Jump to content

My Silver Bora

Bogdan_cmb

Postare recomandată

Salutare la toata lumea!

Vroiam sa va prezint masina mea pe care am cumparat-o recent:D

Volkswagen Bora 1.9 TDI 90 CP, an fabricatie 2005,Culoare argintie, 76.000 Km.

Cateva dintre dotari:

- 4 geamuri electrice

- aer conditionat manual

- ABS, ESP

- oglinzi electrice incalzite

etc.

Mentionez ca am schimbat castetofonul ei cu unul nou(Panasonic cq-c7301n), cat si difuzoarele si tweeterele(Alpine).

Cu aceasta ocazie sper ca voi reusi sa aflu cat mai multe despre masina(si eventualele probleme) cu ajutorul vostru.

Astept orice fel de parere in legatura cu masina si cu imbunatatirea ei estetica.

Am pus si cateva poze dar promit ca vor mai urma.

Multumesc

post-26187-1211359172_thumb.jpg

post-26187-1211359201_thumb.jpg

post-26187-1211359234_thumb.jpg

post-26187-1211359264_thumb.jpg

post-26187-1211359276_thumb.jpg

post-26187-1211359306_thumb.jpg

Link către comentariu

Salut ! frumusica masina. Sa iti adauca numai bucurii si sa nu ai probleme! :) E din .de? cat te-a costat?

O intrebare? am si eu un Panasonic similar insa la mine sta mai iesit in afara. Nu ceva exagerat, doar ca la tine mi se pare ca sta apropae in rasul bordului, cam ca cel din fabrica. Cum ai facut asta?

Link către comentariu

Salut si ms de urari.Nu masina este de la noi din tara si m-a costat 11.200E.

In legatura cu cd-playerul nu prea stiu ce sa-ti zic pentru ca mi l-au montat niste baieti de la un service.Poate ca la modelul tau asa trebuie sa stea....nu stiu.

Link către comentariu

Eu stiu ca Bora/GolfIV dotate cu ESP exista un buton in stanga butonului de avarii pe care scrie ESP si foloseste la oprirea acestui sistem. In poza atasata de tine eu nu vad acest buton ci doar unul "orb" ceea ce ma face sa cred ca nu ai decat ABS.

In rest sa o stapanesti sanatos, e o masina foarte buna, fiabila si frumoasa. Eu am ceva similar doar ca e 2002 si are km mai putini.

Link către comentariu

nici a mea nu are esp. ai o masina buna, economica, fiabila. multi km fara incidente!

Link către comentariu

Panasonic CQ-C7301N am avut si eu pe Golf, si am fost foarte multumit de el :(.

Link către comentariu

poate sa aibe ESP nedecuplabil. Am vazut la un g4 din 2004, 1.9tdi 101cp 4 motion :icon_cool:

Link către comentariu

Ms inca odata de urari la toata lumea.

In legatura cu ESP -ul stiam si eu de butonul ala.

Mie proprietarul dinainte mi-a zis ca are ESP.Inteleg ca ar putea sa fie nedecupabil?Cunoaste cineva vreun caz?

pt vap_66: Ai avut ceva probleme cu Panasonic-ul.....am auzit ca s-ar strica mecanismul ala dupa ceva timp.

Link către comentariu

Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos, in legatura cu ESP-ul: nu ar fi trebuit sa aiba macar butonul cu ASR?

Oricum, mai aveam o curiozitate, care e treaba cu numerele astea cu "W" ? WST, WDP, WSN si altele, eu cam stiu ce inseamna dar chiar nu vad rostul :( .

Link către comentariu

Nu stiu ce sa-ti zic sincer pentru ca nu o sa ramana numerele alea ca nu sunt ale mele:))

Din cate am inteles ar fi legat ceva de guvern sau o chestie asemanatoare...

Salut.

Link către comentariu

OK, nu sunt numerele tale, am inteles.Nu sunt numai de la institutii guvernamentale: WMT(Ministerul Transporturilor), WDP(Camera deputatilor) samd, mai sunt si ale unor baieti care le-au luat preferential(ca de :) , asa da bine).

Poti verifica daca ai ASR, plecad un pic mai repede de pe loc, cu scart- vei sesiza prin aprinderea beculetului de pe bord si prin faptul ca rotile nu vor derapa decat foarte putin; cu ESP-ul e nitel mai greu, daca te risti la niste viraje mai stranse vei sesiza ca masina nu pierde aderenta decat la inceput dupa care incepe sa revina la traiectoria pe care o doresti.

Mai sunt si alte variante, dar eu zic ca macar ASR-ul ar trebui sa il ai, din cate stiu ASR+ABS e standard iar ESP optional.

Link către comentariu

ok ms de sfat o sa incerc chestia asta si mai postez dupa.

sal!

Link către comentariu

In 2 ani de utilizare nu am avut nici o problema cu Panasonic-ul.

Link către comentariu

Imi cer scuze, in postul de mai sus vorbeam de ASR si ESP.ASR-ul e usor de incercat dar ai mare grija la ESP ca daca nu ai s-ar putea sa te cam invarti, asa ca mai bine ar fi sa te afli undeva intr-o zona pustie, sau mai bine lasa, mai cuminte ar fi sa-i verifici VIN-ul si acolo ai inscrise toate dotarile masinii. :)

Link către comentariu

sal!

Am verificat si nu are ESP......si nici ASR.:)

Ma gandeam daca exista vreo posibilitate sa le pun...stie careva daca e posibil?

Ms pt ajutor.

Link către comentariu

imi pare rau sa te anunt dar nu se pot monta aftermarket nici ESP, nici ASR.

Link către comentariu

Ba se poate. Exista un topic pe VWVORTEX.com cu asa ceva.

Link către comentariu

Costurile sunt prea mari, nu merita. Sper sa nu fie nevoie vreodata de ESP, desi e bine ca el sa fie aoclo. Nu iti fa griji, masina e minunata asa cum e ea :)

Link către comentariu

Frumoasa masina, s-o stapanesti sanatos si fara evenimente.

Referitor la chestia cu ESP sau ASR, nu cred ca o conduci la limita incat sa ai nevoie de ele si cum s-a spus mai sus, trebuie inlocuite multe componente care ajung la preturi astronomice, iti trebuie toti senzorii ABS schimbati, unitate ABS si lista continua, numai astea fac peste 1.500 euro.

Bafta! :)

Link către comentariu

Mai bine nu ma complic:) Ai dreptate masine e ok si asa.

Acum sunt in cautare de jante pt ea....pe 15 de preferinta vw, si de cotiera...ca nici de aia nu are:(

Am auzit ca ar fi probleme cu garda la sol ca este prea joasa, e cineva pe aici care a spart baia de ulei ca eu sper sa nu

ajung pana acolo.Sper k nu am postat gresit.

Multumesc!

Link către comentariu

Protectia baii de ulei o poti rezolva cu un scut. E relativ ieftin si merita la drumurile noastre. Intreaba la Volksman pentru preturi. Jante si cotiera gasesti pe aria de vanzari.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!