Jump to content

Atarna ceva pe sub spoiler!

PiNGUS
 Share

Postare recomandată

Este vorba despre un cilindru din plastic, ce atarna liber intre spoiler si aparatoare. Are un capat liber, unde probabil se lega de un furtun. Nu curge nimic, sau cel putin nu curge acum de cand am observat eu.

Cei ce la Po-Ro m-au programat peste o saptamana, spunand ca daca nu se aprinde nici un martor in bord pot sa circul...

Ce poate fi?

Multumesc anticipat!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Update:

E desprins de undeva de langa motor unde am gasit 3 gauri in caroserie in care se potrivea. Are 2 furtunuri legate superior (motor si fuel tank) si o iesire inferior de care nu e sau nu MAI e legat nimic.,

De prins l-am prins pana la urma, dar ce este piesa si de ce are un capat liber?

Link către comentariu

daca ai o masina de prin 2000 incoace' tot ce e posibil sa fie pompa pt servodirectie si doamne ai grija de ea ca eu stiu ca nimeni altul cand se buleste dai in hu 24000000 :banghead:

Link către comentariu

Automotive Electronics

:lol: Daca spui ca scrie pe furtune motor si fuel tank e posibil sa fie de la canistra cu carbon activ adica recircularea vaporilor de benzina din rezervor in galeria de admisie,iar capatul liber ar trebui sa intre intr-un mic rezervor din plastic.E doar o parere, o sa stii mai multe dupa ce o duci in service.Apropo vezi ca si la Porsche Aviatiei se primesc auto VW si AUDI.Incearca si la ei poate te programeaza mai repede! :lol:

Link către comentariu

Nu stiam. O sa incerc, sa vad cum dau de ei.

E periculos? La capatul liber nu e nimic, iar daca era, e foarte probabil sa se fi pierdut. Ti-am spus cilindrul atarna liber pe langa scut tinut de cele 2 furtune :lol:

Multumesc frumos pentru raspunsuri!

Link către comentariu

Automotive Electronics

:lol: Nu e periculos deloc,doar ca ar putea sa creasca consumul de benzina sau sa nu mai respecti normele Euro 3.Daca era ceva mai grav se aprindea un martor la bord si atunci trebuia sa intervii imediat!Succes in continuare! :lol:

Link către comentariu

:D Daca spui ca scrie pe furtune motor si fuel tank e posibil sa fie de la canistra cu carbon activ adica recircularea vaporilor de benzina din rezervor in galeria de admisie,iar capatul liber ar trebui sa intre intr-un mic rezervor din plastic.E doar o parere, o sa stii mai multe dupa ce o duci in service.Apropo vezi ca si la Porsche Aviatiei se primesc auto VW
Link către comentariu

Eu am luat o bordura mai demult, dupa care mi-a cazut "filtrul" acesta cu carbon, fiind prins in spatele barei din fata, in partea dreapta. Dupa o perioada in care efectiv l-am tarat pe asfalt, inevitabilul s-a produs si l-am calcat cu roata din fata a masinii, distrugandu-l. Nici pana azi nu am avut timp sa ma duc in service special pentru el. Unul nou costa cam 100 euro, si nu este de gasit decat ca piesa originala, nimic pe aftermarket. Un sef de service de la Porsche mi-a spus mai demult (asta se intampla acum vreo 3-4 ani) ca pot sa merg fara el, doar ca iarna consumul creste cu 1-1,5%. De fiecare data cand ma duc in service cu alte lucrari, uit sa mentionez si despre butelia asta cu carbon activ.

Bafta!

Alex

Link către comentariu

Da, asa arata si a mea inainte s-o strivesc, doua furtune sus si nimic jos... Iar pe interior e plin plin plin cu bilute mici negre, si mai are un arc! :D

Bafta!

Alex

Link către comentariu

Multumesc pentru raspunsuri!

@Malecs: Intradevar creste consumul fara ea. Eu ma gandeam la ceva mai periculos (vapori de benzina pe langa motorul fierbinte) dar cred ca nu am stricat-o, am pus-o la loc si aia e. Bafta!

Daca ar fi stricata are vreun simptom anume? Sparta nu e, dar cine stie in ce o fi proptit-o si eu :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!