Jump to content

Leon 1p 2.0 Tdi/140cp

TIBI_84

Postare recomandată

de azi sunt posesor de seat leon.sunt f f f incantat de cum merge,de motor si nu in ultimul rand de culoare(gri sobolan).

este varianta de echipare stylence,cu niste dotari in plus:

-senzori presiune

-senzori parcare(din fabrica)

-ESP

-capac motor

-reglaj scaun pasager pe inaltime

cam atat imi amintesc.masina a fost luata din germania la 28000km in 2007 de catre cineva,iar acum cand am cumparat-o avea 51300km.

inainte sa o cumpar am testa-o cu vag-comul,''pistolul pt chit si urcata pe rampa.toate au fost ok.

mi-a placut cum trage motorul,destul de nervos(e posibil sa mi se para asa pt ca pe golf aveam doar 90cp),acum am testat-o cand m-am intors cu ea din B

nu are intrare aux in consola si e cu radio-cd,fara mp3

ca planuri ar fi cam multe,dar nu stiu de care sa ma apuc sa cumpar,as vrea sa-i pun:

-cotiera

-grila de cupra

-montat bec in torpedo(o adevarata rusine din partea nemtilor sa nu puna o sursa de lumina)

-sa mut tot ce inseamna muzica de pe golf in leon(golful nu-l vand va ramane in familie,pt mama mea).

-chitul aero,dar ceva mai incolo

-un eleron

ceva poze(sunt facute in parcarea unui dealer ford),dar altele n-am apucat sa-i fac

post-8822-1211400344_thumb.jpg

post-8822-1211400389_thumb.jpg

post-8822-1211400422_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 357
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• TIBI_84

151

• B_U_T

36

• Ioana

11

• Circoloco

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

sper sa nu vb prostii dar din cate stiam seat este facut in spania ??:huh:

Link către comentariu
Publicat (modificat)

posibil sa fie facut in spania(spre rusinea mea dar asta chiar nu stiu),dar apartin de vw(marca pe care o consider destul de respectabila).

Modificat de TIBI_84
Link către comentariu

off-topic:

toata gama de modele Seat se fabrica doar in Spania la Martorell , excepţie făc

Link către comentariu

chip nu i-as pune,pana acum cei 140 caluti imi sunt arhisuficienti.dar cum nimic nu e batut in cuie,e tot posibilul sa fac chip dar mai peste o vreme.

ce am uitat sa trec in descrierea masinii este faptul ca nu are comenzi pe volan(initial n-am zis ca e un lucru important,dar avand in vedere cum sunt amplasate comenzile pt cd/volul/on-off consider ca erau bine venite).

Link către comentariu

Aplaud de 10 minute. Pot sa ma opresc? Bravo! Drive safe!

Link către comentariu
Florin&David

Kit-ul aero face toti banii.

Sunt si eu interesat de el dar am in calcul si kit-ul JE DESIGN.

Frumoasa.

Sa o stapanesti sanatos si :icon_cool: safe

Link către comentariu

bravo, bravo. arata f bine. sa o vedem live. sa o stapanesti sanatos.

Link către comentariu

Bravo Tibi. Sa o stapanesti sanatos si sa nu ai parte de incidente de genul celor pe care le-ai avut cu Golful.

Te asteptam in seara asta la intalnire sa o vedem live.

Link către comentariu

Felicitari pt masina motorul ala e senzational....s-o stapanesti sanatos!!!cu golful ce-ai facut?

Link către comentariu

multumesc de urari tuturor.vin diseara,nu promit nimic pt duminica(parca am chef de condus :) )

@but_fns golfu il pastrez(dar fara jante si stopuri),va fi condus de mama,DAR NUMAI DUPA CE IA NISTE ORE.

scuze pt murdaria de pe masina

post-8822-1211462775_thumb.jpg

post-8822-1211462826_thumb.jpg

Link către comentariu

Felicitari de achizitie! Totusi o intrebare, ceva ce mi-a scapat in micul drive-test efectuat cu masinuta ta: mai , cum dracu consuma 0,4 la relanti?A mea sub 0,8 nu mai scade ! :offtopic:((

Link către comentariu
Publicat (modificat)

multam andrei.

maine va primi un sticker ''vwforum.ro'' si o sa dau jos HU de fabrica.in loc voi pune o masca adaptor pt HU after market

Modificat de TIBI_84
Link către comentariu

Spor la modificari!!!

Modificat de Andrei_VVB
Link către comentariu

Cum vrei sa zici ca strici aspectul bordului cu o rama adaptoare si Hu after :offtopic: , mai bine il lasi si umbli pe la difuzoare, eventual un subwoofer

Frumos tare modelul asta de leon, am vrut si eu sa-mi iau dar era un pic mai scump ca Golf si daca asta a picat primul, oricum sunt multumit

Cat ai dat pe masina si e cu climatronic dublu sau A.c.?

Link către comentariu

Vazut masina live, intr-adevar foarte frumoasa (m-am si dat un pic cu ea :) ), s-o stapanesti sanatos si drive safe.

PS: nu-i modifica bordul, please, a prea frumos.

:lol: :Driver:

Link către comentariu
Publicat (modificat)

masina a fost 15200 e.nu mi-a lasat decat 250euroi :D

masina are clima duala.mai are footrest din fabrica(leonul lui ovydu are pus de el),bricheta in spate,capac motor,''tdi'' in ambele parti.

m-am uitat mai atent in acte si e 2006 modelul.

iulica too late,e dat deja.am acum muzica din golf.toata dimineata am pierdut-o cu ovydu(multam fain pt ajutor).

se aude mai bine acum

Modificat de TIBI_84
Link către comentariu

Superb! Sa-mi dai o poza facuta cu aparatul... :Driver:

Link către comentariu

multam george.sincer imi place la nebunie masina. de azi are si insemnul forumului pe luneta :)

@auras : rama adaptoare e originala seat,nu e luata din obor,vitan etc.are loc pt HU 1din si un sertaras deasupra(cum e in golf4/octavia).

nu as fi pus adaptorul daca aveam radio-cd cu mp3.dar leonul meu nu a beneficiat de mp3 din fabrica(nu erau,n-am nici comenzi pe volan)

Link către comentariu

Super masina :lol: Sa o conduci sanatos si fara incidente cu Hyundai sau dubiţe :D

Sa pui o poza cu interiorul cu noul HU :)

Numai bine!

Link către comentariu

multam frumos razvan.si eu sper sa nu se mai opreasca toti in mine.am in calcul sa-mi pun xenon de la tine.

HU-ul este cel care l-am avut pe golf,sony.este pus temporar pana imi iau altceva.momentan caut ceva mai bun decat sony.

azi am fost sa o spal,e curata.am descoperit noi zgarieturi,dar asta e cu masinile sh.

Link către comentariu

ce zi ti-ai ales s-o speli..hi hi hi :icon_thumright:

Modificat de Andrei_VVB
Link către comentariu

daa... ma oftic :) cum spal masina cum ploua..ori imi pica un rahat de pasare.asa pateam si cu golfu,ma duceam la curte,ma uitam pe cer daca e vreun nor si daca nu era o spalam.

pt cateva ore a fost si ea curata.

cred ca o sa ma uit mai des la prognoza meteo.

cat de curand o sa-mi inlocuiesc husa aia ordinara,din musama de la schimbator cu una de piele.

@ovydu tie iti dezabureste luneta ca lumea?te intreb pt ca am de gand sa-mi pun si eu folie pe geamurile spate

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!