Jump to content

My Silver Bora

Bogdan_cmb

Postare recomandată

• 3 weeks later...

Ms mult...m-am uitat si eu.Intradevar doar daca mi se pune pata as apela la varianta asta.

Oricum e destul de interesanta chestia.Pana acuma n-am avut probleme din cauza lipsei ESP-ului.

O sa pun poze noi in curand.

Bafta!!

Link către comentariu

Sal frumoasa masina in legatura cu esp-ul acelasi lucru mi l-a spus si mie taica-meu ca cica are iar io insistam spunandu-i ca nu are pana intr-o zi cand s-a ars siguranta de la stergatoare si a trebuit sa o schimbe si umbland el pe la sigurante a tras de o siguranta si sa aprins esp pe bord timp de 2 sec dupa care s-a stins e posibil sa aiba si sa nu fie activat mentionez ca nu are buton pt esp si nu i s-a mai aprins niciodata ? :ceuameni: ;)

Modificat de Nemo_08
Link către comentariu
... in legatura cu esp-ul acelasi lucru mi l-a spus si mie taica-meu ca cica are iar io insistam spunandu-i ca nu are...

Care lucru ti l-a spus tie tatal tau? Ca aici nu mai e nimeni care sa afirme faptul ca ai putea avea ESP fara sa ai buton de decuplare.

Si tind sa cred ca aveai dreptate cand ii spuneai ca nu are...

Link către comentariu

frumoasa masina.. sa o stapanesti sanatos :biggrin: cat mai multi km fara evenimente :10[1]:

Link către comentariu

@Golf TDI stiu dar daca nu avea esp deloc atunci de ce i s-a aprins beculetul de la esp o sa insist sa mergem undeva si sa o testam sa vedem daca chiar are intradevar esp dar pt orice chestie maine la Nurvil o sa o scaneze cu Vag-com si o sa vada daca apare ceva legat de esp dar chestia si mai interesanta e ca nu se aprinde cand pui contactul ? :wub:

Modificat de Nemo_08
Link către comentariu

Nu stiu care e raspunsul la intrebarea ta legata de ESP, cel mai bine e cum ai zis tu, sa testezi. Bafta

Scuze de :wub:

Modificat de Golf TDI
Link către comentariu

Foarte frumoasa masinuta. Scoate Panasonicul, am avut si n-am fost prea multumit de cum se aude. Mergi pe Alpine sau Clarion(modele de varf) cu incredere.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!