin rulate care sunt super pe timp ploios...chiar pe toate nu le poti avea.

@andrei.toledo asa e,cand o sa avem drumuri voi pune unele mai mari

@but_fns am si stopurile pe rosu,dar unul e crapat iar altul e pe leonul lui Dani(al lui fiind ciobit).

stopurile vor fi curatate de lac si cu contur fin negru,o sa fie ca noi

jantele pe care mi le doream erau cele de FR sau cele cum le-am avut pe golf(Aez Olymp),dar cei care vand jante fr cer mult prea mult iar modelul olymp nu am mai gasit

Modificat de TIBI_84
Link către comentariu

Daca nu ai vrut bbs la pret de dumping...

Sa te poarte sanatos!

Modificat de HOK
Link către comentariu

Eu pana nu iti vei pune

pe masina nu voi avea liniste :vaidecapulmeu: :icon_rambo: :icon_rambo:
Link către comentariu

@but_fns de asta nu-mi pun eu stopuri cu leduri

sa te uiti atent

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

update

stopurile au fost curatate de lac,au devenit cromate

26062010177.th.jpg

26062010178.th.jpg

Link către comentariu

Mult mai frumoase asa...Daca iti amintesti, mai demult ti-am zis si eu sa le faci ceva.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!